Frankrike, Fontaine-Simon
... återvinningsanordning garanterar maximal organoleptisk kvalitet av frukten och bevarande av dess näringsämnen. Torkad frukt kan anpassas i olika granulometrier, hel, i bitar, i flis eller i pulver, och finns tillgänglig både ekologiskt och konventionellt. De kombinerar flexibilitet och användarvänlighet för många livsmedelsapplikationer: bakverk, charkuterier och inläggningar, choklad, färdigrätter, kosttillskott, mejeriprodukter och ostar, dietprodukter, såser och kryddor, teer och infusioner.
Frankrike, Colmar
... sauvignon, tobaks- och cedernoter av en stor bordeaux… Och om vi, på tallriken, kunde para dessa noggrant utvalda viner med andra vackra upptäckter från terroiren, exceptionella skinkor, fina charkuterier, ovanliga hantverksmässiga smaker? Och om, i ett annat koncept av vinbar i Colmar, vinbar, weinbar, vi kunde ge oss ut på en unik sensorisk utforskning? Resa genom kartan av smaknyanser...
Frankrike, Pont Saint Martin
... livsmedelsindustrin och erbjuder unika textureringsmedel baserade på maniok, såsom TAPIOCALINE, SPECIALINE och PRETALINE, som används i en växande mängd tillämpningar: bearbetade kött- och fiskprodukter, charkuterier, tillagade rätter och såser, mejeriprodukter och ost, BVP. TIPIAK INTERNATIONAL:s team säkerställer kommersiell närvaro på utländska marknader för hela gruppens konsumentprodukter under varumärket TIPIAK och på professionella kanaler (industri, restaurang, hemleverans).
Frankrike, MOUSSEY
TSA INOX är den franska marknadsledaren inom design, tillverkning och försäljning av produkter och utrustning i rostfritt stål. I över 30 år har TSA arbetat med tråd, rör, profiler, metallvävar i rostfritt stål, belagt stål och flexibla plastmaterial. TSA är en viktig aktör inom livsmedelssektorn (galler, korgar, plattor, transportvagnar för mejerier, bagerier, kött, fisk, charkuterier), hygien...
Frankrike, Saint-Martin-Boulogne
... kyla: slakt, charkuterier, bageri, restaurang, fiskaffär, etc. SERIFROID arbetar också med installation och underhåll av värmepumpar för kommersiella, privata och administrativa byggnader. Slutligen arbetar företaget med luftkonditionering och luftbehandling i industriella, kommersiella och tertiära lokaler.
Frankrike, Nantes
Företaget BERJAC är specialiserat på grossistförsäljning av kött och fisk till professionella inom restaurangbranschen (restauranger, charkuterier, catering, livsmedelsbutiker, små kommuner) och erbjuder butikstjänster samt levererar i Loire-Atlantique, Vendée, Maine och Loire: kött (nötkött, kalv, lamm, fläsk), inälvor, charkuterier, fågel, färska produkter (frukter och grönsaker, livsmedel), fisk. Företaget BERJAC tillhör den familjeägda gruppen CADEGAU: verksamhet inom BtoB av färska produkter (kött och fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes och Marée) och Saumur (Savia).
Frankrike, Villebon-Sur-Yvette
... produkter, i enlighet med vårt åtagande för ett ansvarsfullt, hälsosamt och solidariskt jordbruk. Våra produktkategorier är: Pasta & Såser, Ostar & Charkuterier, Antipasti & Konserver, Viner & Spritdrycker, Oljor & Vinäger, Ekologiska Produkter, Kakor & Desserter, Drycker, Kökshjälpmedel, Kaviar. Vi arbetar främst med delikatessbutiker, restauranger, cateringföretag, vinhandlare, lyxhotell, ... men också med företag som specialiserar sig på gastronomiska presentlådor.
Frankrike, Voulx
...POLYCOUPE är ett företag som i tre generationer har tillverkat och levererat skärutrustning och förnödenheter till industrier inom sektorerna för saluhallar, köttbutiker och charkuterier, catering, fiskhandlare, mejerier och småkakor. Vi tillverkar våra knivar i rostfritt stål "BECUT", som är känt för att vara det bästa stålet för skärknivar. Mycket noggrant härdade för en perfekt balans mellan...
Frankrike, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER i Lorp sentaraille hämtar rikedom från sin hantverksskicklighet och har under många år med noggrannhet utvecklat kvalitetsprodukter inom charkuterier, i full respekt för traditionen av "Terroir". Företaget utvecklas inom högkvalitativa produkter såsom: lufttorkade skinkor, korvar, färsk charkuterivaror, etc....
