Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... nötkött, lamm eller vilt kan här uppstå. En absolut njutning! Innehåll: 150 cl Typ: Rödvin Druvor: 75% Mourvèdre, 14% Grenache, 8% Cinsault, 3% Carignan AOC: Bandol Lagring: Drick nu och spara till 2040 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Portfölj (321)
Frankrike, Auxerre
... lamm, bisongryta, hamburgare, oxsvans med tomat, blodpudding och äppelpaj, steak frites Vinifiering: Vinifieringsteknikerna på Domaine kombinerar de mest moderna processerna med respekt för en viss tradition från Bordeaux. Jäsningen sker i temperaturreglerade ståltankar Förpackning: Kartong med 6 flaskor om 50 cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Årgång: 2001 Druva: Sémillon Odling: Hållbar Märke: Kontrollerad ursprungsbeteckning Referenser: Guldmedalj...
Portfölj (190)
Frankrike, Parnac
...Intensiv och komplex Cahors Detta djupt färgade vin är uttrycksfullt och harmoniskt; dess komplexa doft framkallar svarta vinbär, kryddor och rostad frukt. Köttigt och kraftfullt i munnen, dess sammetslika kvalitet är ett bevis på den perfekta behärskningen av teknikerna för lagring i ek. Aromer av svarta frukter, lakrits och choklad kompletterar vinets fulla uttryck. Servera dekantat (eller öppnat flera timmar i förväg) innan du njuter av det vid 15-16°. Föreslagen följeslagare: vilt foie gras, tryfflar, skogssvampar, tournedos, mjölkfött lamm.
Portfölj (4)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Uppskattad sedan antiken, är salvia prydd med så många egenskaper att man till och med har sagt att den kan göra en odödlig. Dess latinska namn (salvia) betyder faktiskt "växten som räddar livet". Den är särskilt känd för sina antiinflammatoriska egenskaper och för att bekämpa hjärt-kärlsjukdomar. I hela Medelhavsområdet har gastronomin tagit till sig salvia för dess aromatiska kvaliteter. Mycket väldoftande, lyfter den smakerna av lamm, vitt kött och fisk. Den förstärker också såser och smaken av många grönsaker som squash, aubergine och potatis.
Matchande produkter
Salvia
Salvia
Andra produkter
Cébette
Cébette
Portfölj (30)
Frankrike, Montreuil
...Banane i kaki läder, vermiljonröd och guld crackle lamm läder Detaljer i metall: kedja, spänne och nitar i mässing Inredningsdetaljer: mini innerficka och foder i blå bomullstyg med arbetssignatur Justérbar handtag i kaki läder med kedja i guldmässing Väskans dimensioner: 30 x 20 x 11 cm Levereras i en skyddande påse i blått signaturbomull TILLVERKNING OCH ETIK Varje stycke formas i en verkstad...
Portfölj (46)
Frankrike, Aix-En-Provence
...Voatsiperifery-peppar, mer känd som vildpeppar från Madagaskar, är en av de mest eftertraktade i världen. Upptäck den verkliga smaken av peppar från Madagaskar: Fruktig, träig och blommig. Den ger en uppfriskande touch till dina rätter, mycket karaktär men utan att vara överväldigande. Vildpeppar från Madagaskar passar perfekt till vita kött, fisk, foie gras, lamm, sallader… den passar också...
Portfölj (10)
Frankrike, Cadolive
...Äkta Lamm Skinnpåsar Variabla färger: olika nyanser av brunt, svart, mörkgrön osv.... baserat på tillgång Förpackning: Partiet av 8 st REF: påse-läder...
Portfölj (186)
Frankrike, Levallois Perret
...Rosmarin är en aromatisk växt med sin bittra och kryddiga smak, som har en mångfald av användningar i matlagning. Användningar av mald rosmarin i matlagning: Den används som krydda i infusioner i såser, grytor, soppor och krämiga rätter, marinader, ratatouille... Den ger smak åt lamm- och fårkött, kalv, kaninrostbiff, gulasch, vilt- och fågelgrytor, köttfärs och kyckling... Fördelarna med mald rosmarin: Den lindrar uppblåsthet och buksmärtor genom sin spasmolytiska effekt på tarmen och magen. Den bekämpar stress och sömnlöshet.
Portfölj (28)
Frankrike, Passa
...50% Syrah 40% Carignan 10% Grenache Noir Denna vin, gjort av syrah, carignan och grenache noir, har skördats vid optimal mognad. Den kommer från gamla vinrankor som växer i leriga sandjordar, belägna vid foten av Albères och pic du Canigou. Doften har aromer av röda frukter och lakrits. I munnen är den rund och balanserad. Idealisk till såser, kanin, vilt, lamm, eller till lagrade ostar och självklart utsökt med chokladdesserter. Certifiering: ekologisk...
Portfölj (14)
Frankrike, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas nature eller med örter i 55 eller 90g, merguez nötkött-lamm i 55 eller 90g, köttfärs, fyllning, chorizo att grilla, etc. Den kreativa sortimentet av saucisserie erbjuder också korvar och chipolatas med muscadet, med curé nantais och potatis, med grillade grönsaker, med grillad lök, med piment d'Espelette, Chistorra, baskisk... Tillgänglig i...
