Belgien, Wingene
... värdesätter vi våra kunders välbefinnande utan att behöva bortse från gastronomi. Stödjande ingredienser utan negativa biverkningar. Trots att socker inte har ett utgångsdatum, är det för oss föråldrat. Vi uppskattar "metabol flexibilitet".
Portfölj (49)
Belgien, Gent
...Karmeliet och Hertog Jan har till och med tre stjärnor! Tre typiska belgiska specialiteter är heta: öl, choklad och belgiska pommes frites. Under din guidade tur i den historiska delen av Brygge, som helt och hållet står på UNESCO:s världsarvslista, kommer du att besöka tre aktiva museer: Choco-story (= chokladmuseet), Frietmuseum (= belgiska pommes frites) och De Halve Maan (= bryggeri). Dessutom...
Portfölj (49)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Mörk choklad Hallon. En smak som är så lätt syrlig tack vare de många hallonen från våra Limousin-plattor. Mörk choklad 63 % (kakao, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: rapslecitin, bourbonvanilj i stång), torkad hallon 17 %. 100 g, hållbarhet 1 år.
Portfölj (71)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Mörk choklad 66% ursprung utanför EU (kakao, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: lecitin), praliné med mandel och hasselnötter (socker, hasselnöt, mandel, smör, emulgeringsmedel: rapslecitin). Nutritional values per 100g: Energi 2373Kj, 570Kcal, fett 39g, varav mättat fett 22g, kolhydrater 49g, varav socker 40g, protein 5.7g, salt 0.01g.
Portfölj (109)
Spanien, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
...De ursprungliga Catànies® är Cudiés mest emblematiska skapelse: en oemotståndlig kombination av nötter och choklad. De är hantverksmässigt tillverkade med Marcona-mandel och täckta med en utsökt vit praliné och ett slutligt lager av den bästa kakaopulvret. Sortimentet kompletteras med fyra ytterligare smaker: Catànies® med mörk choklad (Dark Chocolate), Catànies® med kaffe och choklad (Coffee Chocolate), Catànies® med grekisk yoghurt (Yogulates) och Catànies® med lime (Green Lemon).
Portfölj (7)
Frankrike, Fondettes
...ScrapCooking® naturliga aromer har en stark aromatisk kraft och används regelbundet av professionella. De naturliga livsmedelsaromerna är speciellt utformade för gastronomi. Aromerna förstärker smaken och doften av dina kakor. Du kan hitta smakerna av dina favoritfrukter när som helst på året. Du kan använda aromerna för kakor, krämer, mousser, macarons, choklad eller till och med yoghurt.
Portfölj (16)
Frankrike, Saint Bonnet Près Riom
...Hitta ett brett utbud av gourmetlådor på Cadeau Local: måltider på restauranger, ostlådor, bakverkslådor, choklad och mycket mer att upptäcka!
Portfölj (6)
Italien, Palagianello
...För förväntningar som möter behoven inom gastronomi, riktat mot bakverk, glass, bageri, choklad, inspirerat av kunskap för internationell utveckling. Det finns mer än 100 sorter av vaniljträd, men endast 3 stora ger aromatiska baljor. Pompona: mindre än 1% av världens produktion, deras aromer är inte särskilt populära för livsmedelsapplikationer. Förekommer i Mexiko, PNG, Costa Rica, Guyana...
Portfölj (9)
Madagaskar, Sambava
...Den svarta vaniljen från Madagaskar som säljs av Épices des îles är ett urval av vanilj av högsta kvalitet. Den premium svarta vaniljstången eller gourmetvaniljen avger en kraftfull arom med inslag av choklad. Fukthalt: 33 till 37 % Vanillinhalten: 1,6 till 1,8 Storlek: 13 till 22 cm Utseende: köttig, glänsande och saftig Färg: Mörkbrun till svart Typ: delad eller odelad Användning: Den svarta vaniljen från Madagaskar är mycket uppskattad av stjärnkockar och fin gastronomi.
Portfölj (7)
Spanien, Varea
... rundhet på gommen, vilket överraskar gästen och redan börjar bli erkänd i nationella tävlingar. Provning av 4 mjöd + 3 tapas: -Mjöd Damajuana Medelhav -Mjöd Damajuana Berg -Mjöd med valnötter och vilda örter -Vermut av mjöd och vilda örter från fat -Tapa av avokado -Tapa av brödskiva och valnötter. -Tapa av syrlig choklad eller lagrade ostar...
