Frankrike, Carquefou
...Ett komplett utbud av stekar: traditionellt rökt, Orloff, skogsstil, getost & konserverade tomater, tre ostar, plommon-aprikoser, tartiflette, Och även marinerat kött: mexikanska revben, provençalsk, osv.
Frankrike, Saint Cannat
... komplexitet) med en touch av Syrah för frukt och kryddor. Låt den charma din näsa och överraska dina smaklökar, den blir den perfekta partnern till getost eller grillat rött kött eller i sås. Beviset i glaset! Idealiskt serverad vid 12°C-14°C...
Portfölj (46)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... paninimaskin, även kallad professionell paninipress, kommer att vara användbar i ditt bageri, snabbmatställe, smörgåsbutik och andra restaurangverksamheter. Du kan skapa alla typer av varma smörgåsar som: Röda paprikor och getost, REUBEN-smörgåsar (saltat nötkött, surkål, schweizisk ost och olivolja), Kyckling med pesto, Parmaskinka och mozzarella, Kyckling och fetaost, Kycklingquesadilla (med...
Portfölj (188)
Frankrike, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, belägen i departementet DEUX-SEVRES, är ett familjeföretag som både är jordbrukare och producenter. Med cirka 1 600 getter kan vi producera och sälja 60 ton getost. Vi är producenter av gårdsostar tillverkade med mjölken från våra gårdsgetter. Vi kan producera ostmassa (färskost) i rå, thermiserad eller pastöriserad form, med önskad torrsubstans, samt tomme i 2 kg eller 4 kg. Vår specialitet: tomme av gårdsgetost, med vilken vi har fått silvermedalj på den internationella mässan CAPRINOV i november 2023. Idag arbetar vi främst med industrin, ostmakare och affinörer.
...IQF-kuber. Alla ostar finns hos LA COMTOISE och vi arbetar särskilt med följande beteckningar: emmental, blå, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, getost, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Beläget på över 4.500 m2, har LA COMTOISE en effektiv produktionsanläggning i framkant av teknologin, för att garantera sina kunder i Frankrike och internationellt. kapacitet, kvalitet...
Frankrike, Hélette
... konserveringsmedel, och med naturliga skorpor: fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad på träplatta, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med 5 till 6 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 4 månaders mognad, Petit Agour-tommet av råmjölk med chili, baskisk komjölksost, komjölk-fårmjölksost, tegel av fårmjölk, fårmjölk med Espelette-chili, get-fårmjölksost, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med Espelette-chili, getost. Maison Agour erbjuder hela ostar, halva ostar, i portioner, skivade.
Fransk tillverkare av kvarg, ekologisk keso, ekologisk yoghurt. Tillverkare av kvarg av komjölk, getmjölk, fårmjölk. Tillverkare av 0% keso med bärsås. Tillverkare av yoghurt av getmjölk. Tillverkare av keso av getmjölk. Tillverkare av kvarg av getmjölk. Tillverkare av kvarg av fårmjölk, keso av fårmjölk. Tillverkare av ost av komjölk. Tillverkare av ost av getmjölk: mini getost från regionen, getost... Tillverkare av ost av fårmjölk: formad fårost... Tillverkare av Chavignol-getostar... Fransk tillverkare av dessertkrämer. Tillverkare av mjölkchoklad med salt från Guérande;...
Frankrike, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, en del av Groupe Savencia, marknadsför och utvecklar ett brett utbud av ostar, både färska och frysta: emmental, mozzarella, färskost, getost, ostkrämer, smältost. Använda som funktionella ingredienser, är våra produkter avsedda för BtoB (livsmedelsindustri, distributörer…) i Europa och världen över. Vi erbjuder också en anpassad och personlig service: varierade format, etikett och film tryckta med ert varumärke… Kvalitet, full spårbarhet och livsmedelssäkerhet garanteras av vår ostmakarexpertis och engagemang.
Frankrike, Penne
...La Fromagerie du Pic: tillverkning av getostar av råmjölk, mjölksyra, pressad deg. Våra produkter: Cabecou d'Autan: getost av råmjölk Rouelle du Tarn Lou Pennol Le Pavé Le rond d'Oc Le crottin La bûche La bûchette La Tome du Pic etc..
Frankrike, Ruffec
FROMACOEUR, tillverkare och producent av get- och komjölksost, presenterar sina ostprodukter, rullade aptitretare med getost, fyllda aptitretarbollar med getost, mini-spett med getost, för aptitretar- och salladsserier riktade mot industrin och dagligvaruhandeln.
Frankrike, Bossée
Tillverkare av ekologiska produkter. Tillverkare av färska, regionala ekologiska produkter. Företag för bearbetning av ekologiska produkter. Ekologiska livsmedel för professionella. Tillverkare av färdigrätter i ekologisk kvalitet. Ekologisk smörgås: ekologisk grekisk smörgås, ekologisk mozzarella smörgås, ekologisk vegetarisk smörgås, ekologisk getost smörgås... Färdiga ekologiska sallader.
Frankrike, Saint Arnoult En Yvelines
Beläget i Saint Arnoult en Yvelines, i departementet Yvelines (78), erbjuder Le Cellier à Fromages ett urval av ostar gjorda på råmjölk A.O.P. samt gårdsostar som produceras på ett mer konfidentiellt sätt. Marie Montini, en ostmakare utbildad av en av de bästa hantverkarna i Frankrike, erbjuder också ultra-färska mejeriprodukter: smör, råmjölk, färsk ost (slät eller lantlig, getost i form av...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play