Frankrike, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES är ett franskt företag som specialiserar sig på uppfödning av vaktlar i Vosges. I nästan 50 år har familjeföretaget lagt stor vikt vid djurens välbefinnande och kvalitet. Vaktlarna föds, uppföds, slaktas och bearbetas på plats. Företaget använder lokala växtbaserade foder och prioriterar hållbara metoder. Vår expertis ligger dels i urvalet av djuren, och dels i goda uppfödning...
Portfölj (68)
Frankrike, Grigny
...Våra hela murklor plockas för hand. De väljs noggrant ut innan de fryses individuellt. På så sätt får du en svamp som är redo att tillagas. Dessa murklor är perfekta för att komplettera dina kötträtter eller helt enkelt för att förhöja dina omeletter. FÖRPACKNING: 3 x 1 kg 12 x 150 g...
Portfölj (93)
Frankrike, Castelnaudary
...INGREDIENSER: Grädde, kalvfond, murklor 10%, majsstärkelse, röd portvin (spår av sulfiter), vitlök, armagnac, salt och peppar...
Portfölj (37)
Frankrike, Bidart
...Torkade vilda champinjoner - Frankrike: Presentlåda med kantareller och murklor - Den majestätiska låda nr 6, som är resultatet av äktenskapet mellan "Kungen och Drottningen av skogen", delas upp i 3 läckra burkar med vilda champinjoner: Torkad extra kantarell 20g, kantarellpulver 70g och murkelpulver 50g. Naturliga produkter, utan tillsatser eller konserveringsmedel eftersom Caudale inte kompromissar med kvaliteten!
Portfölj (59)
Tyskland, München
Vi är ett familjeägt företag där varje medlem bidrar med sin egen kompetens och erfarenhet. Vår företagsfilosofi bygger på tre pelare: VI SATSAR PÅ KVALITET Vårt sortiment omfattar lufttorkade skogs- och vitalsvampar i ekologisk och konventionell kvalitet, hantverksmässigt tillverkade ekologiska bandnudlar samt en rad risottoblandningar med svamp, grönsaker och örter. Hos AnaVita köper du högkv...
Portfölj (28)
Schweiz, Küsnacht
Efter 15 års erfarenhet inom råvaruindustrin har jag förverkligat min dröm om att starta mitt eget företag inom råvaruhandel. Denna kunskapsbank har jag fått bygga upp under min tid på de två medelstora produktionsföretagen Moguntia Food Group och Pacovis AG. Nu ser jag fram emot att med dessa råvaru- och marknadskunskaper leverera till kosmetikindustrin, livsmedelsindustrin, foderindustrin och pe...
Portfölj (58)
Belgien, Arlon
... borste för att bli av med eventuella taggar eller kvistar. - Tvätta endast om det är nödvändigt (om det finns jord) genom att skölja svamparna under vatten eller torka dem försiktigt. Tillagning: alltid steka dem på "hög värme" i stekpanna och konsumera dem krispiga helst. Förvaringstips Murklor kan ha olika egenskaper beroende på skördetid eller ursprung. Det är av den anledningen som vi alltid strävar efter...
Portfölj (49)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Extra torkade murklor. Morchella Esculenta, Vulgaris, Conica. Förberedd i Brive, Frankrike. Ursprungsimport. Den kraftiga smaken och den karaktäristiska aromen av murklor. Burk 50 g, förseglad. Hållbarhet 2/3 år.
Portfölj (71)
Frankrike, Allenjoie
... att möjliggöra återväxt på dessa platser. Vikt:ND Latin namn:MORCHELLA CONİCA Ursprung:Plockade för hand i Turkiet Nettovikt:100g motsvarar 1kg färska murklor Förpackning:I påse Vikt (g):30, 100, 500, 1000...
