...
Vikt:1,2 kg
Precision angående vikten:Produkt som är föremål för uttorkning
Ingredienser:Fläskkött ursprung Frankrike, fläskfett ursprung Frankrike, örter från Provence, salt, dextros
Näringsvärden KJ/Kcal:1129 KJ / 271 Kcal
Fetter:16,90 g
Varav mättade fettsyror (AGS):6,20 g
Kolhydrater:2,90 g
Varav socker:1,20 g
Proteiner:26,70 g
Salt:6,04 g
Allergener:Mjölk: berörd råvara: kryddning...
...• Omformulerad produkt i ark med en tjocklek av 2,5 till 5 mm
• Lardécor: omformulerat fläskfett, värmestabilt
• Volailledécor: omformulerat fågelfett, värmestabilt
ANVÄNDNINGAR
• På alla typer av kött: fläsk, fågel, nötkött, lamm...
• För olika tillämpningar: spett, tournedos, stekar, paupiettes, pâtéer...
FÖRDELAR
• Stabilt pris
• Bakteriologisk säkerhet
• Lång hållbarhet
• Stort urval av möjliga format
• Regelbundenhet i färg och textur
FÖRPACKNING
• Kartong på 15 till 20 kg
• Plastlåda på 15 till 20 kg
FÖRVARING
• Kyl: 13 till 16 dagar vid 0 +4°C
• Frys: 12 månader vid -18°C...
...Högkvalitativt aperitifprodukt tillverkat med Espelette-peppar och andra kryddor.
I temat för högkvalitativ aperitif erbjuder vi terrinen av fläskkött med svart vitlök. Receptet återspeglar en stor hantverksskicklighet och kombinerar subtilt aromerna av svart vitlök, Espelette-peppar och svartpeppar.
Beställ online, leverans inom 48 timmar.
Ingredienser: magert fläskkött*, fläsklever, fläskfett*, fransk svart vitlök*, havssalt, svartpeppar*, Espelette-peppar*, örter från Provence*
* Ingredienser 100% från ekologiskt jordbruk
Mängd: 90g
Förvaring: Förvara i kylskåp efter öppning...
...Livsmedelsfolie i cutterbox 300 mm x 300 meter - Livsmedelsfolie idealisk för förpackning och förvaring av maträtter, med undantag för de som förvaras i olja och de som är 100% feta (fläskfett). Anpassad för användning i mikrovågsugn för uppvärmning och upptining. Livsmedelskvalitet. Produkt 100% återvinningsbar (enligt avfallshantering). Följer förordningarna CEE 1935/2004 och 10/2011...
ETABLISSEMENTS ABERA ligger på BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrike och är en industri för slakt och bearbetning av fläskkött. Licensierad typ av verksamhet: Slakt av grisar, styckning av fläskkött, lagring (kylrum). Vårt företag erbjuder förpackning, frysning, fraktjänster och betjänar kunder över hela världen samt flexibla tjänster till distributörer och kunder.
Vår an...