Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...kommer denna skivmaskin för skinka att erbjuda flera skärdimensioner. Med sitt remsystem och sin slipsten kommer denna skivmaskin för skinka att underlätta ditt arbete och spara tid. Med denna professionella skivmaskin med en diameter på 195 mm kan du skära rå skinka, kokt skinka, rökt fläsk, korv, chorizo men inte ost. Blad: ø195 mm Skärlängd: 190 mm Skärhöjd: 130 mm Skärtjocklek: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x B370 x H340 mm Vikt: 11,10 kg...
Portfölj (188)
Frankrike, Auros
... Bayonne-skinka, chorizo i naturligt hölje med sin blomma, perchkorv, rullad ventrèche (fransk pancetta) och platt. Vi tillverkar också kokt charkuterier: hemgjord vitlökssalami, baskisk pâté med Espelette-peppar, vår berömda mormors pâté (med cognac, gräddfil och små svampar), kokt skinka, boudin med béarnaisk kött, galabar-boudin och boudin brasse med kött, samt terrin av svinsvans. Dessutom producerar vi marinerat kött för grillning som vår berömda grillskinka i Lomo-stil och färska korvar.
Portfölj (31)
Frankrike, Plailly
... pålitlighet. Mer än 8 000 LUTETIA-system har installerats världen över för att utföra avfrostning, salting, fasackumulering, termisk behandling, torkning och rökning, kylning och kryogenik. LUTETIA utvecklar teknologiska processer för alla dina tillverkningar: Fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer), Torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), Inlagda produkter, Bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), Grillade och rökta kycklingar, Skaldjursprodukter (lax, bläckfisk).
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheten ANTARTIC II INGREDIENS grundades 2002 för att leverera teknologiska blandningar till livsmedelsindustrin: beläggningar, inläggningar (inlagda produkter, kokt charkuterier, rå charkuterier, torkad charkuterier), geléer, marinader, såser och såsbaser, aromer, snacksaromer, naturliga aromer, kryddblandningar för korv och merguez, kulinariska hjälpmedel, etniska produkter och ett...
Frankrike, Carquefou
... rostbiff, vitlökssalami * Pâté i gammal stil terrin i grått: lantpâté, leverpâté, vitlök. * Pâté i skorpa Grill: * Grillbar skinka BRASEROL, överlägsen kokt skinka med ben, kokt skinka med avskuren svål, grillad kokt skinka. * Kokt bröst, grillad bröst i ugn, Rillaux, mini rillaux * Grillfett, Nantes bacon * Kokt revbensspjäll Festliga recept: * Terriner: Terrin med gåslever och kantareller...
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... teknologiska processer anpassade för alla dina tillverkningar: fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer och andra), torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), inlagda produkter, bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), grillade och rökta kycklingar, samt skaldjursprodukter (lax, bläckfisk och andra).
Frankrike, MAURON
... som korv. Certifiering ISO 9001-2000. Marknadsledare inom linjer för tillagning/kylning av kokt skinka. Armor Inox har över 100 Thermix-system i världen. Vi identifierar ständigt nya industriella trender och svarar snabbt med innovation och automatisering på marknadsutvecklingen globalt.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play