LABORATORIET FÖR BROMATOLOGI VÄST (LBO) tillhandahåller tjänster för mikrobiologiska, kemiska och hydrologiska analyser. De genomförda analyserna rör produkter avsedda för mänsklig konsumtion eller djurfoder, vatten och miljöprover inom livsmedelssektorn: Slakterier, styckning, fjäderfäsektorn, charkuterier, inläggningar, köttprodukter, djurfoder, skaldjur, bageri, konditori, distribution och...
Frankrike, Cuincy
EPICÉA har i 30 år försett livsmedelsindustrin, detaljhandeln och restaurangbranschen. Vi erbjuder ett brett utbud av kryddor och örter för dietprodukter, snacks, salta och söta kulinariska hjälpmedel, skräddarsydda handelsprodukter samt funktionella och aromatiska blandningar för charkuterier, färdigrätter och skaldjur. EPICÉA utvecklar en serie lättanvända produkter för att krydda och lyfta...
Frankrike, Lacaune
Grundat 1956, är företaget OBERTI specialiserat på charkuterier och salterier. Med 60 års erfarenhet kombinerar OBERTI hantverk, gamla recept och moderna utrustningar. Köttet som används för produktion av charkuterier och salterier är kvalitetskött från regionen. Företaget producerar och erbjuder därmed korv, coppa, bacon, saltade och torkade skinkor, etc.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... teknologiska processer anpassade för alla dina tillverkningar: fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer och andra), torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), inlagda produkter, bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), grillade och rökta kycklingar, samt skaldjursprodukter (lax, bläckfisk och andra).
Frankrike, Montmorot
SODIMAV är ett företag som specialiserar sig på försäljning och installation av prefabricerade isoleringspaneler. Vi har en gedigen erfarenhet av isolering som vi utnyttjar till förmån för livsmedelsindustrin för att isolera deras byggnader; särskilt mejerier, lagringskällare, slakterier, charkuterier, köttskärning, torkrum, catering, lagring vid positiva och negativa temperaturer, samt rena rum...
Frankrike, Amancy
Maison Alpin La Salaison familjeföretag Maison Alpin tillverkar och distribuerar produkter från Savojen sedan över 30 år i Amancy i Haute-Savoie. Försäljning online av: hantverksmässigt rökta charkuterier, torra korvar, korvar, diots, torra skinkor och högkvalitativt fläskkött online. Hos Maison Alpin vill vi att den verkliga smaken av den savojiska själen ska avslöjas i varje tugga. Inte mer...
Frankrike, Montauban De Bretagne
Företaget B C INOX är specialiserat och erkänt inom området för rostfritt stål och erbjuder tjänster till storkök och tillverkning av skräddarsydda rostfria produkter för storkök (kommuner, restauranger, fiskhandlar, slaktare, charkuterier och catering). BC Inox grundades 1995 med målet att tillverka kvalitetsprodukter som är hållbara för professionella inom kök och hotellbranschen i...
Frankrike, Pont-Aven
...Terre & Paille presenterar sin gård i Bossulan i Pont Aven i Bretagne. Det är en familjeverksamhet som har funnits i många generationer. För närvarande erbjuder Terre & Paille direktförsäljning av fläskkött och charkuterier från gården. Detta val har gjorts för att komma närmare konsumenterna, ha en direktkontakt med dem och därigenom bättre kunna möta deras behov. Grisar som föds upp på halm och utfodras med en GMO-fri kost (kost baserad på spannmålsproduktion från Terre & Paille) garanterar produktionen av ett bra, hälsosamt kött av exceptionell kvalitet, hos Terre & Paille.
Frankrike, Dinard Cedex
...charkuterier, mejerier, catering och andra. HYPRED erbjuder också sin expertis till alla yrkesverksamma inom jordbruket, främst inom mjölkproduktion och utomhusuppfödning. HYPRED är ett dotterbolag till ROULLIER-gruppen och vi är verksamma i Europa, Afrika, Asien och Amerika med våra 10 fabriker spridda över hela världen.
Frankrike, Folelli
Som partner till företag i Korsika inom livsmedels-, jordbruks- och industrisektorn erbjuder vi en reaktiv och kompetent lösning för förpackning och emballering. Specialiserade på skräddarsydd amerikansk låda, leverans av förpackningar och industriell utrustning, hittar du hos oss allt som behövs för att gruppera, förpacka och skydda alla typer av produkter (frukter, grönsaker, charkuterier, ost...
