Välkommen till chokladvärlden Chocolatstehle, din smakfulla partner för dina behov av högkvalitativ choklad. Vi är specialiserade på hantverksmässig tillverkning av premiumchoklad för professionella.
Vi arbetar med noggrant utvalda råvaror, som kommer från hållbara odlingar, för att garantera exceptionella produkter. Vi värnar om att respektera chokladtraditioner samtidigt som vi innoverar för at...
...Ballotin med choklad fylld med ett urval av fina vita, mörka och mjölkchoklad.
Den består av ganache och praliné.
DDM: 4 månader
Ingredienser: Mörk choklad 66%, Mjölkchoklad 38%, Vit choklad 30% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, emulgeringsmedel: rapslecitin), rapslecitin, bourbonvanilj, gianduja, karamell, feuilletine (vetemjöl, vegetabilisk fett (kokosfett), rapsolja, antioxidant: alfa...
... praliné, gianduja, marshmallows, fruktkompott... För dekoration på tallrikar, försäljning styckvis, eller som bordsdekoration vid bröllop.
Du kan också använda denna form för att skapa individuella desserter, små moussefigurer, glass... En kall dessert som kommer att överraska dina gäster!
För försäljning rekommenderar vi förpackningen med referens PLDOME, för en elegant presentation av...
...Maison Lesage
Piemonteser hasselnötter, rostade, karamelliserade och täckta med Gianduja-pralin, att avnjutas utan måtta.
Ingredienser: HASSENÖTTER från Piemonte, socker, kakaosmör, HELMJÖLK i pulverform, kakaopasta, naturlig Bourbon-vaniljarom, emulgeringsmedel sojalecitin.