Frankrike, Fondettes
... unika idé att kombinera både livsmedelsdekorationer och redskap för bakning. Således, sedan april 2024, har vi blivit den första tillverkaren av sockerpasta i Frankrike. Hela produktionen sker helt i våra lokaler i Fondettes, från blandning, till tillverkning av bröd till förpackning och etikettering. Vår kvalitetsprocess är nära kopplad till vår vilja att producera så nära oss som möjligt och...
Portfölj (16)
Frankrike, Vaiges
...Distributör av förpackningar för livsmedelsbranschen, bageri och konditori. Livsmedelsförpackningar: Plast: påsar/förpackningar för bröd (neutrala, tryckta, HD/BD-polyeten, transparenta, perforerade, bundna polypropylen) påse för smörgåsar, butikskassar, transportpåsar för bakverk; stängningsband, klistermärken Papier: livsmedelskontaktpåsar, skivade brödspåsar, baguettepåsar, samlingspåsar...
Portfölj (10)
Frankrike, 95870 Bezons
...Poilane i Paris är ett anrikt bageri, grundat 1932. Det sägs vara det bästa bageriet i Frankrike och faktiskt serverar många parisiska kaféer Poilane-bröd. Många parisiska kaféer serverar också Poilane-bröd, och du har kanske till och med ätit det på en restaurang under din resa till Paris! I detta anrika bageri dras kunder från hela världen till de populära kexen "punitions", som du kanske redan...
Frankrike, Reims
SPHERE PAPIER är en del av pappersdivisionen inom SPHERE-gruppen. Vi tillverkar och marknadsför pappersförpackningar för livsmedels- och icke-livsmedelsanvändning. Vi är specialiserade på produktion av livsmedelspapper belagda med vegetabilisk paraffin, självhäftande påsar, papperspåsar och säckar för bröd, bakverk, frukt och grönsaker, bulkprodukter samt andra förpackningsartiklar i ark...
Villamayor Ingredienser distribuerar i Frankrike högkvalitativa mjöler och semoliner för bagerier, hantverks- eller industriella pastatillverkare, bröd, pizza, bakverk, konditorivaror... Vi har vår egen distribution med våra lastbilar och leveranspersonal direkt från kvarnen. Ett noggrant urval av vete har gjort det möjligt för oss att erbjuda mjöler av fransk tradition. Tveka inte att kontakta...
Frankrike, Saint-Berthevin
... - Fågelprodukter - Frilandskyckling - Coquelet - Vaktel - Påfågel - Kanin - Anka (hel, andbröst, filé, vinge, lår ...) - Fetteranka (magret, foie gras) - Kalkon - Kalkondelar - Kalkonprodukter - Kebab - Charkuterier - Duva - Vilt - Bakverk / Bröd - Smör - ...
...obearbetat pollen, propolis och obearbetad propolis. De ansvarar för skörden: insamling av honung och kvalitetsanalys av honung. De producerar också bakverk och kex samt rostat bröd: pepparkakor och honungskex. Famille Michaud Apiculteur producerar även lönnsirap (Maple Joe®) och agavesirap (Sunny Via® och Sunny Bio®). År 2005 var företaget en av de första honungsproducenterna i Europa med sina 5800 bikupor spridda över Pyrenéerna och Provence, och idag distribueras deras produkter i mer än 80 länder och i 100% av försäljningsställena i Frankrike.
Frankrike, Saint-Denis
Touflet Boulanger säkerställer varje dag tillverkning och leverans av färskt bröd och bakverk till storkök. Med 10 bagerier är vi nära våra kunder: vi levererar året runt i Île-de-France, Normandie och Hauts-de-France. Skolmat, företagsrestauranger, vårdinrättningar och hotell, vi är experter på storkök och vet hur vi ska möta dina krav. Upptäck våra 8 sorters bröd tillverkade i Frankrike...
Frankrike, Colomiers
Företaget LE PETRIN DU PAPE är framför allt ett team av professionella bagare som, tack vare avancerad utrustning, kan producera tusentals bröd varje dag. Teamet består av cirka 100 personer som är specialiserade antingen inom produktion eller inom leveransservice. Vi tillverkar och levererar i Toulouse och dess omgivningar ett brett utbud av vitt bröd, lantbröd och specialbröd, gräddade eller förgräddade. Vårt brödutbud inkluderar småbröd, smörgåsar och familjebröd. Vi kompletterar vårt brödutbud med ett sortiment av bakverk.
Frankrike, LE PUISET DORE
Tillverkning och försäljning av bakverk och konditorivaror från ekologiskt jordbruk. Förgräddade surdegsbröd i kyl. Förgräddade surdegsbröd under skyddande atmosfär. Tillverkare av ekologiska bröd och konditorivaror. Tillverkare av förgräddade bröd under skyddande atmosfär. Export av ekologiskt förgräddat bröd. Export av förgräddade surdegsbröd. Tillverkning av surdegsbröd utan tillsats av industriell jäst. Ekologiska förgräddade bröd i kyl, ekologiska förgräddade bröd under skyddande atmosfär. Tillverkare av ekologiska förgräddade bröd för professionella.
Frankrike, Villaines Les Rochers
... också tillverkare av brödhyllor, galler för bakverk, presentationsdiskar, fruktkorgar och grönsakskorgar, brödställ, korgar för bakverk, korgvagnar för bröd. Vi organiserar korgkurser i verkstad ledda av en av de fem bästa hantverkarna i Frankrike.
