Frankrike, Villiers-Le-Bel
Som specialist på manuell och automatiserad beredning av vätskeprover hjälper Gilson dagligen forskare genom att erbjuda pålitliga, flexibla och innovativa lösningar för hantering och rening av vätskeprover inom områdena livsvetenskap, genomik, proteomik, klinisk biologi samt läkemedels-, livsmedels- och miljökemi.
Frankrike, Caden
PANEMEX är specialiserat på beredning av frön och spannmål för bakprodukter. Som tidigare mjölnare svarar vår expertis på dagens behov av koncentrat, förblandningar och smakämnen för industriella och professionella bakare. Våra produktionsanläggningar har genomgått flera moderniseringar och utvidgningar över tid, och vi är stolta över att fortfarande vara belägna bara några meter från den...
Frankrike, Wissous Cedex
Företaget VARACHAUX grundades 1968. Det är ett SME som specialiserar sig på livsmedelsintermediärer (PAI) baserade på kött. Vi får våra råvaror från slakterier och styckningsanläggningar i Frankrike och Europa, och vi marknadsför våra produkter till industrin för färdigrätter och storkök. Vår verksamhet består av industriell beredning av råa och tillagade köttprodukter för livsmedelsindustrin för...
Frankrike, Saint-Denis-La-Chevasse
IMMEQUIP INGENIERIE utvecklar sedan 1990 specifika installationer för livsmedelsindustrin, laboratorier och kosmetik. Vår specialitet är att möta behoven hos industrier som har en problematik och behov av utrustning för livsmedelsextrusionsprocesser; blandare, skärare, kylare, trommelbeläggare, skid för beredning och dosering av vätska. För varje projekt studerar vårt team den mest lämpliga...
Frankrike, Saint Médard De Guizières
Huilerie GID är idag specialiserat på handel med vegetabiliska oljor (solros, oljesolros, jordnöt, raps, soja, vindruvskärnor, oliv) och beredning av oljeblandningar samt deras förpackning. Huvudkunderna hos Huilerie GID består av: RHF-distributörer, industrier inom livsmedelssektorn (kexfabriker, konserveringsfabriker…), kosmetik och exportörer.
Frankrike, ETREILLERS
De olika produkter som marknadsförs av DELAPLACE är jordbruksmaskiner som främst används för transport, spridning och jordbearbetning. En av de mest framträdande produkterna, inte bara i Frankrike utan också utomlands, är utan tvekan 24 tons släpvagnen. Animation och dragning, beredning av jorden, jordbearbetning, gödsling, transport, hantering, elektriska stängsel, beredning och distribution av foder, mejeri, smörfabrik och osttillverkning, zooteknik.
JV LA FRANÇAISE INTERNATIONAL är specialiserat på distribution av specialmaskiner för livsmedelsindustrin för: La PREPARATION (Industriella skärare, Hackmaskiner, Blandare med paddlar eller band eller skraparm, Wok för färdigrätter och såser, Speciallinjer för beredning av såser eller färdigrätter, Knivar utan blad, Automatiserade produktionslinjer eller produktion av köttfärs, Dosering och...
Frankrike, Avignon Cedex 9
I över 20 år har A2TI erbjudit utrustning för livsmedels-, kemiska och kosmetiska industrier. Idag är A2TI den exklusiva leverantören för många företag som verkar inom olika och varierande sektorer. De främsta verksamhetsområdena är: Process och beredning av frukter och grönsaker, Dosering och fyllning av produkter i alla typer av förpackningar, Förslutning och krimpning av förpackningar...
Frankrike, Nolay
CLEIA tillhandahåller nyckelfärdiga industriella enheter och tillhörande tjänster för tegelbruk och takpannor: linjer för beredning av råvaror och tillverkning, torktumlare, ugnar, automatiserad hantering, robotik, reglering och datorsupervision.
