Frankrike, Aizenay
...Beskrivning : Rågmelet T70 är ett mjöl som erhålls från rågkorn, en spannmål som traditionellt används i bakning. Det är lätt siktat, vilket ger en ljusgrå färg och en fin textur. "T70" indikerar en ashaltighet som säkerställer en bra balans mellan finhet och näringsrikedom. Råg är känt för sin lätt söta och syrliga smak, vilket ger en distinkt touch till bröd och andra tillagningar. Ursprung : Ukraina. Förpackning : papperssäckar på 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palettisering : 750-950kg.
Portfölj (44)
Frankrike, Olivet
...T55-mjöl rekommenderas för bakning av bröd, bakverk och wienerbröd.
Portfölj (7)
Frankrike, Fleury Les Aubrais
... hela kornet, rikt på fibrer. Halvhögt mjöl (T110): Lite mindre rikt på fibrer, men fortfarande näringsrikt. Vitt mjöl (T45 eller T55): Lättare och används för bakverk, vitt bröd och många kulinariska förberedelser. Vetemjöl är mycket mångsidigt för kulinariska recept och bakverk. Det tillför kolhydrater, proteiner och ibland fibrer.
Portfölj (11)
Frankrike, Soreze
...Vetemjöl typ 65. Detta mjöl är avsett för daglig användning i köket, som för bröd eller pajdeg. Det är producerat enligt hållbart jordbruk CRC (Kontrollerad Hållbar Odling). Denna officiella märkning ger många garantier: - odlingarna ligger minst 250 m från alla föroreningskällor. - inga kemiska behandlingar är tillåtna, vetet bevaras naturligt, utan tillsatser. - spannmålen och mjölet...
Portfölj (195)
Frankrike, Montelimar
... Nougat med karamellsalt från Guérande, förpackad i en 200g påse med kartongbotten, som innehåller nougatpapilloter. Ingredienser: Socker, glukossirap, honung, mandlar, karamell med saltat smör (8,7 %), florsocker, potatisstärkelse, osyrat bröd (vatten, olivolja, mjöl), äggvita, naturlig vaniljextrakt. Tillverkningsmetod: Honung och glukossirap kokas i kitteln, äggvita kompletteras med kokt socker, vanilj, mandlar och karamell. Allergener: Mandlar, ägg, möjliga spår av nötter.
Portfölj (154)
Frankrike, Torcy Le Petit
...Vill du anpassa dina mjölsorter för att få ett mångsidigt mjöl för att skapa specialbröd och/eller bakverk? Söker du en korrigeringsmedel för att balansera dina mjölsorter för tillverkning av bakverksprodukter? Utvecklar du specialprodukter som baguetter, rundbröd, rustika bröd och vill specifikt korrigera dina mjölsorter för dessa tillämpningar?
Portfölj (18)
Frankrike, Bayonne
...Detta lilla bröd på 35 gram är ett säkert kort för hotellägaren. Ett bröd med en rustik look, med ett mjöligt och mycket krispigt skorpa. Detta bröd är ett attraktivt alternativ som fungerar som bordbröd, som skivbröd eller till och med som spettbröd. Denna bit är klar på endast 5 minuters tillagning. REF:P106B EAN-13:8436017103250 EAN-14:18436017103257 VIKT FÖRE TILLAGNING (G):35 g VIKT EFTER...
Portfölj (44)
Frankrike, Saint Ignat
...Vete mjöl: Limagrain Ingredients erbjuder ett sortiment av inhemskt eller modifierat vetemjöl från Limagrains odlingskedja. Vi erbjuder vetemjöl som är anpassat efter dina behov: bakning, barnmat, snacks, färdigrätter. Barnmat vetemjöl: Genom en ständig noggrannhet kan Limagrain Céréales Ingrédients leverera till de största aktörerna inom barnmat. Vårt "barnmat" vetemjöl möjliggör tillverkning...
Portfölj (7)
Frankrike, Haute Rivoire
...Tillverkad av stenmalt mjöl. Denna serie uppfyller perfekt behoven för vardagligt bruk. Njut av i alla omständigheter.
