... egenskaperna hos frukten. I båda fallen säkerställer våra teknologier att en homogen och naturlig vätska erhålls tack vare en perfekt kombination av de blandade produkterna. Alla Ing.A.Rossi produktionsanläggningar är högautomatiserade och kan styras från ett kontrollrum, för att minimera operatörsfel och garantera upprepbarhet och precision i processen. Produktionslinjer kan också integreras med avloppsreningsanläggningar och kan tillgodose både små och storskalig produktion: vi har inga volymgränser. Extraktion, pressning eller beredning av högsta kvalitet.
Portfölj (6)
Italien, Moio Della Civitella
..."Extra Fikonmarmelad" är en särskild typ av marmelad som kännetecknas av den höga andelen frukt som används i dess beredning. För att få kallas "extra" kräver italiensk och europeisk lagstiftning att marmeladen innehåller minst 45% frukt, men ofta kan mängden som används vara ännu högre. I fallet med extra fikonmarmelad utgör fikon den huvudsakliga ingrediensen och åtföljs av socker och ibland...
Portfölj (16)
Italien, Guardiagrele
...Blandning för sockerkaksbottnar, rollè och margherita-tårta. En lättanvänd beredning för en exceptionellt mjuk färdig produkt. Format: 15 kg Dosering: 100%...
Portfölj (91)
Italien, Goito
...Osmocem MR Monokomponent, osmotisk cementbruk baserat på hydrauliska bindemedel, modifierande hartser och superpozzolanska reaktiva fyllmedel valda aggregat, för beredning av adhesiva blandningar som efter härdning skapar en skyddande, vattentät, högpresterande beläggning. Osmocem MR kan användas för beläggningar, rekonstruktioner och millimetertjocka skydd, ytbehandlingar etc., i insatser för...
Portfölj (275)
... energi eller för en uppfriskande paus under eftermiddagen. Espresso är mer än bara en dryck; det är ett ritual som förenar människor, en symbol för gästfrihet och gemenskap. Dess beredning kräver skicklighet och uppmärksamhet på detaljer, vilket säkerställer att varje kopp är ett mästerverk av smak. Oavsett om den avnjuts ensam eller som bas för andra drycker som cappuccino eller macchiato, förblir espresso en pelare i den italienska kaffetraditionen.
Portfölj (13)
Italien, Pratola Peligna
...AMINOTROFISK AMINOSYRAKOSTTILLSKOTT 30 PÅSAR 1 påse = 5,5 g motsvarande 4 g aminosyror Indikationer: Aminosyrakosttillskott med vitaminerna B1 och B6, avsett att tillhandahålla näringsämnen som är användbara för muskelns trofism. Dosering och användningssätt: 2 påsar per dag. Häll innehållet i ett torrt glas, tillsätt vatten, blanda i minst en minut tills det är helt upplöst. Konsumera omedelbart efter beredning. Om produkten lämnar rester i glaset, tillsätt mer vätska och konsumera. För en rationell användning rekommenderas läkarens råd.
Portfölj (10)
Italien, Monterotondo
... det som ett fint och väldoftande pulver, idealiskt för användning i beredning av livsmedelsprodukter, vätskor, halvvätskor och fasta ämnen, tack vare den utmärkta lösligheten. Lämpligt för att förbereda drycker, glass, choklad, bakverk, pasta och mycket mer.
Portfölj (10)
Italien, Scafati
...Det handlar om en medicinteknisk produkt för beredning av trombocytrikt plasma (PRP), som inkluderar: glas- eller plastprovrör som innehåller separationsgel, antikoagulantia och kalibrerade tomma rör för blodprovtagning från patienten. Den medicintekniska produkten ska användas av särskilt utbildad, behörig och tränad medicinsk personal. Provtagningstillbehörssetet innehåller sterila material...
Portfölj (4)
...Kaffekräm utspädd med vatten i påsar om 1 kg Kall kaffekräm är en halvfabrikat för granitor, utspädningen med enbart vatten har utvecklats för att erbjuda en produkt som är lätt att förbereda. Innovationen med denna beredning för barer är att den, utan tillsats av mjölk, kan förvaras i granitor i cirka en vecka utan problem. Kall kaffekräm är mycket uppskattad för sin krämiga konsistens och en...
Portfölj (8)
Italien, Acquaviva Picena
erfarenhet på över 20 år inom sektorn för halvfabrikat, aromer och livsmedelsingredienser. Företaget GOODAS har under mer än 20 år en gedigen erfarenhet inom sektorn för halvfabrikat, naturliga aromer och "clean label" livsmedelsingredienser. De många certifieringar som erhållits visar på en allt högre uppmärksamhet samt ett behov av att svara på de allt mer pressande kraven från samhället när det...
