Italien, Guardiagrele
...Blandning med mjöl och rostade sojagranulat för produktion av sojabread och bakverk, en källa till växtbaserat protein. Format: 25 kg Dosering: 100%...
Portfölj (91)
Italien, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana är ett glutenfritt mjöl för bakverk som kännetecknas av en blandning av majsstärkelse, risstärkelse, växtfibrer och majsjäst. Det kommer inte från avgluteniseringsprocesser; innehåller inte mjölk, ägg eller vetestärkelse. En högkvalitativ produkt, naturlig och kännetecknad av ett högt innehåll av fibrer och fördelaktiga naturliga enzymer. En blandning som ger plastiskitet...
Portfölj (56)
Italien, Forlì
... kan också bidra till att reglera blodsockernivåerna. Detta ekologiska mjöl är också en källa till viktiga vitaminer och mineraler. Bland dessa spelar B-vitaminer en avgörande roll i energimetabolismen, medan mineraler som järn, magnesium och zink är nödvändiga för olika kroppsfunktioner. Amarantmjöl BIO Glutenfritt kan användas i många recept. Det är lämpligt för att förbereda bröd, kakor, småkakor och pannkakor utan gluten.
Portfölj (50)
Italien, San Donà Di Piave
Dante Italian Food är en grossist av charkuterier, ostar och mjöl från Veneto-regionen som främst exporterar till Europa. Vi arbetar för att förse restauranger, pizzerior, barer, hotell och grossister med produkter av hög kvalitet som levereras direkt från små och medelstora hantverksföretag. Vi vill erbjuda en komplett service och samarbeta med våra kunder för att hitta den produkt som bäst passar deras behov, såsom ekologiska ostar och glutenfria charkuterier. Vi kan erbjuda ett brett utbud av mjöl, även ekologiska, för pizza, bröd och bakverk.
Italien, Ternate
... förpackningslinjer för förpackning och dosering av livsmedel och icke-livsmedel, för att skapa skräddarsydda lösningar som passar alla typer av produktionsbehov. Betydande erfarenhet har förvärvats inom förpackning och emballering av färsk och torr pasta, bakverk som kakor, bröd och bullar samt andra produkter som nötter, chips, godis, frysta livsmedel, grönsaker, pulver som mjöl, kakao, kaffe och tekniska produkter. Mondial Pack Group består av 7 företag som möjliggör diversifiering av produktionen för att uppnå den bästa kvaliteten till priset!
Italien, Albano Laziale
... den bästa traditionen, vit pizza med naturlig jäsning, typiska sötsaker från Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" utmärker sig för kvaliteten på genuina produkter och service. Hos oss kan du njuta av traditionella produkter typiska för Castelli Romani, som det berömda Genzano-brödet, tillverkat med naturliga ingredienser och utan kemisk jäsning. Vår butik erbjuder ett rikt sortiment av bröd, pizza, hembakade sötsaker och delikatesser, hembakade sötsaker och traditionella.
Italien, Salerno
Vår bageriverksamhet har funnits i trettio år, är familjeägd och kunde inte vara annorlunda med tanke på våra rötter. Vi kommer från Gragnano, pastans hemland, där doften av durumvetemjöl genomsyrar luften. Att baka bröd, sötsaker och allt som kommer från mjöl är en stor passion för oss, som vi har förvandlat till vårt arbete. Tecknen på denna passion är synliga i omsorgen och äktheten av allt vi...
Italien, Altamura
... för grundprinciperna för välbefinnande och respekt för både människa och miljö. Av den anledningen har företaget beslutat att söka produkter för sina kunder som främst kommer från ekologiskt jordbruk, såsom ekologiskt mjöl, ekologiskt vin, durumvete-pasta från Puglia, extra jungfruolja, baljväxter, bröd och alla bakverk gjorda av vete odlat i samma område som staden Altamura. Vårt företag åtar sig att under tiden upprätthålla de uppsatta målen.
Italien, Zafferana Etnea
Företaget, som grundades 1950 av Giuseppe Russo, är specialiserat på försäljning av olika typer av livsmedelsmjöl (finmalet semolina, dubbel noll, fullkorn, soja, 5 spannmål, mjöl för arabiskt bröd, ekologiska mjöl och glutenfria mjöl) och livsmedelsprodukter (svamp, tomatpuré, sesam och förbättringsmedel). Exklusiv distributör av de bästa nationella och lokala mjölen. Idag drivs företaget, med...
... "criscito" och salt; tillsammans med handgjord bearbetning följd av en jäsning på minst fyra timmar och bakning i vedeldade ugnar, får man ett unikt och genuint bröd. Vi ägnar all vår energi och uppmärksamhet åt de näringsmässiga behoven för en hälsosam, balanserad och intelligent kost. Våra produkter återupptäckter på ett aptitligt och inbjudande sätt smakerna från förr. Förutom brödet kan ni njuta av Biscottato-bröd, Freselle och Tarallini i olika smaker, inklusive de berömda napolitanska tarallini "Sugna e Pepe" och många andra kvalitetskakor.
... kompletteras av en pedagogisk del som bedrivs på två fronter: olivpressen och köket. Det är möjligt att besöka olivpressen genom en väg som guidar barnen i att förstå processen för olivutvinning. Därtill finns en matlagningsskola för barn där kurser hålls där eleverna lagar traditionella toskanska rätter som bröd, hemgjord pasta och kakor med genuina ingredienser från jordbruket.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play