Frankrike, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES är ett franskt företag som specialiserar sig på uppfödning av vaktlar i Vosges. I nästan 50 år har familjeföretaget lagt stor vikt vid djurens välbefinnande och kvalitet. Vaktlarna föds, uppföds, slaktas och bearbetas på plats. Företaget använder lokala växtbaserade foder och prioriterar hållbara metoder. Vår expertis ligger dels i urvalet av djuren, och dels i goda uppfödning...
Portfölj (68)
Frankrike, Castelnaudary
...INGREDIENSER: Grädde, kalvfond, murklor 10%, majsstärkelse, röd portvin (spår av sulfiter), vitlök, armagnac, salt och peppar...
Portfölj (37)
Frankrike, Grigny
...Våra hela murklor plockas för hand. De väljs noggrant ut innan de fryses individuellt. På så sätt får du en svamp som är redo att tillagas. Dessa murklor är perfekta för att komplettera dina kötträtter eller helt enkelt för att förhöja dina omeletter. FÖRPACKNING: 3 x 1 kg 12 x 150 g...
Portfölj (93)
Frankrike, Bidart
...Torkade vilda champinjoner - Frankrike: Presentlåda med kantareller och murklor - Den majestätiska låda nr 6, som är resultatet av äktenskapet mellan "Kungen och Drottningen av skogen", delas upp i 3 läckra burkar med vilda champinjoner: Torkad extra kantarell 20g, kantarellpulver 70g och murkelpulver 50g. Naturliga produkter, utan tillsatser eller konserveringsmedel eftersom Caudale inte kompromissar med kvaliteten!
Portfölj (59)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Extra torkade murklor. Morchella Esculenta, Vulgaris, Conica. Förberedd i Brive, Frankrike. Ursprungsimport. Den kraftiga smaken och den karaktäristiska aromen av murklor. Burk 50 g, förseglad. Hållbarhet 2/3 år.
Portfölj (71)
Frankrike, Allenjoie
... att möjliggöra återväxt på dessa platser. Vikt:ND Latin namn:MORCHELLA CONİCA Ursprung:Plockade för hand i Turkiet Nettovikt:100g motsvarar 1kg färska murklor Förpackning:I påse Vikt (g):30, 100, 500, 1000...
Portfölj (8)
Frankrike, Lyon
...Vår hjortterrine med murklor, en uppskattad och prestigefylld vårsvamp, garanterar dig en fin och raffinerad smakupplevelse med toner av hasselnöt och rökt kött.
Portfölj (40)
Frankrike, Auxerre
... med murklor), fisk & skaldjur (rostad hummer med citrus sås, kall hummer à la Malta), ostar (roquefort), desserter (exotisk fruktsallad, kastanjglass, smördegspaj med gula persikor) Vinifiering jäsning i fat följt av 18 månaders lagring i ny fransk ek Vinmakarens råd: serveras mellan 10 och 12°C Alkoholhalt: 13,5% Lagringstid: 17 år Förpackning: Kartong med 6 flaskor om 75 cl Domän: Château Coutet Appellation: Barsac Årgång: 2016 Odling: Hållbar Märkning: Kontrollerad ursprungsbeteckning...
Portfölj (190)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Madame, Monsieur, Märket "Trouveurs de Saveurs" erbjuder: - Ätbara sniglar Helix Aspersa Maxima (möjlighet till ekologiska), Muller, Pomatia beroende på tillgång, levande eller frysta. - Tomma snigelskal Maxima, rengjorda. - Torkade svampar: Karljohansvamp, Stensopp, Kantareller, Murklor, Chanterelles, Ostronskivlingar, Shiitakes, Champignon, hela eller i pulver, mjöl, bitar av 1-3 mm, 3-6 mm...
Portfölj (6)
Frankrike, Carquefou
...terrin med confiterad fläskkind med bitar av gåslever och kantareller, terrin med kalvbräss och murklor. * Vit blodkorv i gammal stil med svamp, gåslever, lax, pilgrimsmusslor Vinterutbud: * Charkuterier i gammal stil: Toulousekorv * Halvsalt: skank, bröst, axel * Rökning i gammal stil: korv, skank, bröst, axel * Köttspecialiteter: rostbitar (Orloff, bacon, rökta, med plommon...) Sommarutbud: * Charkuterier i gammal stil: chipolatas, chipolatas med örter, merguez, brassekorv, färs, fyllning, grillchorizo, filé mignon...
Frankrike, Bauduen
... och murklor. Som föreläsare inom tryffelodling, registrerad hos tryffelproducenternas fackförening i Var, är han även distriktsrepresentant för agritruffe. Nicolas PLANCHON har också varit tränare och återförsäljare av tryffelhundar i 10 år.
Frankrike, Blagnac
... hela tryfflar eller tryffelskal och -spån. Du kommer också att upptäcka små njutningar för att förgylla dina vardagsrätter, tack vare tryffelolja eller -vinäger, pålägg, kryddor eller till och med rätter som risotto, pasta eller polenta. För att ge en liten touch av tryffel till dina rätter kan du välja krämer eller såser. Utöver tryffel väljer vi även ut olika högkvalitativa svampar som murklor, kantareller eller dödskalletrumpeter, som du hittar i torkad form så att du kan njuta av dem året runt. La Maison Baumont hjälper dig också att hitta presentidéer genom sina presentlådor.
producent av saffran, murklor och gojibär i Lorraine (FRANKRIKE) jag säljer mina produkter direkt samt derivatprodukter baserade på saffran. Mina odlade produkter kommer från en hållbar odling utan gödningsmedel eller bekämpningsmedel och allt görs för hand. Jag säljer mina produkter till attraktiva priser med certifiering av överensstämmelse som stöd. Min verksamhet ligger på gamla vinmarker och är belägen i söderläge på 300 meters höjd. För ytterligare information står jag till ditt förfogande.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play