Portfölj (3)
Italien, Jesi (an)
...OGINOL CREMA Intima är en beredning med smörjande, fuktgivande, mjukgörande och skyddande egenskaper för de genitala och analområdena, orsakade av stabil eller tillfällig torrhet. Brännande känsla, torrhet, klåda och/eller smärta under samlag är symptom som ofta är kopplade till en atrofisk tillstånd, en gradvis förändring av strukturen i vulvo-vaginal slemhinna. Indikationer Användningen av...
Portfölj (10)
Italien, Lacchiarella
...Automatisk autoklav för beredning av näringsmedia. Steriliseringskammare. Tillverkad av rostfritt stål AISI316 med kapacitet från 20 till 500 L, eller dubbelkammare. Det externa chassit är helt tillverkat av rostfritt stål AISI304. Autoklaverna har två temperaturprober: en i steriliseringskammaren och en i skjortan. Omrörningen av kulturmediet sker med hjälp av metallblad med justerbar höjd med...
Portfölj (6)
Italien, Castelnuovo Berardenga
... öron-näsa-hals. Helix Spray är en beredning som utövar en barriäreffekt på slemhinnan i orofarynx, vilket skyddar den mot skadliga yttre ämnen och patogena mikrober. Dessutom har den smörjande och mjukgörande egenskaper som kan lindra alla symptom relaterade till inflammation, såsom svårigheter att svälja, känslor av främmande kropp i halsen, kittling eller torrhet. Används flera gånger om dagen som en spray, när som helst under dagen.
Portfölj (3)
Italien, Lacchiarella
...Automatisk autoklav för beredning av näringsmedium. Steriliseringskammare tillverkad i rostfritt stål AISI316 med kapacitet från 20 till 500 L, eller dubbel kammare. Det yttre chassit är helt tillverkat i rostfritt stål AISI304. Autoklaverna har två temperatursensorer: en placerad i steriliseringskammaren och en i jackan. Rörligheten av odlingsmediet uppnås genom metallblad med justerbar höjd och...
Portfölj (8)
...Olivbladen används enligt ett gammalt medelhavrecept, där metoden för handgjord beredning anpassas. Olivetum produceras, en bitter med en söt smak gjord av olivblad och citrusfruktskal. Den är helt tillverkad av naturliga ingredienser. Olivblad och citrusfruktsblad läggs i alkohol för att dra; när det har filtrerats tillsätts karamelliserat socker tills rätt mognad uppnås. Tät, något alkoholhaltig och behaglig i smaken, framhävs dess smak bättre om du smakar den kall som aperitif eller efter måltid, så att du kan uppleva dess bästa digestiva egenskaper.
Portfölj (2)
Italien, Palagonia
...Egenskaper: Produkt som härstammar från friska och mogna tomater, med den färg, arom och smak som är karakteristisk för frukten från vilken den kommer, genom pressning, eventuell separation av skal och frön samt partiell eliminering av vatteninnehållet, så att den torra resten ligger mellan 6 och 12 %, exklusive eventuell tillsatt salt. Används som en färdig bas för beredning av såser eller för industriell bearbetning. Förpackning: Aseptisk påse i aluminiumplastkomposit Förpackning: Bag in box 10 kg (2 påsar om 5 kg per låda)...
Portfölj (55)
Italien, Salerno
...Gastronomisk beredning typisk för vårt område. Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, calamari, kokta i vatten och aromatiserade. Förpackade i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer. Förpackade i vakuumförpackning (i varierande proportioner) Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, salt, naturliga aromer, antioxidant...
Portfölj (8)
Italien, Messina
... "institution"! I denna beredning har vår kock Titti lyckats framhäva smaken. De söta och salta smakerna är perfekt kombinerade. Perfekt att bre på bröd men också för att smaksätta förrätter och huvudrätter. Att njuta av den är som att göra en resa till autentiska Sicilien! SKIVAD ÄGGPLANTA I OLJA: I burkarna finns endast äkta äggplantor tillverkade på ett hantverksmässigt sätt.
Portfölj (10)
Italien, Mirabella Imbaccari
...Från hjärtat av Sicilien, plockade några timmar innan de förpackas i stora format, för en professionell sektor som värdesätter kvalitet. Den extrema fräschören, aromen och doften gör det möjligt att berika varje beredning med bara några få doser. Finns i papperssäckar på 5-8 kg och hinkar på 0,500 - 2,5 kg.
