Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Röd 'Ekologiskt vin' Druvor Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Lagring i 24 månader på nya ekfat, flasklagring i 1 år. Smakprovning En mycket intensiv granatröd färg, en kraftfull, komplex och delikat doft. En intensiv och strukturerad smak: - Textur: vacker kropp med silkeslena tanniner - Aromer: mogna svarta frukter - Empyreumatiska aromer: rostat kaffe - Avslutning: silkeslen med inslag av milda kryddor Allianser - Ugnsstekt lammstek à la Provence - Kungsörn - Vildsvinsgryta - Rib-eye / Grillad kalvkött - Mörk chokladkaka...
Portfölj (17)
... dig ett djärvt och generöst vin, som representerar hela prestigen av Bordeaux-viner. WINEMAKING Traditionell vinifiering i rostfria ståltankar. GRAPES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TASTING Mörk granatröd färg med violetta inslag. En bouquet och utvecklad doft av röda frukter. Mjuk och köttig smak, dominerad av mogna fruktaromer och stödd av fina tanniner. FOOD & WINE PAIRINGS Att avnjutas med grillat rött kött, rostad lammstek eller lagrad ost. Servera vid 18°C. AWARDS 2012: Nämnd vid IWC 2013.
Portfölj (96)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Beläget i hjärtat av Provence, producerar Domaine d'Estoublon vin och olivolja sedan 1489. Rödvinsblandningen från Château är en kombination av Cabernet Sauvignon och Mourvèdre som produceras under AOP Baux de Provence. Dess färg mellan rubin och granat är koncentrerad. Dess kraftfulla och komplexa doft avslöjar aromer av plommon, björnbärssylt, rostad kakao, söta kryddor och ceder. Denna cuvée passar perfekt med en biff, en anka med pepparsås eller en lammstek.
Portfölj (10)
Frankrike, Malataverne
...Vi föreslår att servera en Côtes du Rhône Rouge med - En carpaccio av nötkött. - En rostad lammstek med timjan. - Påsklamm. - Lamm till påsk. - Nötkött i daube. - Biff Stroganoff. - Lammköttbullar. - osv... och med ost såklart ) De stora röda vinerna serveras vid 16 till 18°C.
Portfölj (188)
Frankrike, Auxerre
...Nez noter av röda och svarta frukter, lätt vaniljiga Accord metvin terrin av hare, nötkött, fylld lammstek på bädd av potatis, kanin i gibelotte eller chokladmousse Vinification lagring 1 år i franska ekfat (25% i nya fat och 75% i ettåriga fat) Œil: tät och mörk granatröd färg Bouche: mjuka tanniner som tecken på lång livslängd Le conseil de l'œnologue: serveras mellan 14 och 16°C Taux...
Portfölj (190)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play