Portfölj (8)
BERRY MARKETPLACE CONSULTING är en godkänd distributör och återförsäljare av premiumprodukter från Bulgarien. Med 40 års erfarenhet inom traditionell grosshandel är BERRY MARKETPLACE CONSULTING baserat i Bulgarien och möjliggör för hantverks- och industriella producenter av 10 premiumprodukter att exportera dessa produkter av bulgariskt ursprung över hela EU, med engagemang och hängivenhet. Vi säl...
Portfölj (15)
Turkiet, Kocaeli
Frankrike, Auxerre
... med murklor), fisk & skaldjur (rostad hummer med citrus sås, kall hummer à la Malta), ostar (roquefort), desserter (exotisk fruktsallad, kastanjglass, smördegspaj med gula persikor) Vinifiering jäsning i fat följt av 18 månaders lagring i ny fransk ek Vinmakarens råd: serveras mellan 10 och 12°C Alkoholhalt: 13,5% Lagringstid: 17 år Förpackning: Kartong med 6 flaskor om 75 cl Domän: Château Coutet Appellation: Barsac Årgång: 2016 Odling: Hållbar Märkning: Kontrollerad ursprungsbeteckning...
Portfölj (190)
Turkiet, Adana
Frankrike, Lyon
...Vår hjortterrine med murklor, en uppskattad och prestigefylld vårsvamp, garanterar dig en fin och raffinerad smakupplevelse med toner av hasselnöt och rökt kött.
Portfölj (40)
Tyskland, Langweid Am Lech
Butterchampinjoner från Ecuador, murklor från Argentina, kantareller från Bosnien: Biofungi är en specialiserad återförsäljare av torkade ätliga svampar i ekologisk och konventionell kvalitet. Vi säljer torkade svampar från alla världens länder som bulkvara, svamppulver eller svampgranulat till livsmedelsproducenter – samt torkade svampar färdigpackade och handelsmässigt förpackade till företag...
Portfölj (16)
Spanien, El Toro
... där vi skördar våra egna tryfflar. Skörd: Varje år, från november till mars, samlar vi in produktionen. Marknadsföring och försäljning: Vi säljer tryfflarna och säkerställer en direkt kanal utan mellanhänder. Vi är i slutändan producenter, truffodlare, skördare och marknadsförare av svart tryffel (Tuber Melanosporum). Vårt mål är att kunna erbjuda en tryffel av högsta kvalitet och förkorta leveranstiderna så att produkten når fram under optimala förhållanden. Vi har också ett brett utbud av torkade svampar, särskilt murklor.
Portfölj (2)
Frankrike, Carquefou
...terrin med confiterad fläskkind med bitar av gåslever och kantareller, terrin med kalvbräss och murklor. * Vit blodkorv i gammal stil med svamp, gåslever, lax, pilgrimsmusslor Vinterutbud: * Charkuterier i gammal stil: Toulousekorv * Halvsalt: skank, bröst, axel * Rökning i gammal stil: korv, skank, bröst, axel * Köttspecialiteter: rostbitar (Orloff, bacon, rökta, med plommon...) Sommarutbud: * Charkuterier i gammal stil: chipolatas, chipolatas med örter, merguez, brassekorv, färs, fyllning, grillchorizo, filé mignon...
Frankrike, Bauduen
... och murklor. Som föreläsare inom tryffelodling, registrerad hos tryffelproducenternas fackförening i Var, är han även distriktsrepresentant för agritruffe. Nicolas PLANCHON har också varit tränare och återförsäljare av tryffelhundar i 10 år.
Frankrike, Blagnac
... hela tryfflar eller tryffelskal och -spån. Du kommer också att upptäcka små njutningar för att förgylla dina vardagsrätter, tack vare tryffelolja eller -vinäger, pålägg, kryddor eller till och med rätter som risotto, pasta eller polenta. För att ge en liten touch av tryffel till dina rätter kan du välja krämer eller såser. Utöver tryffel väljer vi även ut olika högkvalitativa svampar som murklor, kantareller eller dödskalletrumpeter, som du hittar i torkad form så att du kan njuta av dem året runt. La Maison Baumont hjälper dig också att hitta presentidéer genom sina presentlådor.
