Frankrike, Laissac
... hantverksmässig salami, tillverkad som förr. Tunt skivad, placeras den sedan varsamt i en glasburk som är 100% återvinningsbar och till och med pantbar! Finns i Marmite-version på 300g. Hållbarhet: 90 dagar Vikt: 300g Ursprung: Laissac, Aveyron...
Portfölj (29)
Frankrike, Carpentras
Sedan 1985 har vi specialiserat oss på hantverksmässig tillverkning av skräddarsydda korvar, oavsett om de är av liten eller stor kaliber. Vi är stolta över att erbjuda produkter av 100% lokal och fransk kvalitet, erkända världen över och belönade med medaljer 2018 och 2023. Belägna i Carpentras, vid foten av Mont Ventoux, kombinerar vi tradition och excellens för att erbjuda er de bästa korvarna.
Portfölj (16)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
Företaget Salaisons Joseph Pantaloni, producent av hantverksmässig charkuterivaror nära Ajaccio, säkerställer försäljning i stora mängder till yrkesverksamma, samt direktförsäljning till privatpersoner. Som tillverkare av produkter från Korsika framhäver Salaisons Joseph Pantaloni de hantverksmässiga produkterna från regionen. Salaisons Joseph Pantaloni producerar charkuterier och korvar av hög k...
Portfölj (8)
Frankrike, Puget-Sur-Argens
Vi är en inköpscentral för torra, färska och frysta livsmedel, specialiserade på design och produktion av 24-timmars matpaket "Meal Ready to Eat" - MRE, för militärt och humanitärt syfte. Våra erbjudanden är mycket varierade, vi har kapacitet att leverera stora kvantiteter av både fryst kyckling, vegetabilisk olja, tomatpuré, corned beef & chicken, konserverade måltider, fruktcocktails, salta och...
Portfölj (8)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary". Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
Portfölj (37)
Frankrike, Pessac
...Korvar, salami, lonza, fårskinka, getskinka, lokala specialiteter, guanciale, pancetta, rå skinka, coppa, Desulo-skinka, vildsvin, porcini-korv, cannonau-salami, olivsalami...
Portfölj (8)
Frankrike, Fretin
...Specialist på förpackningar och emballage i kartong, rotting, bambu och livsmedelsemballage, i över 70 år. Vi kan skapa en vacker förpackning oavsett ert yrke, särskilt inom vin och öl, charkuterier, salami, foie gras-producenter, delikatessbutiker för sötsaker, salta snacks, konfektyr, ostar,...
Portfölj (8)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
En produktfamilj skapad i den renaste traditionen av bergssalting. Vår serie Grande Tradition är skapad av de bästa köttbitarna och är essensen av Batistous hantverk. SKINKOR Våra skinkor kommer uteslutande från noggrant utvalda franska grisar och inspireras av den runda skärningen som kallas "Parma". Måttligt saltade och handgnuggade med torrt salt, torkas de långsamt i enlighet med en tradit...
Portfölj (2)
Alandaluzza.fr är en halalgrossist som erbjuder ett sortiment av premium hantverksmässig halalcharkuterier till professionella inom livsmedelsbranschen: hotell, restauranger, pizzerior, catering, halal charkuteributiker, halal delikatessbutiker... Vårt sortiment av halalcharkuterier i grossistledet består bland annat av: - halal korv av nötkött och lamm - halal chorizo av nötkött och lamm - hala...
Portfölj (4)
Frankrike, Auros
Grundat 2002, är MAISON VOISINE ett familjeföretag. Vi är tillverkare och grossist av hantverksprodukter från Aquitaine. MAISON VOISINE grundades för att skapa ett verktyg för lokal och regional distribution med bra anpassad kylutrustning. Företaget erbjuder direktleveranser till våra kunder som slaktare, charkuterister och livsmedelsbutiker. Med rötter i flera generationer av uppfödare, slaktare ...
Portfölj (31)
Frankrike, La Jaille Yvon
MCÖ Productions, ett franskt företag, är specialistproducent av växtbaserade proteiner gjorda av soja. Vinnare av AgreenStartup 2018 för sin patenterade process som är UNIK i världen och möjliggör extraktion av isoflavoner (fytoöstrogener - hormonstörande ämnen) som ursprungligen finns i texturerade sojaproteiner. Idag är MCÖ Production den ENDA producenten av växtbaserade sojaproteiner NOPHYT...
Portfölj (5)
Frankrike, Saint-Etienne
CENTRALE D, ett företag beläget i Saint-Etienne, är en livsmedelsgrossist för både professionella och privatpersoner. CENTRALE D erbjuder ett brett utbud av livsmedelsprodukter och förpackningar för både professionella och privatpersoner. Hos CENTRALE D hittar du ett helt sortiment av livsmedelsprodukter: - i vårt Espace Frais: ostar, mejeriprodukter, frukter och grönsaker, kött och fisk, charku...
