Petite TPE belägen i Fontanes i sydvästra Frankrike, vi är tillverkare av köttprodukter, baserade på anka och fläsk från sydvästra Frankrike. Vi är en foie gras-konservering som drivs av Michel Monteil, en mästerhantverkare. Vi arbetar med ädla produkter (de bästa bitarna av rödmärkt fläsk, svart tryffel från Périgord, Sichuanpeppar, salt från Guérande, samt AOP- och AOC-produkter för ost och vin...
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, även kallad Foie Gras Kuster, producerar anka- och gåslever. Domaine erbjuder lever utan tillsatser eller kemiska konserveringsmedel. Domen säljer också specialiteter med foie gras, patéer, rillettes, grattons, confit, gizzards, konfiterade specialiteter, torkad magret samt färdigrätter som cassoulet Périgourdin. Som förädlare av nötter och torkad frukt säljer domen även ekologiska gårds- och hantverksprodukter (valnötskräm, valnöts senap, fikon- och valnötsmarmelad, etc). Domaine de la Barbe garanterar hälsosamma, kvalitativa och smakrika produkter.
Frankrike, Castelnau-Chalosse
... anka och dess Foie Gras. Som alla från Landes vill vi att festen ska bli lyckad. För detta måste vår ledande produkt, anka Foie Gras, vara glädjen i era måltider. Det är erkännandet från kockar och våra kunder som är den bästa garantin för er tillfredsställelse. Hela Foie Gras, på burk eller halvkokt, är tillagat för att njuta av er smakupplevelse. Hos oss finns det inga block av foie gras eller ankmousse som förstör festen och traditionen. DET ÄR NYTT: Olika BOXAR väntar på er.
Andra produkter
DEN GOURMET GÅRDEN
DEN GOURMET GÅRDEN
Portfölj (1)
Frankrike, Vergigny
DIALI FOODS är specialiserat på marknadsföring av livsmedelsprodukter, främst fläskkött, fågel (kyckling, kalkon, anka) och nötkött både färskt och fryst för industriella bearbetare, grossister, importörer, RHF och GMS. Vår roll på den internationella livsmedelsmarknaden är att skaffa den produkt, presentation och kvalitet som efterfrågas av marknaden och den lokala kunden. På samma sätt...
Frankrike, Lanzac
... ankrilletter och patéer baserade på foie gras, samt specialiteter som confit av anka med apelsin och cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har också ett brett utbud av regionala produktpaket. Produkter säljs i våra egna butiker, delikatessbutiker och restauranger. Ett anslutet konferensrum samt en matsal är under konstruktion för år 2016.
Frankrike, Montaut
Grundad 1920, har Maison LAFITTE i fyra generationer specialiserat sig på gastronomi från Landes. Maison är den verkliga specialisten på traditionell fettdocka. Den producerar gås- och anka lever, konserver, bröst, vingar och lår av anka. Den erbjuder också förrätter och tillagade rätter som anka paté, anka mousse, rillons och rillettes, traditionella patéer, terriner, halvkokta patéer, kaviar...
Frankrike, Castets
... inlagda produkter. Våra hantverkskonserver är garanterat utan tillsatser, konserveringsmedel, färgämnen eller smakförstärkare. Vi tar emot våra färska produkter och främjar korta distributionskedjor så mycket som möjligt genom att välja våra råvaror från lokala producenter, bra små grönsaker (tomater, gröna bönor, lingotbönor, ärtor...), bra kött (fläsk, anka...), utmärkta fiskar från Saint Jean de Luz eller Adour (chipirons, vit tonfisk, lamprey...). Alla våra konserver förbereds och lagas hos oss, i vår 600m2 stora verkstad som uppfyller CEE- och HACCP-standarder, av vårt team av tre kockar.
Frankrike, Hagetmau
Sedan 1929 har företaget BESSE FOIE GRAS specialiserat sig på produktion och försäljning av foie gras. Företaget erbjuder halvkokta foie gras, anka foie gras, gås foie gras och specialiteter med foie gras. Det erbjuder också terriner, patéer, confiterad anka, cassoulet från Landes samt delikatesslådor för företagskommittéer.