Frankrike, Amiens Cedex 3
... lagstiftning. Företaget grundades 1955 av en bagare-konditor i Amiens och sysselsätter över 60 personer i Frankrike. Florensuc erbjuder ett brett utbud av dekorationer för hantverkare och industriella aktörer. • Den hantverksmässiga marknaden: Konditorer, Bagerier, Catering, Restauranger • Den industriella marknaden: Tillverkare av bakverk, bröd, bakverk och glass. 60% av omsättningen kommer från export till 60 länder. Certifiering: Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Frankrike, Aubigny En Artois
Les Délices des 7 Vallées är ett företag i Hauts de France som producerar frysta bakverk och bröd för bagerier och konditorier. Vi tillverkar endast högkvalitativa bakverk och pâtisserier för att garantera smaken och aromerna av bra produkter.
Frankrike, Saint Vt
Sedan 1990 sprider PLANETE PAIN den autentiska franska bageritraditionen över hela världen och odlar vår expertis inom tillverkning och distribution av förgräddade bröd och färdiga bakverk med specifika krav. Söker du klassiska franska bröd och bakverk, etniska eller ekologiska alternativ? Innovativa produkter som är trevliga att konsumera och hälsosamma? Har du särskilda behov när det gäller...
Frankrike, Schirmeck Cedex
MECATHERM-gruppen designar, tillverkar och installerar ugnar, maskiner och automatiserade produktionslinjer för bröd, bakverk och konditorivaror, färska eller frysta, bakade eller förbakade över hela världen. Beroende på typ av produkter, process och önskad takt har MECATHERM-gruppen en lösning som passar dina behov:...
Frankrike, Marcq-En-Baroeul
Château Blanc representerar den industriella skickligheten hos Groupe HOLDER; en familjehistoria som skrivs sedan 1889. En unik historia i Frankrike, av bagare som är fast beslutna att bevara smaken av gott bröd. Château Blanc är det första franska slottet för bageri, patisserie, bakverk och catering. Slottet för en ny era där teknologier används för att bevara hantverkets traditioner. Vi har...
Frankrike, Noyal Sur Vilaine
... ständigt utökat sitt maskinprogram, både halvindustriella och industriella linjer och för alla typer av bröd. Och i mer än 60 år har vårt företag nu designat och producerat moderna, skalbara arbetsredskap som är lätta att använda. Exporten står idag för 60% av MERAND:s omsättning. Vår motto: "Innovation i tjänst för bagaren och respekt för bageritraditionen". Ring oss eller skriv till oss, vi svarar gärna på alla dina frågor!
Frankrike, Servon-Sur-Vilaine
Bridor erbjuder ett sortiment av över 30 läckra recept framtagna av mästerbagarna från skolan Lenôtre i Paris. Ett stort urval av baguetter. Små och stora bröd på plåt. Krispiga och gyllene, avsedda för hotell- och restaurangbranschen. Produkter som är helt gjorda på smör och utan härdade fetter. Leverantör av bageri. Leverantör av bröd. Leverantör av bakverk. Leverantör av konditorivaror. Tillverkare av fryst rå bakverk. Leverantör av förjäst fryst bakverk. Grossist av frysta konditorivaror.
Frankrike, Saint-Macaire-En-Mauges
... vattenstråleprocesser för skärning av bröd och bakverk, samt automatiska transport- och hanteringssystem: lastare och lossare av galler, vagnar. Avsedd för bagerier, färska eller frysta konditorier, söta eller salta bakverk, kött och fisk, frukter och grönsaker, möjliggör maskinen, utrustad med en eller flera munstycken monterade på en XY-axel och styrda av en numerisk styrning, skärning av alla standard- eller skräddarsydda former.
Frankrike, Poitiers Cedex 9
...frysning), färdigrätter (färska produkter, frysta, konserver, cateringprodukter, charkuterier), bageri och konditori (industriella enheter för tillverkning av bröd, bakverk och konditorivaror både färska och frysta), ägg (äggpackningscentraler, tillverkningsenheter för äggprodukter), logistik (logistikplattformar, kylförråd), silos och djurfoder (försörjning, insamling, lagring, torkning, foder till boskap), industriell arkitektur (butiker, kontor, industribyggnader) ...
Frankrike, Servon Sur Vilaine
Bridor erbjuder ett sortiment av över 30 läckra recept som har tagits fram av mästerbagarna från skolan Lenôtre i Paris. Ett stort urval av baguetter. Små och stora bröd på plåt. Krispiga och gyllenbruna, avsedda för hotell- och restaurangbranschen. Produkter som är helt gjorda på smör och utan härdade fetter. Leverantör av bageri. Leverantör av bröd. Leverantör av bakverk. Leverantör av konditorivaror. Tillverkare av fryst rå bakverk. Leverantör av fryst förjäst bakverk. Grossist av frysta konditorivaror.
Frankrike, Pezenas
URBAN SNACKING är ett företag som specialiserar sig på produktion och distribution av färskt och fryst bröd och bakverk, färskt och fryst kött, kebabkött, bearbetade köttprodukter. Vi levererar året runt, 365 dagar om året och 6 dagar i veckan till mer än 400 kunder per dag. Restauranger, snacks, kommuner, kliniker, hotell, äldreboenden, skolor, företagskantiner, campingar. Våra kunder är...
Frankrike, Valbonne
Export av frysta bageriprodukter till Tyskland och Nederländerna: bröd, bakverk.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play