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Vacker purpurfärgad klänning med lila reflexer. Mycket fruktiga aromer: röda frukter, körsbär, plommon, kryddor och karaktär... en livlig, lätt, strömmande, balanserad doft... med en tydlig avslutning och en fin längd. Passar perfekt till: äppelpudding, lamm, Limousin nötkött, anka...
Portfölj (71)
Frankrike, Rungis Cedex
...Lamm - kött från slaktare...
Matchande produkter
Lammkött
Lammkött
Andra produkter
Kalvkött
Kalvkött
Portfölj (7)
Frankrike, Besancon
...I KÖKET Passar bra med: Gurkmeja, vitlök, ingefära, kanel, timjan, oregano och anis. Det passar mycket bra med fisk, lamm, kyckling, men också med grönsaker, såser och soppor. FÖRDELAR Kummin är en effektiv krydda för att förebygga och lindra de flesta problem relaterade till matsmältningen. Den ökar frisättningen av matsmältningsproteiner i munnen, magen och tunntarmen för att få en mer...
Portfölj (28)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...{"Ingrédients:":"- Senapsfrön *\n- Alkoholvinäger*\n- Ofiltrerat salt\n- 2,5 % Espelette-pepparpulver\n- Vatten\n- *Produkter från ekologiskt jordbruk\n\nConseils d'utilisations :\nDenna Espelette-pepparsenap är perfekt för att lyfta smakerna i såser och vinägrett.\nDen passar utmärkt till kött och fisk.\nPensla den på dina grillade rätter, stekar och lamm för att behålla deras saftighet.\n\nDenna produkt finns även tillgänglig i burk om 100 g & 200 g."}...
Portfölj (132)
Frankrike, Rungis
... Bresse-fjäderfä, märkta kycklingar och gåslever. Utöver dessa specialiteter, som är gårdsfjäderfä och gåslever, omfattar sortimentet som erbjuds av Courtin Hervouet alla traditionella fjäderfä, bearbetade produkter baserade på fjäderfä, bulk- eller vakuumförpackade styckningsdelar, fransk och importerad vilt (hel och styckad), lamm och killingar...
Matchande produkter
Fågel Leverans - Rungis
Fågel Leverans - Rungis
Frankrike, Mazamet
Tillverkare och importör av skinn och pälsar. RIVES SAS erbjuder sina kunder inom garveri, läderbearbetning, konfektion, lädervaror, skotillverkning och detaljhandel: - råa, saltade eller frysta skinn av kanin, lamm, får, killing, get... - tillbehör som foderhandskar av fårskinn, kaninpälsmössor, läder- och pälschapkas, pälsjalar av kanin eller räv, pälsband, halskragar, och tofflor i fårskinn...
Frankrike, Rungis Cedex
Ovimpexgruppen är en viktig aktör inom handel, skärning och förpackning av nötkött och lammkött sedan 1964. Vi är specialiserade på import av kött främst från Europa. Vårt huvudkontor ligger i Rungis, men vår verksamhet är nationell. Ovimpexgruppen: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Våra produkter: lamm i styck, styckning av lamm, styckning av får, nötkött i styck, styckning av nötkött, styckningar av lamm, kalv i styck, styckning av kalv, får i styck.
Frankrike, Paris
... köttsorter (Struts, Känguru, Bison, Antilop, Zebra, Krokodil...). Premium nötkött: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Lamm från Nya Zeeland, Skottland... - Vilt: Vildsvin (Australien, USA), Hjort (Nya Zeeland, Europa), Rådjur (Europa)... Utvalda köttprodukter av högsta kvalitet. Färska och frysta, PAD eller portionerade. GOURMET FOOD FRANCE erbjuder exportförsäljning av exotiska köttsorter i Europa. Vi har ett permanent lager av kött, för all information: Kontakt: Nicolas PAPIN: +33 6 62 40 50 41 -...
Frankrike, Sainte-Eanne
Serval tillverkar mjölkersättning för kalvar, lamm och killingar. Serval producerar cirka 80 000 ton mjölkersättning per år. Serval är ISO 22 000-certifierat. Serval är närvarande med egna dotterbolag i Frankrike, Italien, Spanien, Kanada, USA och Brasilien. Serval är integratör av slaktdjur. Serval producerar, slaktar och styckar kalv. Serval producerar cirka 100 000 kalvar per år.
Frankrike, Aiguilhe
...boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Morels morcheln pfifferlingen porcini setas, steinpilzen, Waldpilze funghi di bosco setas del bosque. Handgjorda lyxiga burkar och konserver. Originalsortiment av franska svampar i vinäger som pickles, vinägerkondiment, löksylt. Sortiment av typiska och traditionella maträtter baserade på franskt kött, lamm (svart ras...
