Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...kommer denna skivmaskin för skinka att erbjuda flera skärdimensioner. Med sitt remsystem och sin slipsten kommer denna skivmaskin för skinka att underlätta ditt arbete och spara tid. Med denna professionella skivmaskin med en diameter på 195 mm kan du skära rå skinka, kokt skinka, rökt fläsk, korv, chorizo men inte ost. Blad: ø195 mm Skärlängd: 190 mm Skärhöjd: 130 mm Skärtjocklek: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x B370 x H340 mm Vikt: 11,10 kg...
Portfölj (188)
Frankrike, BRIE
... nypa cayennepeppar. Användning av cheddarsås Eftersom cheddar är en av de mest sålda ostarna i världen, är användningen av cheddarsås mycket varierad. Den återfinns ofta i smörgåsar som korv eller hamburgare, men också på mexikanska rätter som nachos, tacos, tortillas.
Portfölj (10)
Frankrike, Grigny
...Dessa öl-lökringar är helt trendiga. De svarar mot en önskan att skapa en smakfull och läcker aptitretare som ni kan dela en festlig och gemytlig stund kring. Dessutom är de perfekta för att komplettera snackingmåltider, som hamburgare, tacos eller korv. Ölen i degen ger en särskild och originell smak. FÖRPACKNING: 9 x 600 kg = 5,4 kg...
Portfölj (93)
Alandaluzza.fr är en halalgrossist som erbjuder ett sortiment av premium hantverksmässig halalcharkuterier till professionella inom livsmedelsbranschen: hotell, restauranger, pizzerior, catering, halal charkuteributiker, halal delikatessbutiker... Vårt sortiment av halalcharkuterier i grossistledet består bland annat av: - halal korv av nötkött och lamm - halal chorizo av nötkött och lamm - hala...
Portfölj (4)
Frankrike, La Fouillade
...Det torkade ekologiska fläskfilén från Ferme de la Rousse äts i tunna skivor som en landsbygdsskinka eller en korv. Den passar perfekt till dina aptitretare, på en charkbricka, med ost eller i en blandad sallad. Fläskfilén, precis som alla stora charkuteriprodukter från Ferme de la Rousse, torkas i minst 12 veckor innan den säljs.
Portfölj (11)
Frankrike, Ploufragan
...De insatser som gjorts av produktionen har resulterat i specifikationer för omvandling till kokta och färska charkuterier: korv, lantpaté och skinka. Flera företag kända för sin expertis ingår i Fermiers d’Argoat: BIGARD i Quimperlé (29), TALLEC i Bannalec (29), Jean Stalaven i Hillion (22), Maîtres Jacques i Rennes (35), Charcuterie du Blavet i Kervignac (56), ABC Industries i Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) och Herta i Illkirch (67).
Matchande produkter
Charcuteri
Charcuteri
Andra produkter
ÄGG
ÄGG
Portfölj (4)
Frankrike, Ham
... karaktäristisk touch till dina rätter med vår Moutarde à la Livèche. Dess kryddiga och starka smak passar perfekt med kött, korv, smörgåsar, hamburgare, vinaigretter och många andra rätter. Dess uttalade livèche-arom ger en örtig och lätt anisaktig dimension till dina kulinariska skapelser, för att väcka dina smaklökar och ge en djärv ton till dina favoritrecept. Vår Moutarde à la Livèche är tillverkad av ingredienser av högsta kvalitet. Referens: AR804050 Ean13: 3760306804050...
Portfölj (127)
Frankrike, Carquefou
...Färsk förpackad rayon: - Chipolatas nature X6 - Chipolatas 2X2 delbar - Korvar X4 - Rökt korv X2 - Frankfurtare X4 - Korv 2X1 delbar - Vit blodpudding X2 - Svart blodpudding X2 - Naturell bacon - Rökt bacon - Skinkor med ben X3 skivor - Rökt grillskinka X2 skivor - Tillagad rostbiff skiva - Vendéeskinka X4 skivor - Leverpastej skiva - Lantpastej skiva - Paj i skorpa X2 - Huvudpastej skiva...