Tyskland, HANNOVER
...kantareller, majskivling, murklor, pepparrot. Medicinalväxter och växtextrakt: brännässla, åkerfräken, äkta stenklöver, citronmeliss, skogsvädd, tusenfryd, johannesört, järnört, timjan, hagtorn, lindblommor, nypon. Korn: vete, majs, korn, linser. Djurfoder: lusern mjöl, brännässlepellets, solrosfrön: Iregi, LG, Pioneer. Snigel delikatesser: snigelpasta, sniglar på burgundiskt vis, snigelkonserver, snigellever.
Tyskland, Dietzenbach
... är alla berikade med en mängd vitaminer och spårämnen och är beroende på sort med fokus på Q10, gelé royal och propolis, havtorn (vitamin C), samt hydrolyserat kollagen, glukosaminsulfat och kondroitinsulfat. Dessa stödjer hjärt-kärlsystemet, immunförsvaret, kroppens försvar och leder. Dessutom har vi delikatesser och specialiteter, såsom torkade svampar (kantareller, shiitake, murklor) och utvalda växlande tesorter. Bland specialiteterna är vårt grekiska olivolja särskilt populärt bland våra kunder. Våra produkter är alla produkter som vi står 100% bakom och som uppfyller våra höga krav.
Vi erbjuder färska matsutake, murklor och tryfflar från Tibet, Kina och Yunnan. Endast reservationer accepteras.
Belgien, Dilbeek
Beläget i ett utmärkt läge nära centrala Bryssel och bara 2 minuter från kommunen Anderlecht, agerar vi snabbt vid alla problem med skadedjur, skadliga insekter, gnagare, flygande och krypande insekter, murklor och andra ascomyceter och basidiomyceter. Vi är specialiserade på insektsbekämpning, råttbekämpning, desinfektion, bekämpning av kackerlackor, getingbon, vägglöss, loppor, spindlar, mårdar...
producent av saffran, murklor och gojibär i Lorraine (FRANKRIKE) jag säljer mina produkter direkt samt derivatprodukter baserade på saffran. Mina odlade produkter kommer från en hållbar odling utan gödningsmedel eller bekämpningsmedel och allt görs för hand. Jag säljer mina produkter till attraktiva priser med certifiering av överensstämmelse som stöd. Min verksamhet ligger på gamla vinmarker och är belägen i söderläge på 300 meters höjd. För ytterligare information står jag till ditt förfogande.
Belgien, Ath
Biohainauts huvudverksamhet är forskning och utveckling inom laboratoriemiljö samt skapande av pilotproduktioner inom området enzymer, vegetabiliska oljor och naturliga extrakt. Biohainaut producerar också naturliga rengöringsmedel baserade på enzymer och bakterier och bedriver forskning om odling av murklor, om extraktion av aktiva ämnen från sniglar och om vegetabiliska enzymer.
...Vårt företag är beläget i Mugla/Turkiet. Vår huvudprodukt är torkad lagerblad och vi erbjuder även salvia, timjan, sesam, tallhonung och murklor. Vårt produktionsområde är cirka 1.000 m2. Vi värdesätter framför allt kvalitet, hållbarhet och rättvist pris.
Bosnien och Hercegovina, Bugojno
... frukter: Hallon, Björnbär, Jordgubbar, Blåbär, Aronia, Körsbär, Plommon. - Frysta ekologiska svampar: Karljohansvamp, Kantareller, Champinjoner. - Torkade ekologiska produkter: Blåbär, Tranbär, Jordgubbar, Björnbär, Äpplen & Vildäpplen, Päron & Vildpäron, Nypon, Gran, Hasselnöt. - Torkade konventionella frukter: Hallon, Björnbär, Blåbär, Jordgubbar, Körsbär, Plommon, Äpple, Päron, Karljohansvamp, Murklor, Kantareller. Vi har ekologiskt svenskt KRAV-certifikat och vi har nyligen implementerat ISO 9001:2008 och HACCP. Kylkapacitet på 1.500 ton.
Populära länder för denna sökterm