Frankrike, Montreuil
...Banane i läder av kaki-kalv, vermiljonröd och guldkrackelerat lammleder Detaljer i metall: kedja, spänne och nitar i mässing Inredningsdetaljer: mini innerficka och foder i signaturblå bomullstyg Justerbar handtag i kaki-kalvskinn med kedja i guldmässing Väskans dimensioner: 30 x 20 x 11 cm Levereras i en signaturblå bomullsskyddsväska Varje stycke är tillverkat i en verkstad av högsta kvalitet i...
Portfölj (46)
Frankrike, Saint-Etienne
CENTRALE D, ett företag beläget i Saint-Etienne, är en livsmedelsgrossist för både professionella och privatpersoner. CENTRALE D erbjuder ett brett utbud av livsmedelsprodukter och förpackningar för både professionella och privatpersoner. Hos CENTRALE D hittar du ett helt sortiment av livsmedelsprodukter: - i vårt Espace Frais: ostar, mejeriprodukter, frukter och grönsaker, kött och fisk, charku...
Portfölj (187)
Frankrike, Levallois Perret
...Rosmarin är en aromatisk växt med sin bittra och kryddiga smak, som har en mångfald av användningar i matlagning. Användningar av mald rosmarin i matlagning: Den används som krydda i infusioner i såser, grytor, soppor och krämiga rätter, marinader, ratatouille... Den ger smak åt lamm- och fårkött, kalv, kaninrostbiff, gulasch, vilt- och fågelgrytor, köttfärs och kyckling... Fördelarna med mald rosmarin: Den lindrar uppblåsthet och buksmärtor genom sin spasmolytiska effekt på tarmen och magen. Den bekämpar stress och sömnlöshet.
Portfölj (28)
Frankrike, Saint Cannat
... flaska.","DÖRNING":"En frisk och elegant Pinot Noir med aromer av hallon och körsbär.\nI munnen avslöjar den mjuka och diskreta tanniner. Den blir den perfekta följeslagaren till din picknick, en kalv Milanese, fågel eller en tårta med körsbär och choklad.\nIdealiskt serverad vid 12°C-14°C"}...
Portfölj (46)
Frankrike, Rungis Cedex
Ovimpexgruppen är en viktig aktör inom handel, skärning och förpackning av nötkött och lammkött sedan 1964. Vi är specialiserade på import av kött främst från Europa. Vårt huvudkontor ligger i Rungis, men vår verksamhet är nationell. Ovimpexgruppen: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Våra produkter: lamm i styck, styckning av lamm, styckning av får, nötkött i styck, styckning av nötkött, styckningar av lamm, kalv i styck, styckning av kalv, får i styck.
Frankrike, Sainte-Eanne
Serval tillverkar mjölkersättning för kalvar, lamm och killingar. Serval producerar cirka 80 000 ton mjölkersättning per år. Serval är ISO 22 000-certifierat. Serval är närvarande med egna dotterbolag i Frankrike, Italien, Spanien, Kanada, USA och Brasilien. Serval är integratör av slaktdjur. Serval producerar, slaktar och styckar kalv. Serval producerar cirka 100 000 kalvar per år.
Frankrike, Aiguilhe
... från Velay), kalv från Velay och Forez, fin fet från Mézenc, gris från Haute-Loire. Kalvhuvud, grisfötter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kyckling i gryta, blanquette de veau. Sortiment av traditionella franska såser, gribichesås, meurettesås, ravigotesås, grön sås, madeira-sås, diablesås, aioli. Sortiment av örtpestos, björnlökspesto, nässelpesto. Sosse, gravy-sås, produkt från Frankrike, traditionell fransk matlagning tillagad av en kock. Arbetet utförs på uppdrag.
... och näring jämfört med kött. Därför tillverkar vi inte produkter baserade på VSM. Vi erbjuder nötkött, kyckling, kalv, lamm och halal charkuterier. Våra produkter finns tillgängliga färska eller frysta. Vi är stolta över att sälja franskt och europeiskt halal kött eller fågel som är certifierat Achahada.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...limousinkött, limousinkalv, franskt fläskkött, lamm, häst och fågel från Challans. Menyn och rätterna förändras i takt med säsongerna. Cateringverksamheten samarbetar med lokala producenter och förbereder traditionella rätter baserade på färska produkter. Du kan välja mellan flera köttpaket (nötkött, kalv, fläsk, fågel och blandat), buffé (grönsaker, sallader, tabbouleh, pâté/rillette, charkuteriblandning, tillbehör, flera köttalternativ och ostbricka), flera varma rätter, grillat och tillbehör.
Frankrike, Nantes
Företaget BERJAC är specialiserat på grossistförsäljning av kött och fisk till professionella inom restaurangbranschen (restauranger, charkuterier, catering, livsmedelsbutiker, små kommuner) och erbjuder butikstjänster samt levererar i Loire-Atlantique, Vendée, Maine och Loire: kött (nötkött, kalv, lamm, fläsk), inälvor, charkuterier, fågel, färska produkter (frukter och grönsaker, livsmedel), fisk. Företaget BERJAC tillhör den familjeägda gruppen CADEGAU: verksamhet inom BtoB av färska produkter (kött och fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes och Marée) och Saumur (Savia).