Frankrike, Meyzieu
... provberedning. Företaget COUPRIE övertogs 1985 av företaget FIRLABO. FROILABO är idag specialiserat på tillverkning av laboratorieutrustning som kräver noggrann temperaturkontroll för beredning och/eller förvaring av prover.
Frankrike, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini är den franska specialisten på beredning av sniglar i konservburkar, snigelskal och fyllda sniglar... Snigeln är en familjeangelägenhet. Romanzini har varit trogen till gastropoder sedan 1921: sniglar i sin egen saft, sniglar i sås, tillagade snigelrätter, snigeltartletter, persiljesmör, musslor, grodor, sniglar i sin egen saft, recept på konserverade sniglar, frysta sniglar eller kylda...
Frankrike, Sable Sur Sarthe
Dietiska och ekologiska specialiteter med havsalger. Dietfrukostar rika på vitaminer och mineraler, dietfrukostar med magnesiumrika spannmål. Corn flakes utan tillsatt socker, utan fett och utan GMO, dessertberedning utan tillsatt socker, utan sötningsmedel eller färgämnen. Glutenfria desserter. Avgiftande och tonande växtdryck. Ekologisk beredning för desserter. Tillverkare av dietfrukostar.
Frankrike, Queven Cedex
...Huvudverksamheten för företaget VALIA är industriell beredning av frysta livsmedelsprodukter baserade på fågel, fisk, ost och kött. Som en oberoende och innovativ små- och medelstora företag inom livsmedelssektorn designar, tillverkar och erbjuder vi tillagda, skurna, IQF-frysta produkter av hög kvalitet och "skräddarsydda" för yrkesverksamma (industrier och CHD). Sedan 1986 har vi ständigt...
Frankrike, Oyonnax
... för att tillfredsställa alla näringsbehov hos din hund samt för att förebygga de vanligaste problemen. Ingredienser som valts med största omsorg, näringsrik beredning som är viktig för god hälsa, samt frekventa och regelbundna kvalitetskontroller garanterar den bästa kvaliteten och smältbarheten i vårt sortiment av foder.
Frankrike, Allemans Du Dropt
FRUIT GOURMET är ett företag som specialiserar sig på bearbetning, förpackning och konservering av torkad frukt. Fruit Gourmet har utvecklat och förfinat en unik process för beredning och rehydrering som omvandlar torkad frukt, både konventionell och ekologisk, till mjuk frukt med en oöverträffad smak. Från inköp till beredning, rehydrering, förpackning, pastörisering och frakt av den mjuka frukten, behärskar vi hela kedjan.
Frankrike, Perpignan
...timjan,...) är å sin sida 100 % lokala, odlade i Pyrénées-Orientales. Förpackning och beredning: paket 60x40 trä, plast och polystyren. Vanligtvis finns det 40 eller 50 knippen per paket beroende på produkter och vikter. Basilikan kommer i form av 10 påsar med 5 knippen. Vi kan även förbereda olika vikter enligt efterfrågan på små mängder och förpacka i 20 eller 30 knippen. Ex.: 30 g/80 g/100 g/150 g/200 g...
Portfölj (12)
Frankrike, Vendargues
... privatpersoner, men även sjöcontainertransport från hamnarna i FOS/Marseille, Montpellier, Lyon och Toulouse samt transport av farligt gods. Vi har regelbundna grupplinjer som betjänar hela den södra delen av Frankrike. Utöver transporten säkerställer vår logistikservice mottagning, lagring och beredning av dina beställningar. Att anlita SYMATRANS innebär att välja en kvalitetsservice och ett team av professionella, reaktiva och tillgängliga.
Frankrike, Poitiers
... gemensamma arbetet av blandningens komponenter, efter döden, effekterna av för-slaktning, hantering av saker, beredning och begränsningar, mikrobiologiska antal och massor, och så vidare. Särskilt är kvaliteten på färskt kött tydligt kopplad till egenskaperna hos muskel fibrer, eftersom skelettmuskler i huvudsak innehåller muskeltrådar.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play