Italien, Giuliano
Italien, Guardiagrele
...Blandning för produktion av klassiska hamburgerbröd. Extrem mjukhet och förlängd hållbarhet, specifik för förpackade produkter. Format: 10 kg Dosering: 20%...
Portfölj (91)
Italien, Marmirolo
... till degen, vilket möjliggör traditionella eller moderna utbakningar. Med MAGRI FREE Napoletana får man pizzor och bröd med en utvecklad porositet, mjuka och med en aromatisk smak, jämförbara med ett bakverk gjort med vetemjöl men 100% glutenfritt. Tillgänglig i en fyrkantig bottenpåse om 1 kg i lådor med 12 stycken.
Portfölj (56)
Italien, Giarre
...Brett utbud av fyllda smörgåsar med 40 olika referenser och med sicilianska produkter på km 0. De kan förpackas i modifierad atmosfär med 40 dagars hållbarhet eller frysas med nedkylning till -20° och distribueras över hela Europa, inklusive Storbritannien och Schweiz.
Portfölj (4)
Italien, Brescia
...Krispiga bröd med olivolja, beredda med en nypa socker som ger en mild och lätt söt smak. Hög digestibilitet tack vare lång jäsning och långsam rostning. Perfekta att njuta av till frukost och som mellanmål.
Portfölj (10)
Italien, Moio Della Civitella
... sötma tack vare rörsocker, importerat från Italia Zuccheri med en hållbar försörjningskedja. Med endast två ingredienser, våra kastanjer och rörsocker, firar Kastanjkrämen enkelheten och renheten av smakerna från vår jord. Ingredienser: Kastanjer från vår kastanjlund, hållbart rörsocker från Italia Zuccheri. Användningsinstruktioner: Vår Kastanjkräm är utsökt att bre på rostat bröd eller kex till frukost. Perfekt även som fyllning till bakverk. SKU:cas/212/mar...
Portfölj (16)
...Papperspåsar i VIT eller AVANA av ren cellulosa, förstärkt botten, med sidofickor. Idealiska för take away och förvaring av livsmedel. Används främst för förpackning och avhämtning av torra bakverk, croissanter, bröd, pizza, frukt. De används också ofta i tobaksaffärer, järnhandlar, sybehörsaffärer och apotek.
Portfölj (45)
...Hantverksmässig glutenfri bakprodukt. En läcker jästkaka baserad på potatisstärkelse, socker, majsstärkelse, magert kakao, vegetabiliska oljor och smör. När du smakar på den kan du känna toner av karamell, nötter och kryddor, tack vare en noggrann och rigorös tillagning som bevarar den naturliga aromatiska komplexiteten hos kvalitetskakao. Finns i praktiska enportionsförpackningar om 35 g med pappersformar, perfekta att alltid ha med sig för en rik och läcker paus.
Portfölj (10)
Italien, altamura
... excellens. Producerad och förpackad enligt lag. Finns i två olika storlekar: Liten 125g. Stor 250g. Kan förvaras i en vanlig hushållskyl mellan 0°C och +4°C eller även frysas vid -20°C, vilket säkerställer en lång hållbarhet på upp till 12 månader.
Portfölj (3)
...TARALLI MED CHILI, OST OCH PEPPAR, OLJA OCH VIN, MED FENKEL OCH SVARTA OLIVER.
Portfölj (9)
Italien, Giarre
...Hantverksprodukt, deg som redan är utkavlad och redo att fyllas och grillas på 4 minuter, kräver ingen specialiserad personal, ger resultat som en hantverksprodukt i stenugn, lättsmälthet, konsistens och smak som de bästa pizzeriorna. Produkten, förpackad i ATM, är lämplig för försäljning i alla europeiska och angränsande länder, kan lagras för användning inom 60 dagar.
Portfölj (7)
...Småkaka av mördeg med mjukt inre fyllt med körsbärs- och surkörsbärssylt, glasyr på ytan. Det är en småkaka som kan avnjutas när som helst, och dess vikt varierar från 40 g till 400 g.
Matchande produkter
Surkörsbärskaka
Surkörsbärskaka
Portfölj (1)
...Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av hasselnötter "Piemonte" IGP. Degen, med en gul färg, är berikad med kandad citronskal och sultanrussin. - Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av hasselnötter Piemonte IGP och kakao. Degen, med en gul färg, är berikad med mörk choklad. - Naturligt jäst bakverk i form av ett bröd täckt med glasyr av mandlar. Degen, med en gul färg, är berikad med sultanrussin.