Frankrike, Figeac
Huset Jean LARNAUDIE är specialiserat på tillverkning av regionala specialiteter baserade på anka. Företaget producerar därmed foie gras, confit, terriner och färdigrätter. Hos Jean Larnaudie tillagas hela foie gras fortfarande på ett manuellt och traditionellt sätt. Förankrad i mer än 60 år i Lot i Quercy, handlar Jean Larnaudie framför allt om män och kvinnor som är hängivna det regionala...
Frankrike, Dremil-Lafage
... konsistens i vår brandade Parmentière. Men Gaston erbjuder också fyllda bläckfiskar, färska sallader med torsk och bläckfisk, anka Parmentière, ostsnurror och många andra produkter. Vi inbjuder dig att kontakta oss för mer information om våra produkter.
Frankrike, Bazas
AQUITAINE SELECTION är ett franskt produktions- och handelsföretag för fågelprodukter. Vi levererar färsk och fryst fågel samt fågeldelar till industrin och grossistledet över hela Europa. AQUITAINE SELECTION är ett familjeföretag som specialiserar sig på feta fåglar, såsom anka och gås. Företaget producerar och marknadsför gåslever, anka filéer, anka bröst, anka vingar, anka magar, etc. Alla...
Frankrike, Revel
... sortiment av fågelprodukter, hela eller styckade i standardstorlekar, i samarbete med andra företag: •Vit kalkon •Fet anka •Mager anka •Mager and •Kanin •Vaktlar, duvor, ägg Dessa partners har arbetat med oss i många år i samma anda av kvalitet och spårbarhet, med kött som alltid kommer från djur som fötts upp, slaktats och bearbetats i Frankrike.
Frankrike, Castanet-Le-Haut
La Valtiere är ett familjeföretag som grundades för 25 år sedan i södra Frankrike. Från uppfödning till konservering, innoverar vi inom ett brett sortiment av produkter baserade på fet anka, kyckling och foie gras med en kvalitet som är erkänd i Occitanien. Många referenser som andkorv, chorizo, panerad kyckling, spett; och slutligen en autentisk och speciell foie gras. Hela året och utan avbrott.
Frankrike, Kervignac
... lufttransportörer och fjäderplockare. Pistolen från vår Vent Cutter VAV-2 och våra saxar som är designade för att klippa vingar, ben och hals är enkla, lätta och snabba att använda och kräver mycket lite underhåll och passar alla typer av fjäderfä. Vi marknadsför även kompletta utrustningar för slakt, urtagning, avvattning och skärning specialiserade på anka, kalkon och olika fjäderfä. SO.DI-AVI är exklusiv handelsagent i Frankrike för maskiner "PMJ".
...I hjärtat av den höga pyrenéerna, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generationer bevarat den gamla hantverkstraditionen från vår familj, i TOURNAY, en gammal bastide från 1300-talet. AUTENTICITET: gåslever, konserver, av gås och anka som är noggrant utvalda. TRADITION: kök som redan avnjöts 1870 på domen La Lande. KVALITET: gaskons kök, tillagat för er, hantverksmässigt och handkonserverat.
Frankrike, Sigoules
Bearbetning av ankkött Ankorvsortiment Rostad Torkad och rökt anka bröst Gizzards Anka bröst fyllda med foie gras Rå sortiment...
Frankrike, St Astier
Artisan konservör i Périgord, fru Mudry, utvecklar recept som är helt typiska för Périgord, i enlighet med traditionerna som hon har lärt sig under sina trettio års erfarenhet av att tillverka konserver, både kokta och halvkokta, med anka- och gåslever, samt produkter som konfiterade manchons, rillettes etc. Hon har belönats med medaljer 12 gånger på 4 år i olika tävlingar, såsom den allmänna...
Frankrike, La Brede
Grundat för mer än 30 år sedan, är företaget MOULIN DE LA MOLLE specialiserat på produktion av gås- och anka-fettlever. Gässen och ankorna matas och väljs noggrant så att deras lever inte förlorar fett under tillagningen. Därför producerar MOULIN DE LA MOLLE gås- eller anka-fettlever i olika format. Företaget erbjuder hela sin expertis till sina kunder i Frankrike och utomlands.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play