Italien, MILANO
...Panettone är en traditionell italiensk julkaka, ursprungligen från Milano. Den kännetecknas av sin höga och kupolformade form, och är gjord av en söt jästdeg, berikad med kandad frukt, russin och apelsinskal. Dess beredning kräver flera dagar för bearbetning och naturlig jäsning, vilket ger kakan sin mjuka konsistens och distinkta smak. Panettone är ofta förknippad med julperioden och uppskattas både i Italien och internationellt som en symbol för tradition och italiensk hantverksskicklighet. förpackningar om 12, 1 pall = 10 förpackningar, utgångsdatum 30/04/25 Minimi beställning: 30 pallar...
Portfölj (85)
Italien, Brandizzo
...Active-O maxi är idealisk för att sanera och deodorera miljöer. Den används i saneringsprocesser av miljöer som har skadats av brand, översvämning eller för periodiska desinfektionsbehandlingar i miljöer (även de som är avsedda för beredning, bearbetning och förvaring av livsmedel). Active-O Maxi är utrustad med en timer som gör det möjligt att programmera arbetstiden och paustiden för generatorn. Enheten Active-O Maxi avger en mängd ozon på 40 ppm.
Portfölj (3)
Italien, Milano
... kompromissa med kvaliteten. Varje kapsel är förseglad för att bevara färskheten och aromen av kaffet. • Kaffe i bönor och malet: idealiska för den som älskar att förbereda kaffe enligt sina egna smaker. Vårt urval av kaffe i bönor och malet är perfekt för alla typer av beredning, från espresso till moka. • Andra produkter: Te och örtte i blad och påse, maskiner och utrustning för caféer av olika slag...
Portfölj (116)
Italien, Nocera Inferiore
... funktionella lösningar som är dedikerade och anpassade efter individuella produktionsbehov och resulterar i: •Forskning av nya produkter både naturliga och syntetiska (naturliga aromer och identiska naturliga aromer); •Tillämpningstester i laboratorium och metoder för beredning av färdiga produkter; •Integration av aromatiska fraktioner med andra ingredienser som är nödvändiga för att skapa den...
Italien, Saccolongo
... verktyg för beredning, utan också konstverk som pryder kaffeutrymmen. Med en raffinerad design och en tidlös estetik, tillför dessa maskiner en touch av klass till kaféer, restauranger och hemmamiljöer. Vårt mål är att förena superb smak med tidlös skönhet.
Portfölj (4)
Bianchi Rapida grundades 1912 och har i över 100 år tillverkat maskiner för livsmedelsindustrier, bagerier, konditorier och pizzerior. Vår produktion av maskiner har specialiserat sig på beredning av deg, vi tillverkar spiralblandare, nedsänkta armar, gafflar, planetmaskiner och självfermentatorer. Kvaliteten på våra produkter är känd i hela Italien och världen över. Bianchi Rapida samarbetar med...
Oasi grundades 1989 som ett livsmedelsföretag specialiserat på halvfabrikat för beredning av varma och kalla drycker för HO.RE.CA-kanalen (barer, kaféer, restauranger, hotell, catering). Våra huvudprodukter: korn och ginseng, granita, kalla krämer, frappéer, sorbeter med tillhörande reklammaterial och utrustning som lånas ut kostnadsfritt.
Italien, San Paolo Bel Sito
... även maskiner för beredning, designkoppar och tillbehör. Det sträcker sig till Felice Caffè Shop, kedjan av franchising av autentiska italienska kaféer, och det internationella nätverket av utmärkta baristor som kan titulera sig som Smakambassadörer.
Italien, Bagnoli Irpino
...beredning och förpackning i enlighet med de striktaste hygienreglerna, en djup hänsyn till kunden som skapar en förtroendefull relation baserad på kunskap, erfarenhet och lojalitet. (Nöjda kunder är det verkliga arvet för ett företag). Dessutom använder Cavaniglia Tartufi en högst selektiv distribution i de mest exklusiva specialbutikerna både nationellt och internationellt, med målet att vara ett pålitligt, innovativt och flexibelt företag som kan tolka behoven hos modern distribution.
O.M.A.C. IMPIANTI GRANDI CUCINE S.r.l. är ett företag som grundades 1960 och verkar inom området för utrustning och anläggningar för storkök och gemenskapsrestauranger. Företaget erbjuder design, försäljning och teknisk support av anläggningar för beredning, tillagning, tvätt, förvaring av livsmedel och avgasutsug. Företaget har en teknisk avdelning som ansvarar för genomförandet av anläggningen, från design till installation, i enlighet med gällande föreskrifter, samt en egen intern verkstad för bearbetning av rostfritt stål, kapabel att tillhandahålla skräddarsydda rostfria element.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play