Frankrike, Josselin
...stabilisatorer clean-label för desserter och fruktberedningar - Våra clean-label-lösningar från serierna Mixeo och Stabeo, baserade på växtfibrer, är dina allierade för dina söta applikationer: desserter och fruktberedningar. Stabeo är den perfekta lösningen för att minska syneresen. Mixeo är perfekt för många applikationer. Tack vare den stora mängden fibrer som de innehåller, möjliggör våra lösningar en betydande ökning av fiberinnehållet i den slutliga produkten.
Portfölj (15)
Frankrike, Tilloy Lez Cambrai
Sedan 2014 har laboratoriet C Liquide France varit ursprunget till många e-vätskor som den berömda "Red Devil" eller "Brody the Black". Vi har fokuserat våra ansträngningar på att etablera ett laboratorium för aromatisk skapelse av vätska för elektroniska cigaretter. Beläget i Hauts-de-France erbjuder vår tillverkningsanläggning produkter av hög kvalitet, hälsosamma och framför allt 100% franska ...
Portfölj (50)
Frankrike, Yssingeaux
Som medlem av Nactarome-gruppen och varumärket Nactis Flavours, är Sevarome specialiserat på design och tillverkning av livsmedelsaromer, nötblandningar, aromatiska ingredienser, samt textureringsmedel, stabilisatorer och livsmedelsfärger, för livsmedelsbranschen och livsmedelsindustrin inom det söta segmentet. Sevarome arbetar inom områden som Bageri-Patisseri, Konfektyr, Choklad, Glass och Resta...
Portfölj (55)
Frankrike, Saint Germain En Laye
... mikrokrystallin cellulosa, gel av vetefibrer), Cellulosaderivat (HPMC, MC), Funktionella komponenter (alternativ till fetter, bakning, kött, stabiliseringsblandningar för drycker och mejeriprodukter), Alginater, Pektiner, Tara-gummier och mer. Till exempel textureringssystem från vegetabiliska råvaror. Tillämpningar: - BVP; - Kött; - Drycker & mejeriprodukter; - Övrigt: spannmål, pasta, energibars, fisk, vegetariskt, veganskt, såser, konfektyr, snabbdrycker, fruktberedningar...
Portfölj (8)
Frankrike, Illkirch-Graffenstaden
Företaget ALCHIM AROMATIQUES grundades 1971 och är specialiserat på tillverkning av aromer för livsmedelsindustrin (bagerier, kakfabriker, mejerier, glassfabriker, dietprodukter, konfektyr, drycker, etc.), fruktberedningar med aromatiskt socker för yoghurt (aprikos, ananas, jordgubbe, hallon, blåbär, etc.) samt karmin E120 (för charkuterier och kosmetika). Vår policy är att tillverka...
Portfölj (8)
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, beläget i den pittoreska regionen Jura, är specialiserat på att skapa läckra hantverksmarmelader baserade på frukter och tillagade enligt traditionella metoder. Våra marmelader är framställda utan fruktos, utan syra och utan konstgjorda konserveringsmedel för att bevara smaken av fruktberedningar från förr. De innehåller endast frukter och socker. Vi erbjuder ett...
Portfölj (46)
Frankrike, 01370 Saint Etienne Du Bois
Laitière Försörjning är specialiserad på distribution av produkter avsedda för livsmedelsföretag, mejerikooperativ, osttillverkare, smörfabriker och gårdar. Vi är distributör för företagen Chr HANSEN, Lallemand och BIOPROX: kända för sina kvalitetsmjölksyrabakterier och löpe. Vi erbjuder också ett brett utbud av aromer, kryddor och fruktberedningar; samt utrustning och förpackningsmaterial för...
Frankrike, Virazeil
Känd och erkänd för den höga kvaliteten på sina kokta syltar, fortsätter Lucien GEORGELIN traditionen av sylt från din barndom. Beredda av säsongens frukter, plockade vid rätt tidpunkt och kokta över öppen eld i en koppargryta, har våra fruktberedningar den så karaktäristiska smaken av sylt som endast våra mormödrar hade receptet på. Det är det anrika varumärket för sylter från Lucien Georgelin. Hans credo: specialiteter från bygden, hälsosamma och baserade på regionalt hantverk, med smaken av förr i tiden och en touch av kreativitet.
Frankrike, Lorp Sentaraille
...Det är i hjärtat av Ariège, i Lorp Sentaraille, som vi har utvecklat unika syltar och fruktberedningar i över 25 år (geléer, kompott, såser…). Konserver och kryddor har nyligen lagts till, och vi byter namn… "Confitures des Pyrénées" blir nu… "Compagnie des Pyrénées"! Vårt team, som har varit med sedan början av äventyret, våra tillverkningsmetoder och vår servicenivå har bevisat sitt värde, för...
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
...I över 40 år har företaget GAGET (Ekocertifierad ekologisk) utvecklat sin expertis inom skapandet av unika smaker för livsmedelsindustrin. I sitt högteknologiska laboratorium skapar de speciella smaker, kaffeextrakt (Arabica, Robusta, blandningar av Arabica/Robusta), karameller (Aromatisk flytande karamell, Karamell med saltat smör, Karamell med mjölk) och fruktberedningar (Citrusfrukter, Gula frukter, Röda frukter, Exotiska frukter, Morötter och Rabarber), avsedda för färska mejeriprodukter (dessertgrädde, yoghurt), glass, frysta eller mjölkbaserade desserter, bakverk och konfektyr.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play