Portfölj (3)
Frankrike, Aix En Provence
...Roger tillverkar sina Grissini Piccolo, små gressini från Italien, enligt det autentiska receptet från Turin som utarbetades av bagaren från huset Savoy på 1600-talet. Italienska mästare i livets konst njuter av Grissini vid alla tillfällen: som bröd för enkel snacking eller med aperitif. Vete mjöl, gluten, vegetabiliska fetter (icke-hydrerade oljor och fetter (palma och raps), vatten), bagerijäst, malt, salt, emulgeringsmedel: lecitin sojabönor (GMO-fri).
Portfölj (31)
Frankrike, Ostwald
... mjöler, i dina bröd/kakdeg, i dina söta och salta rätter, för att tjockna dina såser, i en smoothie eller en proteinshake. Förvaring: i en sluten behållare, torrt, skyddat från ljus och värme. För att bevara smaken, konsumera inom tre månader efter öppning eller förvara kallt. *Allergener: kan innehålla spår av gluten. Yuka-betyg: 100/100 Innehåll 250g till 25kg Förpackning i 10 Energi: 308 kcal...
Portfölj (12)
Frankrike, Saint-Etienne
...Hamburgerbröd 1650 anpassat för biffar 80GR/100GR. Fryst produkt, ta ut den 1 timme före användning för att låta den tina.
Portfölj (187)
Frankrike, Saint Mard De Réno
...Vårt mjöl innehåller hela kornet. Det är rikt på proteiner, fibrer, mineraler och vitaminer. Fördelaktigt för hälsan. Kornet, grodden och skalet ger ett bättre näringsvärde. Kornstorleken på vårt mjöl gör det lätt att använda i vardagen. Njut av alla fördelar med fröet samtidigt som du behåller dina matlagningsvanor. Användning: ensamt eller i blandning för alla dina salta eller söta rätter: kakor, quicher, pannkakor, såser, krämer, bröd…...
Portfölj (15)
Frankrike, Bordeaux
...Vår söta livsmedelsbutik erbjuder ett utsökt urval av produkter för att tillfredsställa de mest krävande smaklökarna. Hos JEM EXPORT erbjuder vi kaffe, choklad, godis, socker, mjöl, kakor, tårtor, bröd och spannmål. Varje produkt är vald för sin överlägsna kvalitet och sin läckra smak, vilket garanterar en oförglömlig smakupplevelse. Våra söta produkter är perfekta för stormarknader och...
Portfölj (6)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
...per 100 g produkt Energi 1277 KJ / 305 Kcal fett 2.6 g därav mättade fettsyror 1.4 g Kolhydrater 64.1 g därav socker 39.6 g Proteiner 4.6 g Salt 0.2 g Hantverksmässig ingefärskaka utan skivor för att bevara sin mjukhet Ljuvlig smak av kastanjhonung, bovete och blommor från regionen Centre Ingredienser (honung, mjöl, ägg och smör) insamlade i LoiretCher. Källa till fiber, låg fetthalt. Även formen är tillverkad i vår avdelning.
Portfölj (28)
Frankrike, Essey-Les-Nancy
...Pepparkaka med en mjuk konsistens och intensiv smak av pepparkakskryddor. Ingredienser: VETE mjöl*, HONUNG, hela ÄGG (frilandsägg), smör, rörsocker*, MJÖLK*, pepparkakskryddor (kanel, anis, ingefära, kardemumma, koriander, nejlika, stjärnanis). * Ingredienser från ekologiskt jordbruk Portion 140 g ungefär. Förvaras torrt, skyddat från värme och ljus. Genomsnittligt näringsinnehåll per 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, fett: 25,4 g, varav mättat fett: 15,7 g, kolhydrater: 52,6 g, varav socker: 27,4 g, protein: 5,6 g, salt: 0,7 g 150 g...
Portfölj (3)
Frankrike, Le Plessis Trevise
...Denna blandare är en mångsidig apparat som kommer att hjälpa dig i dina förberedelser med mjöl, sås, kött... Den är perfekt anpassad för användning inom Bageri, Konditori, Charkuteri, Pizzeria, Catering, Restaurang eftersom den kan knåda både mjuka degar och hårda degblandningar som pizza och bröd. Fördelarna med denna produkt: - Lätt att rengöra - Helt i rostfritt stål - Anpassad för professionellt bruk...