Italien, Mason Vicentino
...Den roterande rackugnen är en konvektionsugn med tvångsventilation. Rotor är en bakugn som är placerad baktill för att minska de totala dimensionerna, brännaren och värmeväxlaren är placerade på baksidan. Dess mångsidiga natur gör den lämplig för produktion av flera typer av bröd och bakverk, både små och medelstora. Den balanserade tillförseln av varm luft, i kombination med rackets rotation och...
Portfölj (10)
Italien, Marciano Della Chiana
... traditionen hos Pasticceria Fabio och Gianni, en av de mest uppskattade och välrenommerade i provinsen Arezzo. Produkten kommer i den eleganta förpackningen från konditoriet, vilket gör den perfekt även som present. Panzuppo finns i flera varianter, och det som särskiljer denna Panzuppo från den klassiska är att degen är indränkt i en kaffedestillat istället för sötvin. Panzuppo Al Caffè Nero är dessutom rikligt fylld med bitar av mörk choklad istället för russin.
Portfölj (10)
Italien, Martina Franca
...Le Frise Integrali är en variant av de traditionella friserna från Apulien, tillverkade med fullkornsmjöl för en mer rustik och autentisk smak. Dessa friser grillas i vedeldad ugn, vilket ger dem en krispig konsistens och en unik smak. De är perfekta att njuta av med extra jungfruolja och färska tomater, eller som bas för fisk soppor. Le Frise Integrali är en hantverksprodukt, tillverkad med ingredienser av hög kvalitet för att säkerställa en genuin och oemotståndlig smak.
Portfölj (29)
Italien, Catania
...Det är en finmalen semolina som produceras genom malning av den sicilianska vetetypen Russello. Russello är ett mycket gammalt vete som nyligen har återupptäckts och värderats, och namnet kommer från den rödgula färgen på axet. Förpackningen väger 5 kg.
Portfölj (8)
Italien, Ibi
...Om du inte har plats i kylskåpet... inget problem!! Vi är det enda företaget som producerar och säljer Pinsa Romana i rumstemperatur med en hållbarhet på 6 månader! Intressant pris, frakt över hela världen!
Portfölj (3)
Italien, Monterotondo
... mikronäringsämnen. Det är en mångsidig livsmedel med en verkligen behaglig, fruktig smak, en smak som ligger mellan röda frukter och choklad. Dessutom har den ett högt fiberinnehåll och är en källa till vitamin A, kalium, kalcium och järn. Löslig och med en karakteristisk lila färg, är den lämplig för användning i olika typer av degar och bakverk, från bröd till glass.
Portfölj (10)
Italien, Forlì
... vare sin anpassningsförmåga till olika klimat och jordar. Idag har sorghum blivit en ingrediens som används i stor utsträckning i internationell matlagning tack vare sina otroliga näringsegenskaper. Sorghum mjöl ekologiskt glutenfritt är en rik källa till vitaminer och mineraler. Det kan användas för att förbereda ett brett utbud av rätter, från pasta till bröd, från bakverk till salta rätter. Dess mjuka konsistens och lätt söta smak gör det lämpligt för att förbereda läckra tårtor, kakor, pannkakor och mycket mer.
Portfölj (50)
Italien, San Salvatore Telesino
JELLY ICE är ett företag specialiserat på produktion och leverans av hantverksmässiga glassar och semifreddo av hög kvalitet. Vi presenterar ett modest utbud av gräddglassar och fruktsorbetter, semifreddo, enportionsdesserter, glasdesserter, våfflor och glasskålar, samt engångsprodukter för glassbarer, bagerier, yoghurtbutiker och kaféer. Bland våra erbjudanden finns även glutenfria, veganska och...
Italien, Colbordolo Di Vallefoglia
... en luktventil som gör att den kan upprätthålla rätt nivå av fukt och temperatur, vilket möjliggör tillagning av alla typer av livsmedel, från bröd, bakverk, stekar till pizzor. Uppmärksamheten på detaljer finns både i designen och i användningen, vilket gör den kapabel att uttrycka kvalitet och robusthet redan vid första beröringen. Handtagen har ett porslinshandtag och ugnen är pulverlackerad, en teknik som gör att den tål extremt höga temperaturer, väderförhållanden och oavsiktliga stötar.