Frankrike, LA ROCHETTE
Henri Raffin är ett 100% familjeägt SME sedan 1937, beläget i hjärtat av de franska Alperna. Vi tillverkar lokala torkade charkuterier: torra korvar, torra skinkor, traditionella korvar och terriner. Vi erbjuder ett brett utbud av Savoie-korvar samt en serie torkade korvar tillverkade på traditionellt sätt, som har belönats flera gånger vid Concours Général Agricole. Våra Savoie-skinkor tillverkas...
Matchande produkter
Traditionella Torra Korvar
Traditionella Torra Korvar
Portfölj (1)
Frankrike, Landeleau
... den perfekt för personer som är medvetna om sin vikt och/eller sin hälsa. Denna crêpe är välgräddad för att bevara den. Den kan ätas kall i smörgåsform, eller till frukost och mellanmål (med smör eller med choklad, sylt…), och fyllas till lunch och middag. Maträttsidé: Till måltiden kan du fylla den med vad som helst man kan tänka sig: - smör, riven ost, skinka, ägg, - smör, rökt lax, citronsaft - ost, sallad - korv - rökt bacon - med små grönsaker...
Portfölj (3)
Frankrike, Layrac
SARL Marassé erbjuder en skärning och förpackning av kött i sydvästra Frankrike. Vår verkstad skär och förpackar noggrant och effektivt ditt kött för att garantera att det är redo att säljas och konsumeras. Vi omvandlar också nötkött och lammkött utifrån din begäran (biff, korv, etc.) Vi kan erbjuda våra kunder inom restaurangbranschen, äldreboenden eller kommuner anpassade styckningsprodukter...
Frankrike, La Roche-Des-Arnauds
... rätt. Rökig, som en Morteau-korv. En komplex öl som överraskar och har stor framgång. - "Douce Fumée" 3.8% Alc: vit Session CRUE! Ingen kokning i processen. Det vill säga, ingen bitterhet, proteinet har inte koagulerat. Därav namnet, den söta röken. ------ Signaturserie: Öler som ständigt utvecklas, lagrad i ekfat som har innehållit olika årgångar av alla slag. ------ Vox Populi-serie: Ephemerala...
Portfölj (2)
... på julmarknader. Restauration Evènementielle erbjuder att skapa restauranger, barer samt försäljningsstånd för take-away på dina julmarknader. Eftersom gemenskap är mycket viktigt vid denna typ av evenemang, erbjuder Restauration Evènementielle sittande eller stående cateringstånd, ett brett utbud av produkter såsom raclette-sandwichar, tartiflette, galettes med korv, fyllda potatisar...
Frankrike, Plailly
... pålitlighet. Mer än 8 000 LUTETIA-system har installerats världen över för att utföra avfrostning, salting, fasackumulering, termisk behandling, torkning och rökning, kylning och kryogenik. LUTETIA utvecklar teknologiska processer för alla dina tillverkningar: Fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer), Torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), Inlagda produkter, Bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), Grillade och rökta kycklingar, Skaldjursprodukter (lax, bläckfisk).
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheten ANTARTIC II INGREDIENS grundades 2002 för att leverera teknologiska blandningar till livsmedelsindustrin: beläggningar, inläggningar (inlagda produkter, kokt charkuterier, rå charkuterier, torkad charkuterier), geléer, marinader, såser och såsbaser, aromer, snacksaromer, naturliga aromer, kryddblandningar för korv och merguez, kulinariska hjälpmedel, etniska produkter och ett...
Frankrike, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy erbjuder sina produkter för direktförsäljning. Det är din garanti för att konsumera kött av hög kvalitet från den lorrainska jorden. Direktförsäljning av hela lamm eller i lådor. Försäljning av färdigrätter i burkar och fårkött: korv, merguez, rillettes, pâté, salami. Pastöriserade konserver: navarin med små grönsaker, tomatstekt, Berger-curry, Tajine.
Frankrike, Baud
... fjäderfä; maskiner och system för portionering, panering, tillagning och tillverkning av korv; system för skalning och avskinnande; modulära filéeringssystem; system för formning och portionering av köttprodukter; system för urbening, trimning, portionering, förpackning och märkning av kött och bacon; skivmaskiner för fisk. MAREL stödjer industrin i genomförandet av sina projekt och erbjuder...
