Frankrike, Laissac
176km
... hantverksmässig salami, tillverkad som förr. Tunt skivad, placeras den sedan varsamt i en glasburk som är 100% återvinningsbar och till och med pantbar! Finns i Marmite-version på 300g. Hållbarhet: 90 dagar Vikt: 300g Ursprung: Laissac, Aveyron...
Portfölj (29)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
153km
Företaget Salaisons Joseph Pantaloni, producent av hantverksmässig charkuterivaror nära Ajaccio, säkerställer försäljning i stora mängder till yrkesverksamma, samt direktförsäljning till privatpersoner. Som tillverkare av produkter från Korsika framhäver Salaisons Joseph Pantaloni de hantverksmässiga produkterna från regionen. Salaisons Joseph Pantaloni producerar charkuterier och korvar av hög k...
Portfölj (8)
Frankrike, Pessac
246km
...Korvar, salami, lonza, fårskinka, getskinka, lokala specialiteter, guanciale, pancetta, rå skinka, coppa, Desulo-skinka, vildsvin, porcini-korv, cannonau-salami, olivsalami...
Portfölj (8)
Frankrike, Pleucadeuc
40km
...• Griskött: ytligt fett från skinnet • Grisköttsrester: fett som kommer från skärning av skinnet • Fet eller mager svål 21 cm bred och högst 1 cm tjock • Råvaror från godkända slakterier inom EU ANVÄNDNINGAR • Fett: charkuterier, salami (korvkött, fyllningar, patéer…) • Svål: skinkor, knorr… FÖRPACKNING • Fett: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 till 25 kg • Svål: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 kg FÖRVARING • Fett: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C • Svål: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C...
Portfölj (9)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
169km
En produktfamilj skapad i den renaste traditionen av bergssalting. Vår serie Grande Tradition är skapad av de bästa köttbitarna och är essensen av Batistous hantverk. SKINKOR Våra skinkor kommer uteslutande från noggrant utvalda franska grisar och inspireras av den runda skärningen som kallas "Parma". Måttligt saltade och handgnuggade med torrt salt, torkas de långsamt i enlighet med en tradit...
Portfölj (2)
Frankrike, Auros
234km
Grundat 2002, är MAISON VOISINE ett familjeföretag. Vi är tillverkare och grossist av hantverksprodukter från Aquitaine. MAISON VOISINE grundades för att skapa ett verktyg för lokal och regional distribution med bra anpassad kylutrustning. Företaget erbjuder direktleveranser till våra kunder som slaktare, charkuterister och livsmedelsbutiker. Med rötter i flera generationer av uppfödare, slaktare ...
Portfölj (31)
Frankrike, Saint-Etienne
184km
CENTRALE D, ett företag beläget i Saint-Etienne, är en livsmedelsgrossist för både professionella och privatpersoner. CENTRALE D erbjuder ett brett utbud av livsmedelsprodukter och förpackningar för både professionella och privatpersoner. Hos CENTRALE D hittar du ett helt sortiment av livsmedelsprodukter: - i vårt Espace Frais: ostar, mejeriprodukter, frukter och grönsaker, kött och fisk, charku...
Portfölj (187)
Frankrike, La Fouillade
183km
...En oumbärlig figur i svinköket, den ekologiska torra fläskkorven från Ferme de la Rousse skiljer sig från en salami genom sin diameter och längd. Njut av den i tunna skivor ensam eller med bröd. Vikt: 200g...
Portfölj (11)
Frankrike, Canejan
248km
... befintliga ljudsystemet. Genom att ta bort det röda locket får du tillgång till DIP-brytare för val av meddelanden (korv, salami och ost, fisk, bageri, konditori, pizzeria, catering, pizza och desserter, glass, frukt och grönsaker, ost och mejeriprodukter, nummer, patient, kund, acceptans, bokning, biljettförsäljning).
Portfölj (1543)
Frankrike, Villefranche De Rouergue
172km
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Le Rouget
114km
Företaget MAS, beläget i Rouget i Cantal, är specialiserat på charkuterier, salami och traditionella konserver från Massif Central. Företaget erbjuder produkter med enkla och autentiska recept. De erbjuder till exempel en lufttorkad skinka som mognar i upp till 24 månader i deras torkrum i Rouget och en handgjord ren fläskpaté. Maison MAS är känt för kvaliteten och äktheten i sina produkter.
Frankrike, Lacaune
246km
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Frankrike, Vaulx En Velin
221km
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play