Frankrike, Saint-Viance
Viandes de Corrèze har under många år etablerat ett krävande och hållbart partnerskap med uppfödare i regionen kring Brive och kooperativet CAPEL, genom att skapa kvalitetsled. Vår kvalitetskrav på de 4 arterna (kalv, nötkött, lamm och fläsk) bygger på synergin mellan bönder, uppfödare och vår expertis som slaktare och köttmästare. Utöver officiella garantier, certifikat och märkningar, är...
...praktiska frysta lösningar och delikatesser avsedda för professionella. Maison MASSE handlar framför allt om passionen för bra produkter som rökt lax, kaviar, kött (spädgris, benfritt spädgriskotlett, benfritt spädgriskägg, spädgris med ben, bakben av spädgris med ben, samt inälvor som kalvnjure och kalvbräss med hjärtpotatis, nötkött / lamm. Dessutom erbjuds styckade köttprodukter och mer detaljerade benämningar i regionen, fågel och vilt, charkuterier, svamp och ravioli, skaldjur, havsprodukter och sniglar, oljor och vinäger samt delikatesser.
Frankrike, Rungis Cedex
... snörade kalvhuvuden, PAD (Redo att styckas, rensade utan senor), skivade nötkreatur- och kalvlever, tärnad nötkreatur-nyren, tärnad nötkreatur-kind, skivade eller tärnade nötkreatur- och kalvhjärtan, etc. Handel med inälvsprodukter: PRODAL har en sektion i inälvsmontern i Rungis. Här erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av produkter (vakuumförpackat kött, inälvsprodukter, nötkött, kalv, lamm, fläsk, färska och frysta produkter…). Ring oss på 01 41 80 02 80.
Frankrike, Saint-Etienne
...WENCO är ett internationellt import- och exporthandelsföretag som specialiserar sig på frysta livsmedel (fläskkött / fågel / nötkött / lamm / fisk) över hela världen. Vänligen kontakta oss för mer information. Din förfrågan är alltid välkommen!
Frankrike, Rignac
... av fårhållning i fårahus och har incitament att engagera sig i processer under Kvalitets- och Ursprungsidentifieringssignaler för att värdera sina lamm under modern, verkliga juveler från deras terroir. GREFFEUILLE AVEYRON har också sina egna anläggningar för bearbetning av fårkött, belägna i Capdenac, i västra Aveyron. Från slaktkedjan till skärverkstaden är personalen starkt engagerad för att ge särskild omsorg åt behandlingen av carcasser men också åt presentationen av köttstyckena.
Frankrike, Millau
Beläget i Millau, Mégisserie Richard, ett familjeföretag grundat 1852, är känt för sin expertis inom tillverkning av högkvalitativ lammhud avsedd för lyxindustrin för tillverkning av kläder, lädervaror, skor och handskar. Arbetet inom garveri handlar huvudsakligen om skinn från lamm av raserna Lacaune och Entrefins, där hantverksmetoder kombineras med moderna industriella tillverkningstekniker.
Frankrike, Reillanne
Företaget Dufour är specialiserat på köttproduktion, oavsett om det handlar om lamm i styck eller i hel, kalv, fläsk eller nötkött, kan företaget leverera det klart att tillaga eller klart att äta. Gruppen DUFOUR kan erbjuda ett brett utbud av kvalitetsprodukter med flera typer av kött, från styckning till förpackning i skål.
Frankrike, Millau
...GANT CAUSSE är ett företag som grundades 1892 och är en av de stora handskfabrikerna i Millau. I Millau, en historisk plats för tillverkning av läder och handskar, har garvarna i århundraden känt till hemligheterna bakom ett material som är format för att handskarna "ska sitta som en andra hud". Lamm, pécari, hjort, python, struts ... Dessa mest ädla, mjuka och fina skinn är noggrant utvalda för att ge handskarna en exceptionell kvalitet.
Frankrike, MAZAMET
Grundat 1898, företaget AZAIS ET CIE är specialiserat på behandling av skinn från lamm, får och getter. Företaget väljer ut de bästa råskinnen för högkvalitativa läderprodukter. Det kombinerar avancerad teknik med miljöhänsyn. Därför erbjuder företaget vegetabiliskt läder för klädsektorn, lädervaror, möbler och inredning. AZAIS ET CIE har 100 års erfarenhet inom vegetabilisk garvning och en närvaro över hela världen.
Frankrike, Ploeren
Oberoende hantverksföretag, specialiserat på försäljning av färskt kött och styckning av färskt kött till kollektiva enheter. Kött av FRANSK ursprung endast (utom lamm). Kort kedja för nötkött, kalv och fläsk. Kött direkt från franska slakterier. Handel med fågel och charkuterier (ursprung Frankrike). Leverans av oss själva i hela BRETAGNE. Tilldelning av offentliga upphandlingar. Registrering hos grupper för kollektiv restaurangverksamhet och inköpsgrupper.
Frankrike, Montauban
Vårt hantverksföretag baserat i MONTAUBAN i 82 erbjuder nötkött, lamm, kalv och fläsk från Occitanien. Vi väljer och köper själva djuren på fötter från våra leverantörsproducenter. Leveransen kan ske i slaktkropp eller vakuumförpackad styckning. Vi säljer inte till privatpersoner. VIANDES OCCITANES består av ett team av professionella som står till ditt förfogande.
Frankrike, Barbentane
Vi är tillverkare av hantverksmässig charkuterivaror sedan 7 generationer. Vår charkuterivaror tillverkas hantverksmässigt varje vecka för att garantera färskheten av våra produkter. Utan konserveringsmedel eller färgämnen erbjuder de smaker från vår region. Torkad charkuterivaror: tjurkorv, rullad bröst... osv. Tillagad charkuterivaror: huvudost, andouillettes, caillettes, osv. Våra grillrätter: andouillettes, småkorvar (chili, lamm mynta, basilika osv).
Frankrike, Marseille
...Söker leverantörer av lamm, carcasser, nötkött, vakuumförpackade kalvar, cirka 800 lamm carcasser 14/17 KG, 50 får carcasser 22/26 KG, 30 framdelar av Halal nötkött vakuumförpackade en gång i veckan. Om du inte är seriös, vänligen avstå.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play