Frankrike, Luc La Primaube
...Företaget BOUSQUET är specialiserat på skärning, bearbetning och försäljning av kvalitetskött till RHF/BCT. De erbjuder nötkött, fläskkött, lamm, får och kalv. Som ett kvalitetsbevis har företaget sedan 2010 certifikat för distribution av ekologiskt kött och Label Rouge.
Frankrike, Rungis
GRG SA - Grossist av kött på MIN i Rungis sedan 1984. GRG SA är den största köttstrukturen på marknaden. Nötkött, kalv, lamm, fläsk, inälvor, i styck eller förpackat som benfritt kött och vakuumförpackat, du hittar alla stora köttkategorier. Oavsett om din kundkrets söker en exceptionell produkt eller ett volympris, anpassar vi oss efter din efterfrågan tack vare våra många partner-slakterier. Letar du efter kalv uppfödd under sin mor, försaltat lamm, nötkött från Limousin eller kött med hög avkastning? Kom och besök oss! För alla förfrågningar kan du kontakta GRG SA via telefon 01 45 12 36 00.
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET är specialiserad på gastronomiska traditioner från Aubrac. La Maison producerar därmed charkuterier, konserver och många köttprodukter samt specialiteter baserade på renrasig Aubrac-nötkött, fläsk, lamm från Aveyron och kalv. Företaget producerar också färdigrätter, inälvor, aligot och lokala ostar som tome. De färdigrätter som erbjuds av La Maison är huvudsakligen tripoux, fylld kål och farçous aveyronnais med plommon.
Frankrike, Saint-Viance
Viandes de Corrèze har under många år etablerat ett krävande och hållbart partnerskap med uppfödare i regionen kring Brive och kooperativet CAPEL, genom att skapa kvalitetsled. Vår kvalitetskrav på de 4 arterna (kalv, nötkött, lamm och fläsk) bygger på synergin mellan bönder, uppfödare och vår expertis som slaktare och köttmästare. Utöver officiella garantier, certifikat och märkningar, är...
Frankrike, Rungis Cedex
... snörade kalvhuvuden, PAD (Redo att styckas, rensade utan senor), skivade nötkreatur- och kalvlever, tärnad nötkreatur-nyren, tärnad nötkreatur-kind, skivade eller tärnade nötkreatur- och kalvhjärtan, etc. Handel med inälvsprodukter: PRODAL har en sektion i inälvsmontern i Rungis. Här erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av produkter (vakuumförpackat kött, inälvsprodukter, nötkött, kalv, lamm, fläsk, färska och frysta produkter…). Ring oss på 01 41 80 02 80.
Frankrike, Reillanne
Företaget Dufour är specialiserat på köttproduktion, oavsett om det handlar om lamm i styck eller i hel, kalv, fläsk eller nötkött, kan företaget leverera det klart att tillaga eller klart att äta. Gruppen DUFOUR kan erbjuda ett brett utbud av kvalitetsprodukter med flera typer av kött, från styckning till förpackning i skål.
Frankrike, Paris
FRJ NEGOCE: Köttförsäljning, färskt partihandel med kött (Frankrike) Sedan starten 2015 har FRJ NEGOCE specialiserat sig på försäljning av färskt kött, särskilt nötkött, kalv och lamm. Företagskontakt: FERROUDJI Kamel...
Frankrike, Ploeren
Oberoende hantverksföretag, specialiserat på försäljning av färskt kött och styckning av färskt kött till kollektiva enheter. Kött av FRANSK ursprung endast (utom lamm). Kort kedja för nötkött, kalv och fläsk. Kött direkt från franska slakterier. Handel med fågel och charkuterier (ursprung Frankrike). Leverans av oss själva i hela BRETAGNE. Tilldelning av offentliga upphandlingar. Registrering hos grupper för kollektiv restaurangverksamhet och inköpsgrupper.
Frankrike, Montauban
Vårt hantverksföretag baserat i MONTAUBAN i 82 erbjuder nötkött, lamm, kalv och fläsk från Occitanien. Vi väljer och köper själva djuren på fötter från våra leverantörsproducenter. Leveransen kan ske i slaktkropp eller vakuumförpackad styckning. Vi säljer inte till privatpersoner. VIANDES OCCITANES består av ett team av professionella som står till ditt förfogande.
Frankrike, Pelousey
Tillverkning av högkvalitativa armbandsur av ädla material sedan 1954. Våra skapelser uppskattas enigt av de största schweiziska klockmärkena, eftersom de är unika i världen och har full spårbarhet, från skinnet till den färdiga produkten. Vi tillverkar även skräddarsydda modeller. Armband, armband, klocka, klocktillverkning, tillverkning, lyx, prestige, läder, alligator, struts, kalv, haj, ödla, galuchat...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play