Frankrike, Nanterre
... och benning, klassificering av styckningsdetaljer, produktion av köttfärs, produktion av korv), - Kontroll av vin (laboratorieanalys av druvor, must och färdigt vin). De analytiska instrument som utvecklats av FOSS förbättrar lönsamheten och kvaliteten på produkterna samt effektiviteten i produktionen. Med hjälp av dessa användarvänliga och precisa instrument sparar våra kunder tid i produktionsprocessen, använder råmaterial mer effektivt, producerar högkvalitativa produkter och optimerar livsmedelssäkerheten.
Vi är producent av Serrano-skinkor A.O.C från Teruel (Calamocha) och producent av Ibérico Bellota-skinkor från Los Pédroches (Córdoba). Vi distribuerar över hela Frankrike, Belgien, Schweiz och Korsika med leverans från ett Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan hitta Serrano-skinka med ben och urbenad vakuumförpackad. Ibérico lomo, korv, chorizo och sobrasada från Mallorca.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Ivry Sur Seine
Boutargue eller Poutargue, beroende på olika utgåvor, svänger Larousse gastronomique mellan de olika stavningarna men förblir förankrad i samma definition: Saltade, torkade och pressade mulletägg. Boutargue presenteras i form av en platt korv, vanligtvis täckt med vax för att säkerställa bättre hållbarhet. Naturlig produkt utan konserveringsmedel, utan tillsatser, utan färgämnen, endast saltad...
Frankrike, Chantrans
FORMPLAST är specialiserat på tillverkning av förpackningar för livsmedelsindustrin, särskilt på tillverkning av brickor för ost, kött, fisk, malda produkter och korv.
Frankrike, Lacaune
Grundat 1956, är företaget OBERTI specialiserat på charkuterier och salterier. Med 60 års erfarenhet kombinerar OBERTI hantverk, gamla recept och moderna utrustningar. Köttet som används för produktion av charkuterier och salterier är kvalitetskött från regionen. Företaget producerar och erbjuder därmed korv, coppa, bacon, saltade och torkade skinkor, etc.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... teknologiska processer anpassade för alla dina tillverkningar: fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer och andra), torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), inlagda produkter, bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), grillade och rökta kycklingar, samt skaldjursprodukter (lax, bläckfisk och andra).
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE är ett företag som grundades 1963, beläget i Castres i departementet Tarn (81). Tack vare deras erfarenhet och kunnande har CHARCUTERIE ANTOINE alltid haft som mål att tillverka traditionell charkuteri. CHARCUTERIE ANTOINE kan tillverka alla charkuteriprodukter; från korv till salta produkter, inklusive skärprodukter, kokta produkter och till och med några konserver.
Frankrike, MAURON
... som korv. Certifiering ISO 9001-2000. Marknadsledare inom linjer för tillagning/kylning av kokt skinka. Armor Inox har över 100 Thermix-system i världen. Vi identifierar ständigt nya industriella trender och svarar snabbt med innovation och automatisering på marknadsutvecklingen globalt.
Frankrike, Sainte-Marie-Aux-Mines
...) för färska produkter - Kubmaskiner - Affinörskärare - Industriella skärare - Dubbel automatiska klippmaskiner - Kollagenfilmer - Småkrossar - Guillotiner - Köttkvarnar - Injektorer - Upphängningslinjer - Klipp- och automatisk ställningslinje - Nätförpackningslinjer - Fullständiga automatiska produktionslinjer för fin deg, korndeg och torr korv - Industriella tvättmaskiner - Kittlar - Industriella blandare - Vakuumtryckare - Press-embossers - Reducerare för frysta block - Tvätt- och desinfektionssystem - Tvättsystem för hyllor.
Frankrike, Plaisance
... slakterierna i Lacaune levereras grisarnas carcasser till Plaisance på måndagar, tisdagar och torsdagar. De styckas och de olika delarna används för tillverkning. När det gäller recepten, från korv till friton och skinka, är det en kunskap som byggts upp under femtio år, baserad på strävan efter att upprätthålla en jämn smak året runt.
Frankrike, Foix
I en naturlig och autentisk miljö har familjen ROUCH sedan 1870 fortsatt att tillverka äkta lokala produkter, rustika och fulla av smak. Jambon de Pays Ariégeois, torkad leverkorv, korv under aska från Ariège, foie gras, ankkonserver, vildsvins- och älgpatéer, osv... Charkuterierna ROUCH tillverkar sina produkter i sitt laboratorium som är godkänt enligt europeiska standarder, i Ferrières i Ariège.
Frankrike, Lacaune
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play