Portfölj (66)
Frankrike, Saint-Denis
...Tillverkad av ett franskt traditionellt mjöl, erbjuder denna serie produkter av högsta kvalitet med bättre hållbarhet. En långsam jäsning vid låg temperatur ger all den tid som behövs för att utveckla aromerna och skapar en fet och porös inkråm som omges av en tunn och krispig skorpa som man får genom att baka på sten.
Frankrike, La Fouillade
Ledande i Frankrike, Le Moulin du Pivert är tillverkare av 100% ekologiska kex. Beläget i sydvästra Frankrike, är vårt familjeföretag med 50 anställda alltid ekologiskt. Vår mjöl kommer från 50 km bort från vår verkstad och vi prioriterar alltid korta distributionskedjor för våra ingredienser. Vår hantverksskicklighet omfattar 60 läckra recept och de enklaste möjliga: cookies, frukostkex med...
Portfölj (8)
Frankrike, Lomme
... den produkt du önskar. Oavsett om det handlar om bröd, en snacksprodukt eller pizzadeg, har vi ett brett utbud av koncept som du sedan kan anpassa. • MJÖL: Välj ett vetemjöl för en lätt smak, eller ett mjöl av originella spannmål för mer karaktär. Välj den typ av mjöl som passar bäst för din produkt. • DEGTYP: För snacks, välj din deg! Till exempel, välj en smördeg för ett krispigt snack, eller...
Portfölj (9)
Frankrike, Flagnac
...•Snackingpalett: Att avnjutas som hamburgare eller som tillbehör. •Picoussel: Vegetarisk proteinpannkaka bestående av mangoldblad, mjölk, bröd, ägg, lök, persilja och mjöl, kan avnjutas som en proteinrätt, i hamburgare eller i sallad. •Crique au Cantal: Riven potatis och Cantal, att avnjutas som tillbehör, i hamburgare eller i sallad. •Aligot Express erbjuder också L’aligotière: En apparat för att återuppvärma Aligot, vilket gör att man kan få en portion redo att äta på en minut. Denna apparat har utvecklats och tillverkats i Decazeville-dalen.
Portfölj (5)
Frankrike, Fargues-Saint-Hilaire
... T45, T55 och T65 av hög kvalitet alltid till det bästa priset, för att tillfredsställa efterfrågan på bröd och bakverk. Tveka inte att kontakta oss för mer information, via e-post eller telefon. Vi ser fram emot att svara dig så snart som möjligt.
Portfölj (4)
Frankrike, Rungis Cedex
...fjäderfä och lagrade ostar. Vi levererar varje dag till cirka 250 kunder: offentliga eller företagsrestauranger, cateringföretag och hotell. För detta har vi en flotta av ett tjugotal kylbilar som färdas genom Paris och dess förorter varje dag. ALAZARD, den lilla parisiska gården är SPECIALIST PÅ MEJERIPRODUKTER FÖR RESTAURANGER. I hjärtat av den största marknaden i världen för färska produkter hittar vi alla produkter för dig: mejeriprodukter, ostar, kött, korvar, mjöl och bröd, frukter och grönsaker, rökt lax, mjöl och ägg... Frakt, leveranser i Parisregionen.
Frankrike, Yvre L Eveque
Artisan meunier. Producent av 100% franskt vetemjöl. Producent av mjöl för bakning. Bakmjöl för bagare. Röd etikett mjöl för traditionellt franskt bröd. Producent av bakverksmjöl. Vetemjöl för tillverkning av smördeg och jästdeg. Vetemjöl för tillverkning av wienerbröd. Mjöl för bröd rikt på spannmål. Producent av ekologiskt mjöl. Mjöl för traditionella baguetter. Mjöl för traditionella baguetter berikade med solrosfrön. Mjöl från CRC-vete.
Frankrike, Royaumeix
På Royaumeix odlar vi spannmål – vete, råg och emmer – som vi förvandlar till mjöl i vår hantverksmässiga stenmjölnare. Denna produktion gör det möjligt att skapa våra olika produkter, bröd utan tillsatser eller med frön, som formas för hand och grillas i en vedeldad ugn, samt bullar och mjöl. Specialiteter: Bröd med vetemjöl utan tillsatser eller med frön, emmerbröd, rågbröd, lantbullar, formbröd, fröfougasse, mjöl, tortillor och emmer-skal;...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play