Frankrike, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondant choklad, Mini-Cakes eller Brownie, ett urval av recept i ett individuellt format för att öka konsumtionsmöjligheterna, både som en dessert på tallrik, en njutningsfull fika eller ett snacks-erbjudande. Professionellheten och hantverket hos Michel Kremer är idag erkända inom alla kanaler som marknadsför bakverk och bland yrkesverksamma inom livsmedelsbranschen: · Bageri-Konditorier · Hotell och Restaurang · Catering · Detaljhandel Michel Kremer är närvarande överallt där ordet gastronomi har en betydelse.
Portfölj (5)
Turkiet, Karaman
...PULVERZUCKERMÖL Det är maskinen som maler socker som används i produktionen av våfflor och choklad och omvandlar det till florsocker.
Portfölj (7)
...fruktpraliner med choklad och extra jungfruolivolja (familjeproduktion). Alla produkter tillverkas för hand med hantverksmetoder, och vår råvara kommer från den närliggande regionen Valencia, med strikt kvalitetskontroll i alla processer. Sabores de Anabel är synonymt med hantverksmässig tillverkning, excellens och smaker, vilket bidrar med innovation och ett nära samarbete som gör att kunden kan särskilja sig på marknaden. Vi erbjuder traditionella livsmedel med en fantasifull och originell inriktning.
Portfölj (8)
Frankrike, Varetz
... - bearbetare av ingredienser till PAI-produkter inom IAA livsmedelsindustrin. PLANETGOUT TJÄNSTER: 1. KVALITET, SENSORIK & SMAKUTBILDNING. Bli en bättre inköpare, tillverkare, skapare av smaker genom kunskap om kvalitet, sensorik & smak - 2. PLANETGOUT KVALITET & SMAK Rådgivning Expertgranskning HACCP - ISO 22000 - till ISO 9000 Livsmedel - ISO Kakao-choklad Expertis på 200 produkter: utvärdering av...
Italien, Roma
... fokuserar på inköp av konsumtionsprodukter, nischprodukter och/eller kvalitetsprodukter, spridda över hela landet och internationellt, såsom livsmedel, gastronomi, catering, charkuterier, bageri, frukt och grönsaker, charkuterier, mejeriprodukter, ägg, oljor och fetter, socker, choklad, konfektyr och bakverk, kaffe, te, kakao och kryddor, fisk, skaldjur och blötdjur, samt alla liknande...
Spanien, Castellnou De Bages
Guide till huvudstaden Madrid, Spanien. Upptäck de mest intressanta platserna att se, som museer och konstutställningar som Prado-museet eller Reina Sofia-museet, parker där du kan koppla av från stadens centrum som El Retiro-parken eller Capricho-parken, eller restauranger där du kan njuta av Madrids bästa gastronomi, som cocido madrileño eller de fantastiska churros med choklad eller...
Belgien, Embourg
... det året runt som entusiaster strömmar till delikatessbutiken som doftar av den périgourdinska jorden. Under sina resor har Patrice Gauvry också tagit med sig färsk pasta, korvar och risotto med vit tryffel från Italien, teer från Ryssland, Maison Kusmi, tidigare leverantör till Tsarens hov, kryddor från hela världen och självklart belgisk choklad... en mångfald som gör Comptoir du Périgord till en...
Frankrike, Marcolès
... nya högkvalitativa honungsvinet från Frankrike möjliggör, en kunskap som återupptäckts och bevarats av denna unge man med passion för gastronomi och biodling. Hydromel är ett lagringsvin av honung som kan förvaras i flera år i källaren.
... Quality Food, ett litet familjeföretag som säljer högkvalitativa traditionella italienska livsmedel både i Italien och utomlands. Produkter som Italien, och särskilt vår vackra region Trentino-Sydtyrol, är särskilt rika på. Kaffe, malet kaffe, kaffekapslar, choklad, honung, fruktjuicer, extra jungfruolivolja, viner, mousserande vin, prosecco, handgjord pasta, hantverksöl, det är bara några av de produkter som för närvarande finns i katalogen.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play