Frankrike, Vernon
... utbildningar, workshops inom er verksamhet... Tveka inte! Vi sätter in en person som stöttar er. Privatpersoner, vill ni skapa ert eget vinkällare? Behöver ni råd? Vilken budget? Kontakta oss! Företag, vill ni organisera ett evenemang inom ert företag och stärka er teamkänsla? Kontakta oss! Vi ser fram emot att träffa er för en provsmakning och att få visa er nya vinområden. Överdriven alkoholkonsumtion är farlig för hälsan. Konsumera med måtta.
Frankrike, Ventron
... din sökning baserat på dina prioriteringar. VALMÖJLIGHETERNA ÄR MÅNGA!!! - HUS - STUGOR - TOMTER - NYA LÄGENHETER - ELLER ANDRA FASTIGHETER - VID FOTEN AV BACKARNA ELLER VOSGES-JÖRGEN, NÄRA TILL AFFÄRER, MED ÖPPEN UTSIKT, SNÖFRITT TILLGÅNG, NÄRA TGV-STAIONEN, FÖR FAMILJER, FÖR FESTANDE, FÖR SPORTIGA. Vi publicerar alla våra annonser med många bilder, kom och besök vår hemsida: http://euro.contact.free.fr...
Frankrike, Bonneuil Sur Marne
... Carniato, över hela Frankrike. Carniato Europe får produkter tillverkade i Italien, som bidrar till framgången för de franska yrkesverksamma som köper dem. På så sätt har Carniato Europe energiskt bidragit i många år till kännedomen och utvecklingen av italienska viner och livsmedelsprodukter i Frankrike, ibland genom att skapa nya marknader. Carniato Europe står för logistik, garanti, stöd och service. Carniato har också 1 600 m² i Rungis.
Frankrike, Blagnac
...vilket ledde till förvärvet av Siebel Institute i Chicago, AB Vickers i Burton-upon-Trent och etableringen av etanolteknologiföretaget med sin berömda alkoholskola. År 1985 började LALLEMAND marknadsföra bakterier för malolaktisk jäsning av viner. Detta ledde till förvärvet 1988 av en bakteriefabrik i Aurillac (Frankrike), följt av förvärvet av Laporte Biochem-fabriken i Milwaukee och Institut...
Frankrike, Villenave De Rions
CHATEAU LEZONGARS producerar viner av hög kvalitet, där nya teknologier används för att på bästa sätt utnyttja terroiren i våra vingårdar. Våra ler-kalkjordar ger den fräschör som behövs för en god mognad av merlot och våra grusiga sluttningar möjliggör en mycket vacker uttryck av Cabernet Sauvignon.
Frankrike, Villebon-Sur-Yvette
... produkter, i enlighet med vårt åtagande för ett ansvarsfullt, hälsosamt och solidariskt jordbruk. Våra produktkategorier är: Pasta & Såser, Ostar & Charkuterier, Antipasti & Konserver, Viner & Spritdrycker, Oljor & Vinäger, Ekologiska Produkter, Kakor & Desserter, Drycker, Kökshjälpmedel, Kaviar. Vi arbetar främst med delikatessbutiker, restauranger, cateringföretag, vinhandlare, lyxhotell, ... men också med företag som specialiserar sig på gastronomiska presentlådor.
Frankrike, Porte De Benauge
... viner är kända och erkända, och vi söker nya partners för export eller på den nationella marknaden. När det gäller vårt medlemskap i Fédération des Vignerons Indépendants de France, åtar sig vår stadga att respektera vår terroir och att utföra allt arbete i vingården och i vinkällaren; varje årgång är det slutgiltiga resultatet av vårt arbete under året, utfört med passion för vårt yrke.
VINFÖRETAGET BARON EDMOND DE ROTHSCHILD äger olika egendomar i Frankrike i Médoc och St Emilion, i Argentina, i Sydafrika och i Nya Zeeland. Dessa egendomar gör det möjligt för dem att producera ett brett utbud av viner. Varje egendom har restaurerats, vinrankorna har återplanterats, företaget är modernt, det växer samtidigt som det behåller en familjär dimension.
Frankrike, Arbois Cedex
...Hans barn, Philippe och Nathalie, har anslutit sig till dem för några år sedan. Tack vare denna komplementaritet har det nya teamet lyckats införa modernitet i produktionen och utveckla traditionella distributionskanaler med viner som finns i prestigefyllda hus och på fina restauranger. Domänen odlas med hållbara metoder: minimal användning av växtskyddsmedel tack vare jordbearbetning och grönskande tomter. Vinodlingen är mer naturlig, återinvesterad av många insekter, vilket är ett tecken på liv och biologisk mångfald. Vinifieringen är bestämt traditionell med lagring på ekfat och stora ekfat...
Frankrike, Westhalten
... traditionerna inom vinframställning. Källarna på egendomen hålls i utmärkt skick och garanterar en behaglig fräschör i deras viner, vars speciella doft indikerar den absoluta ursprunget från denna kalkstensjord med ett mikroklimat av medelhavstyp.
Frankrike, Pézenas
...Le Prieuré Saint-Jean de Bébian, är en av de äldsta egendomarna i Languedoc, och är idag en referens bland franska viner. Egendomen sträcker sig över 32 ha, i kommunen Pézenas, en beteckning som officiellt erkändes den 29 april 2007. Detta terroir kommer nu att registreras som "grand cru" i den nya tre-nivåhierarkin av AOC i Languedoc, där det intar toppen av pyramiden.
... med en ny hållbar produktionsmetod, respektfull mot människor och deras miljö. Dessutom kommer omfattande renoveringsarbeten av hela egendomen och betydande investeringar att genomföras mycket snart för att nå de ambitioner vi har för denna vackra egendom: ny betongkällare, nya lagringsutrymmen, utvidgning, totalrenovering av platsen, ny odlingsutrustning, etc.
Thomas och Rémy välkomnar er till sin charmiga källare mitt i centrala Toul. De kommer att visa er runt i vinlagret och låta er smaka på vin gris, rosévin, rödvin och traditionella metoder, samt den berömda Mystic Gris, Rosae, Rictus, Enigme, Prose.... Nya produkter med originella kombinationer och rika smaker: en tryffel-kir, en saffran-kir. Etiketter: Smaker från landsbygden, Välkommen till gården. Specialiteter: Viner från Côtes de Toul och mirabell-brännvin.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play