Frankrike, Yssingeaux
...Gianduja: choklad/hasselnötskräm Nougat: nougatkräm, krispig eller slät Tiramisu: hasselnöt, kaffe, Marsala...
Portfölj (55)
Frankrike, Wingles
Välkommen till chokladvärlden Chocolatstehle, din smakfulla partner för dina behov av högkvalitativ choklad. Vi är specialiserade på hantverksmässig tillverkning av premiumchoklad för professionella. Vi arbetar med noggrant utvalda råvaror, som kommer från hållbara odlingar, för att garantera exceptionella produkter. Vi värnar om att respektera chokladtraditioner samtidigt som vi innoverar för at...
Portfölj (43)
Frankrike, Objat
...Ballotin med choklad fylld med ett urval av fina vita, mörka och mjölkchoklad. Den består av ganache och praliné. DDM: 4 månader Ingredienser: Mörk choklad 66%, Mjölkchoklad 38%, Vit choklad 30% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, emulgeringsmedel: rapslecitin), rapslecitin, bourbonvanilj, gianduja, karamell, feuilletine (vetemjöl, vegetabilisk fett (kokosfett), rapsolja, antioxidant: alfa...
Portfölj (109)
Frankrike, Talant
... praliné, gianduja, marshmallows, fruktkompott... För dekoration på tallrikar, försäljning styckvis, eller som bordsdekoration vid bröllop. Du kan också använda denna form för att skapa individuella desserter, små moussefigurer, glass... En kall dessert som kommer att överraska dina gäster! För försäljning rekommenderar vi förpackningen med referens PLDOME, för en elegant presentation av...
Portfölj (192)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Piemonteser hasselnötter, rostade, karamelliserade och täckta med Gianduja-pralin, att avnjutas utan måtta. Ingredienser: HASSENÖTTER från Piemonte, socker, kakaosmör, HELMJÖLK i pulverform, kakaopasta, naturlig Bourbon-vaniljarom, emulgeringsmedel sojalecitin.
Portfölj (142)
Italien, Taranto
Ibland behöver man ha modet att tro på sina drömmar och följa sina instinkter! Aldo Predari är ägaren av konditoriet Dolce amorsi. Efter år inom industrisektorn har han beslutat att ta en ny väg: den som leder till smakens och bakverkens skönhet. Han anställer en högkvalificerad personal, där olika kompetenser förenas i skapandet av specifika produktlinjer. Det ständiga engagemanget är att lyfta...
Belgien, Gozée
... mästerchokladörens fantasi, ger upphov till läckra praliner, ganache, gianduja… Doften av kryddor, citruszest, eteriska oljor, saltat smör, karamell, konfiterad frukt och andra ingredienser väcker våra sinnen… Vi faller för krispigheten hos hasselnötsbitarna, vi smälter för mjukheten hos mandarinparfymad marsipan, finessen hos fruktpuréer tillagade i en koppargryta, de kraftfulla tonerna av arabica som lyfter en mjölkganache. Så bygger han sin kollektion av praliner och macarons.
...-alkoholhaltiga... rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) täckta med extra mörk choklad (minst 62% kakao). - hållbarhet 12 månader. - TRUFFEL: gjorda av mörk choklad och hasselnötter, pudrade med kakao. - hållbarhet 12 månader. - MAJSKAKA (CROSTATA DI MELIGA): En läcker tårta med majsmjöl som är smulig och mjuk, fylld med sylt. - hållbarhet 5 månader. - MAJSKAKOR (PASTE DI MELIGA): utsökta kakor från den...
Frankrike, St Etienne
... konserveringsmedel. Min ballotin Jag komponerar min ballotin - Ballotin med choklad Ballotin Orangettes - Ballotin Palet Or. Chokladlåda Choklad- och konfektyrlåda. Napolitains Choklad Ibaria 67% - Choklad Ebène 72% - Choklad Acarigua 70% - Choklad Tribago 64% - Choklad Mjölk 37% - Choklad Grand Noir 57% - Kub Kaffe Napolitains - Prestige Låda - Gourmetupptäckte - Ekologisk och Rättvis Choklad. Chokladplatta Chokladplattor Vit - Chokladplattor Mjölk - Chokladplattor Mörk - Pralin- och Gianduja-plattor... Gåvor: Speciella tillfällen - Gåvor från Weiss Choklad...
Populära länder för denna sökterm