Portfölj (187)
Frankrike, Carquefou
Huset Quillard skapar med talang och äkthet produkter "hemma" som motsvarar de nya förväntningarna: tradition, hantverk och autenticitet. Varje produktlinje är uteslutande baserad på råvaror som valts enligt specifikationer och bearbetas enligt en traditionell process. Charkuterier: * Skinka: Skinka från Vendée i gammal stil IGP, rå rökig skinka i gammal stil * Charkuterier i gammal stil: kokt ro...
Frankrike, Lyon
Tre matälskare och naturälskare, Thomas, Thibault och Andréa, har skapat JOKO. Deras ambition är att värdera det franska viltköttet och det svarta Bigorre-grisköttet AOP genom att använda korta distributionskedjor. De erbjuder naturliga kvalitetsprodukter genom autentiska och innovativa recept, samtidigt som de bekämpar matsvinn kopplat till jakt. Deras mål är att göra exceptionella produkter från...
Portfölj (40)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Griskött: ytligt fett från skinnet • Grisköttsrester: fett som kommer från skärning av skinnet • Fet eller mager svål 21 cm bred och högst 1 cm tjock • Råvaror från godkända slakterier inom EU ANVÄNDNINGAR • Fett: charkuterier, salami (korvkött, fyllningar, patéer…) • Svål: skinkor, knorr… FÖRPACKNING • Fett: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 till 25 kg • Svål: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 kg FÖRVARING • Fett: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C • Svål: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C...
Portfölj (9)
Frankrike, La Fouillade
...En oumbärlig figur i svinköket, den ekologiska torra fläskkorven från Ferme de la Rousse skiljer sig från en salami genom sin diameter och längd. Njut av den i tunna skivor ensam eller med bröd. Vikt: 200g...
Portfölj (11)
Frankrike, Canejan
... befintliga ljudsystemet. Genom att ta bort det röda locket får du tillgång till DIP-brytare för val av meddelanden (korv, salami och ost, fisk, bageri, konditori, pizzeria, catering, pizza och desserter, glass, frukt och grönsaker, ost och mejeriprodukter, nummer, patient, kund, acceptans, bokning, biljettförsäljning).
Portfölj (1543)
Frankrike, LA ROCHETTE
Matchande produkter
Traditionella Torra Korvar
Traditionella Torra Korvar
Portfölj (1)
Frankrike, Mouvaux
Frankrike, Castelnaudary
... generös couscous. Så blir ni också en del av festen. "Gigot Bitume" är en rätt som tillagas på byggarbetsplatser. Vanligtvis under måltiden som samlar alla yrkesgrupper och markerar slutet på arbetet, fortsätter "La Table à Dudule" denna tradition från bitumenmästarna i början av 1900-talet. Samla dina gäster där smak, gemenskap, tradition och show förenas runt era bord! Denna uråldriga tillagningsmetod passar bra med många andra rätter som Lyon-salami, kalvstek,... Den svarar på...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Merris
... KAWASAKI OMFB PALFINGER POCLAIN ROSSI SALAMI SAM HYDRAULIK SUROIL UCC UCHIDA VICKERS VOLVO HYDRO LEDUC ICA ZF Konstruktion av flexibla och styva rörsystem Optimering av system Hydrauliska enheter Industrier för mobila TP-maskiner och jordbruksmaskiner...
Frankrike, Le Rouget
Företaget MAS, beläget i Rouget i Cantal, är specialiserat på charkuterier, salami och traditionella konserver från Massif Central. Företaget erbjuder produkter med enkla och autentiska recept. De erbjuder till exempel en lufttorkad skinka som mognar i upp till 24 månader i deras torkrum i Rouget och en handgjord ren fläskpaté. Maison MAS är känt för kvaliteten och äktheten i sina produkter.
Frankrike, Manosque
Företaget Le Séchoir des Alpes är ett företag specialiserat inom livsmedelssektorn, mer specifikt inom produktion av charkuterier och salami. Med sin traditionella och hantverksmässiga kunskap som har överförts från far till son erbjuder Le Séchoir des Alpes ett sortiment av kvalitetsprodukter som representerar alla smaker från Provence.
Frankrike, Lacaune
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Frankrike, Domont
ENS casing är specialiserat på försäljning och distribution av HALAL naturliga tarmar (får och nötkreatur) avsedda för tillverkning av dina charkuterier, merguez, korvar, salami. ENS casing är distributör för företaget BOA (Boyauderie des Alpes - Frankrike). Vårt företag har också exklusivitet på deras produkter som kommer från Algeriet (Jus el-Arabi, vinäger, apelsinblomsvatten, osv.) på den franska marknaden. Med vänliga hälsningar.
Salami från Haute Savoie och Rhône Alpes i naturligt hölje, utan färgämnen eller kemiska konserveringsmedel. Korvarna är täckta med en naturlig blomma. Skinkan har en torkningstid på minst 6 veckor. Högkvalitativt torkat charkuteriprodukt som förvaras i en mognadscell i Pontchâteau med respekt för produkten.
Frankrike, Vaulx En Velin
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play