Frankrike, Laissac
81km
... hantverksmässig salami, tillverkad som förr. Tunt skivad, placeras den sedan varsamt i en glasburk som är 100% återvinningsbar och till och med pantbar! Finns i Marmite-version på 300g. Hållbarhet: 90 dagar Vikt: 300g Ursprung: Laissac, Aveyron...
Portfölj (29)
Frankrike, Carpentras
117km
Sedan 1985 har vi specialiserat oss på hantverksmässig tillverkning av skräddarsydda korvar, oavsett om de är av liten eller stor kaliber. Vi är stolta över att erbjuda produkter av 100% lokal och fransk kvalitet, erkända världen över och belönade med medaljer 2018 och 2023. Belägna i Carpentras, vid foten av Mont Ventoux, kombinerar vi tradition och excellens för att erbjuda er de bästa korvarna.
Portfölj (16)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
169km
Företaget Salaisons Joseph Pantaloni, producent av hantverksmässig charkuterivaror nära Ajaccio, säkerställer försäljning i stora mängder till yrkesverksamma, samt direktförsäljning till privatpersoner. Som tillverkare av produkter från Korsika framhäver Salaisons Joseph Pantaloni de hantverksmässiga produkterna från regionen. Salaisons Joseph Pantaloni producerar charkuterier och korvar av hög k...
Portfölj (8)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
120km
En produktfamilj skapad i den renaste traditionen av bergssalting. Vår serie Grande Tradition är skapad av de bästa köttbitarna och är essensen av Batistous hantverk. SKINKOR Våra skinkor kommer uteslutande från noggrant utvalda franska grisar och inspireras av den runda skärningen som kallas "Parma". Måttligt saltade och handgnuggade med torrt salt, torkas de långsamt i enlighet med en tradit...
Portfölj (2)
Frankrike, Saint-Etienne
102km
CENTRALE D, ett företag beläget i Saint-Etienne, är en livsmedelsgrossist för både professionella och privatpersoner. CENTRALE D erbjuder ett brett utbud av livsmedelsprodukter och förpackningar för både professionella och privatpersoner. Hos CENTRALE D hittar du ett helt sortiment av livsmedelsprodukter: - i vårt Espace Frais: ostar, mejeriprodukter, frukter och grönsaker, kött och fisk, charku...
Portfölj (187)
Frankrike, Pleucadeuc
218km
...• Griskött: ytligt fett från skinnet • Grisköttsrester: fett som kommer från skärning av skinnet • Fet eller mager svål 21 cm bred och högst 1 cm tjock • Råvaror från godkända slakterier inom EU ANVÄNDNINGAR • Fett: charkuterier, salami (korvkött, fyllningar, patéer…) • Svål: skinkor, knorr… FÖRPACKNING • Fett: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 till 25 kg • Svål: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 kg FÖRVARING • Fett: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C • Svål: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C...
Portfölj (9)
Frankrike, La Fouillade
143km
...En oumbärlig figur i svinköket, den ekologiska torra fläskkorven från Ferme de la Rousse skiljer sig från en salami genom sin diameter och längd. Njut av den i tunna skivor ensam eller med bröd. Vikt: 200g...
Portfölj (11)
Frankrike, LA ROCHETTE
205km
Matchande produkter
Traditionella Torra Korvar
Traditionella Torra Korvar
Portfölj (1)
Frankrike, Castelnaudary
207km
... generös couscous. Så blir ni också en del av festen. "Gigot Bitume" är en rätt som tillagas på byggarbetsplatser. Vanligtvis under måltiden som samlar alla yrkesgrupper och markerar slutet på arbetet, fortsätter "La Table à Dudule" denna tradition från bitumenmästarna i början av 1900-talet. Samla dina gäster där smak, gemenskap, tradition och show förenas runt era bord! Denna uråldriga tillagningsmetod passar bra med många andra rätter som Lyon-salami, kalvstek,... Den svarar på...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
144km
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Le Rouget
127km
Företaget MAS, beläget i Rouget i Cantal, är specialiserat på charkuterier, salami och traditionella konserver från Massif Central. Företaget erbjuder produkter med enkla och autentiska recept. De erbjuder till exempel en lufttorkad skinka som mognar i upp till 24 månader i deras torkrum i Rouget och en handgjord ren fläskpaté. Maison MAS är känt för kvaliteten och äktheten i sina produkter.
Frankrike, Manosque
180km
Företaget Le Séchoir des Alpes är ett företag specialiserat inom livsmedelssektorn, mer specifikt inom produktion av charkuterier och salami. Med sin traditionella och hantverksmässiga kunskap som har överförts från far till son erbjuder Le Séchoir des Alpes ett sortiment av kvalitetsprodukter som representerar alla smaker från Provence.
Frankrike, Lacaune
133km
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Frankrike, Vaulx En Velin
157km
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play