Frankrike, Brive La Gaillarde
...Mörk choklad Hallon. En smak som är så lätt syrlig tack vare de många hallonen från våra Limousin-plattor. Mörk choklad 63 % (kakao, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: rapslecitin, bourbonvanilj i stång), torkad hallon 17 %. 100 g, hållbarhet 1 år.
Portfölj (71)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Mörk choklad 66% ursprung utanför EU (kakao, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: lecitin), praliné med mandel och hasselnötter (socker, hasselnöt, mandel, smör, emulgeringsmedel: rapslecitin). Nutritional values per 100g: Energi 2373Kj, 570Kcal, fett 39g, varav mättat fett 22g, kolhydrater 49g, varav socker 40g, protein 5.7g, salt 0.01g.
Portfölj (109)
Frankrike, Fondettes
...ScrapCooking® naturliga aromer har en stark aromatisk kraft och används regelbundet av professionella. De naturliga livsmedelsaromerna är speciellt utformade för gastronomi. Aromerna förstärker smaken och doften av dina kakor. Du kan hitta smakerna av dina favoritfrukter när som helst på året. Du kan använda aromerna för kakor, krämer, mousser, macarons, choklad eller till och med yoghurt.
Portfölj (16)
Frankrike, Saint Bonnet Près Riom
...Hitta ett brett utbud av gourmetlådor på Cadeau Local: måltider på restauranger, ostlådor, bakverkslådor, choklad och mycket mer att upptäcka!
Portfölj (6)
Frankrike, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondant choklad, Mini-Cakes eller Brownie, ett urval av recept i ett individuellt format för att öka konsumtionsmöjligheterna, både som en dessert på tallrik, en njutningsfull fika eller ett snacks-erbjudande. Professionellheten och hantverket hos Michel Kremer är idag erkända inom alla kanaler som marknadsför bakverk och bland yrkesverksamma inom livsmedelsbranschen: · Bageri-Konditorier · Hotell och Restaurang · Catering · Detaljhandel Michel Kremer är närvarande överallt där ordet gastronomi har en betydelse.
Portfölj (5)
Frankrike, Varetz
... - bearbetare av ingredienser till PAI-produkter inom IAA livsmedelsindustrin. PLANETGOUT TJÄNSTER: 1. KVALITET, SENSORIK & SMAKUTBILDNING. Bli en bättre inköpare, tillverkare, skapare av smaker genom kunskap om kvalitet, sensorik & smak - 2. PLANETGOUT KVALITET & SMAK Rådgivning Expertgranskning HACCP - ISO 22000 - till ISO 9000 Livsmedel - ISO Kakao-choklad Expertis på 200 produkter: utvärdering av...
Frankrike, Marcolès
... nya högkvalitativa honungsvinet från Frankrike möjliggör, en kunskap som återupptäckts och bevarats av denna unge man med passion för gastronomi och biodling. Hydromel är ett lagringsvin av honung som kan förvaras i flera år i källaren.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play