Matchande produkter
Vedeldade Ugnar
Vedeldade Ugnar
Andra produkter
Vedpanna
Vedpanna
Portfölj (3)
Italien, AVERSA
...Upptäck vårt läckra Banana Bread, en doftande och mjuk kaka som förenar den naturliga sötman från bananer med den mjuka och fuktiga konsistensen av nybakat bröd. Perfekt för alla tillfällen, är detta söta bröd en oemotståndlig och genuin comfort food. Huvudegenskaper: - Ingredienser av Hög Kvalitet: Vi använder mogna bananer, fin glutenfri mjöl, färsk smör och utvalda kryddor för att...
Portfölj (6)
Italien, Villafranca Di Verona
La Tubini Forni, grundat 1970 av Tubini Remo, ligger i Villafranca di Verona och började som ett familjeföretag som ägnar sig åt bearbetning av livsmedelsugnar för bakning av bakverk, bröd, grissini och i allmänhet för alla typer av bakverk. Under åren har företaget designat och tillverkat en egen produkt som gör det till ett av de mest erkända företagen inom branschen: det handlar om en tunnelugn som utmärker sig för sin mycket höga kvalitet och pålitlighet.
Italien, San Donà Di Piave
Dante Italian Food är en grossist av charkuterier, ostar och mjöl från Veneto-regionen som främst exporterar till Europa. Vi arbetar för att förse restauranger, pizzerior, barer, hotell och grossister med produkter av hög kvalitet som levereras direkt från små och medelstora hantverksföretag. Vi vill erbjuda en komplett service och samarbeta med våra kunder för att hitta den produkt som bäst passar deras behov, såsom ekologiska ostar och glutenfria charkuterier. Vi kan erbjuda ett brett utbud av mjöl, även ekologiska, för pizza, bröd och bakverk.
... i bekväma rum med TV och privat badrum. Ägaren Maria Antonietta förgyller varje morgon med en italiensk frukost bestående av skummande kaffe-cappuccino (som på café), kex, durumvete-bröd, sylt och krämer, fruktjuice-yoghurt, i rotation; pasticciotto leccese, tårtor och bakverk. För de som älskar det salta: La friseddhra (typiskt salentino rostat bröd) med tomat och säsongsgrönsaker (spureddhra-meloncella) och andra läckerheter från Salento baserade på det lokala jordbrukarsamhället. Färska, hälsosamma och otroligt goda produkter!
Sedan 1968 producerar vi bröd, pizzor, focaccia, grissini, rubatà, freselle, krispig focaccia och bakverk, med italienska råvaror och hantverksmässig bearbetning. Vi betjänar stormarknader, lågprisbutiker och affärer. Vår produktionskapacitet kan ökas och vi kan leverera våra torra bakverk över hela Europa.
Italien, Pratiglione
... typisk för Made in Italy. Vårt produktsortiment består av maskiner och linjer för produktion av grissini, bröd och torcetti samt många andra bakverk. Från maskiner för hantverkare till kompletta linjer för medel- och storindustri. Dessutom erbjuder vi våra kunder skräddarsydda maskiner för att tillfredsställa specifika behov och optimera produktionsprocesserna. Medvetna om vikten av teamwork mellan företag och kund håller vi alltid kontakten för att hitta de bästa lösningarna. Kommunikation och viljan att göra är de grundläggande egenskaperna hos vårt företag.
...Bruschettine, Grissini Crocchini, bröd för Tramezzino, ekologiskt vitt bröd i kasse, Piadina, bröd för Hamburgare, bröd för Hot Dog, skivat bröd, Tortillas och mycket mer. Roberto Alimentare srl är känslig för miljön och konsumenterna av ekologiska produkter och har därför introducerat linjen "Essenza" som är fri från animaliska fetter och palmolja. Roberto är ett innovativt företag men med starka rötter i traditionen och gör kvaliteten på sina produkter till sin styrka.
Italien, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Rom) Bageri med vedeldad ugn som producerar hembakat bröd, Genzano-bröd, Lariano-bröd. Romersk pizza, vit och röd pizza, Velletrana-pizza och produktion av typiska bakverk från Castelli Romani. Från valet av de bästa blandningarna av durumvetemjöl, 00-mjöl och fullkornsmjöl föds våra underbara produkter. Varje morgon gräddas, enligt...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play