... och näring jämfört med kött. Därför tillverkar vi inte produkter baserade på VSM. Vi erbjuder nötkött, kyckling, kalv, lamm och halal charkuterier. Våra produkter finns tillgängliga färska eller frysta. Vi är stolta över att sälja franskt och europeiskt halal kött eller fågel som är certifierat Achahada.
... märken. Vi utvecklar och tar fram väskor och små lädervaror för våra kunder. Vi utför mönsterkonstruktion, prototyper och produktion. För alla våra produktutvecklingar använder vi programvaran Mozart. Vi arbetar med alla typer av läder, såsom nötkött, get, lamm, ödla, struts, krokodil och andra material av hög kvalitet. Vår organisation gör det möjligt för oss att genomföra små och medelstora produktioner. Alla våra maskiner är nya och har hög prestanda, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster anpassade till våra kunders personliga och specifika behov.
Företaget Mazamétaine Barthas, mer känt som Cuir Naturel, är ett företag som säljer läder och skinn både online och i fysiska butiker för privatpersoner och hantverkare. Vi erbjuder alla typer av läder och skinn, de flesta i upcycling-format och vissa som spårbara produkter. Vegetabiliskt garvat läder för prägling, vegetabiliskt eller kromgarvat lamm, dubbelansiktat, kalvskinn eller nötkött för tillverkning av lädervaror eller små läderprodukter. Vi har också verktyg och sybehör i lager för läderarbete. Sammanfattningsvis har Cuir Naturel över 70 års erfarenhet inom detaljhandel av läder och skinn.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...limousinkött, limousinkalv, franskt fläskkött, lamm, häst och fågel från Challans. Menyn och rätterna förändras i takt med säsongerna. Cateringverksamheten samarbetar med lokala producenter och förbereder traditionella rätter baserade på färska produkter. Du kan välja mellan flera köttpaket (nötkött, kalv, fläsk, fågel och blandat), buffé (grönsaker, sallader, tabbouleh, pâté/rillette, charkuteriblandning, tillbehör, flera köttalternativ och ostbricka), flera varma rätter, grillat och tillbehör.
Frankrike, Paris
Vero Saax eller lyxrevolutionen! Efter 30 års erfarenhet som underleverantör lanserar Orhan Cigdem sin egen klädkollektion för kurviga kvinnor. Stora storlekar i läder- och skinnkläder av hög kvalitet och fransk tillverkning är obefintliga. SaaX erbjuder aktuell mode från storlek 46 till 64! Med kvalitetsläder: Lamm och get, för deras smidighet och komfort, för alla modeller. Kläderna är...
Frankrike, Limoges
GIE Ovins du Limousin är en sammanslutning av 1200 uppfödare av lamm från Limousin som är certifierade av Qualicert och har rätt till den skyddade geografiska beteckningen. Ovins du Limousin är den första franska fårproduktionskedjan med officiell kvalitetsstämpel.
Frankrike, Nantes
Företaget BERJAC är specialiserat på grossistförsäljning av kött och fisk till professionella inom restaurangbranschen (restauranger, charkuterier, catering, livsmedelsbutiker, små kommuner) och erbjuder butikstjänster samt levererar i Loire-Atlantique, Vendée, Maine och Loire: kött (nötkött, kalv, lamm, fläsk), inälvor, charkuterier, fågel, färska produkter (frukter och grönsaker, livsmedel), fisk. Företaget BERJAC tillhör den familjeägda gruppen CADEGAU: verksamhet inom BtoB av färska produkter (kött och fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes och Marée) och Saumur (Savia).
Frankrike, Rungis
GRG SA - Grossist av kött på MIN i Rungis sedan 1984. GRG SA är den största köttstrukturen på marknaden. Nötkött, kalv, lamm, fläsk, inälvor, i styck eller förpackat som benfritt kött och vakuumförpackat, du hittar alla stora köttkategorier. Oavsett om din kundkrets söker en exceptionell produkt eller ett volympris, anpassar vi oss efter din efterfrågan tack vare våra många partner-slakterier. Letar du efter kalv uppfödd under sin mor, försaltat lamm, nötkött från Limousin eller kött med hög avkastning? Kom och besök oss! För alla förfrågningar kan du kontakta GRG SA via telefon 01 45 12 36 00.
Frankrike, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Företag som handlar med kött baserat i Rungis, specialiserat på import/export av griskött. Vi kan köpa eller erbjuda alla typer av styckning: carcass, axel, rygg, nacke, bröst, skinka, trimning, fett, inälvor. Med samma servicenivå som för griskött, vår specialitet, hanterar vi även nötkött, lamm och fjäderfä.
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET är specialiserad på gastronomiska traditioner från Aubrac. La Maison producerar därmed charkuterier, konserver och många köttprodukter samt specialiteter baserade på renrasig Aubrac-nötkött, fläsk, lamm från Aveyron och kalv. Företaget producerar också färdigrätter, inälvor, aligot och lokala ostar som tome. De färdigrätter som erbjuds av La Maison är huvudsakligen tripoux, fylld kål och farçous aveyronnais med plommon.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play