Frankrike, Surgères
SASSARO har i 40 år varit en specialist på tillverkning av tvättmaskiner i rostfritt stål för industrin. Våra tvättlösningar är särskilt anpassade efter behoven hos professionella inom livsmedelsindustrin, mejerier, slakterier, charkuterier, saluhallar, småkakor, konserveringsindustrier, storkök och fiskehamnar. Vi designar skräddarsydda tvätttunnlar, tvättskåp, tvättmaskiner för Europakärror, Palox eller containrar, trumtvättpmaskiner och frontmatade tvättmaskiner.
Frankrike, Trouville-Sur-Mer
Le Beach Hôtel är ett 4-stjärnigt hotell beläget i badorten Trouville-sur-mer. Det erbjuder 3 typer av rum: standard, havsutsikt och portutsikt, samt en pool, en bar och en reception. Alla boenden och gemensamma utrymmen har renoverats 2021. Under din vistelse kan du välja frukostalternativet, som garanterar en bufféfrukost med mejeriprodukter, frukter, ostar, charkuterier och mycket mer... I...
Frankrike, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING är specialiserat på tillverkning av saltningsmaskiner i alla dess former (injektion-nedsänkning-massage-vakuumosmos...) och termisk behandling (torkning-bakning torr och våt-rökning varm eller kall...). Vi är specialister på utrustning för charkuterier och salting som möjliggör bearbetning av livsmedelsprodukter som till exempel: nuggets, köttbullar, hamburgare eller vårrullar...
Frankrike, St Florentin
...förpackningar för bakverk och tillbehör (påsar - plastfolie - bakformar), förpackningar för konditorivaror och tillbehör (spetsar, guldplattor, aluminium), samt lådor och behållare för glass. DYNAPLAST erbjuder ett sortiment av cateringlådor: salladsboxar, konditorivaror, charkuterier och cateringförberedelser, lådor för färdigrätter, samt grillboxar. För skålar erbjuder de: enkla skålar, charkuteriskålar...
Frankrike, La Haie Fouassière
La Vendéenne de Distribution är specialiserad på livsmedelsförpackningar sedan 1980. Deras verksamhet omfattar bearbetning, tillverkning och distribution av plastförpackningar för direkt kontakt med livsmedel. Företagets tjänster riktar sig till slakterier, yrkesverksamma inom fiske, charkuterier och thalassoterapier. Tillgänglighet, reaktivitet och snabba svarstider är de grundläggande åtagandena för La Vendéenne de Distribution.
Frankrike, St Germain Sur Moine
PACK ALIM utvecklar många ekologiskt utformade förpackningar för livsmedelsindustrin. Pack Alim-förpackningen är anpassningsbar till alla livsmedelsprodukter. Våra nuvarande kunder erbjuder produkter inom delikatessdiskar, köttdiskar, charkuterier, skaldjur och snacks. Alla våra förpackningslösningar anpassas efter dina behov: form, dimensioner, mikrovågsugn, fönster, permeabilitet...
Frankrike, Le Rouget
Företaget MAS, beläget i Rouget i Cantal, är specialiserat på charkuterier, salami och traditionella konserver från Massif Central. Företaget erbjuder produkter med enkla och autentiska recept. De erbjuder till exempel en lufttorkad skinka som mognar i upp till 24 månader i deras torkrum i Rouget och en handgjord ren fläskpaté. Maison MAS är känt för kvaliteten och äktheten i sina produkter.
Frankrike, Saint-Nolff
FOOD TECHNOLOGY Frankrike är ett företag som säljer industriell utrustning för många sektorer inom livsmedelsindustrin: slakterier, skärverkstäder, charkuterier och catering. Företaget är specialiserat på handel med skalningssystem, köttskärare, horisontella och vertikala flerskärande maskiner, samt köttplattare. Exempel på produkter som säljs: cirkelsågar, skinnborttagare, skalare, automatiska...
Frankrike, Marolles En Brie
Webbplatsen www.promoshop.fr är specialiserad på försäljning och uthyrning av utrustning för alla typer av verksamheter. Bagerier, charkuterier, apotek, catering, kommuner... Vi erbjuder ett brett utbud av produkter med fokus på kvalitet från europeisk tillverkning. Vi erbjuder även vissa produkter för uthyrning. Uthyrningsavtal upprättas på begäran.
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET är specialiserad på gastronomiska traditioner från Aubrac. La Maison producerar därmed charkuterier, konserver och många köttprodukter samt specialiteter baserade på renrasig Aubrac-nötkött, fläsk, lamm från Aveyron och kalv. Företaget producerar också färdigrätter, inälvor, aligot och lokala ostar som tome. De färdigrätter som erbjuds av La Maison är huvudsakligen tripoux, fylld kål och farçous aveyronnais med plommon.
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, som grundades 1932, är specialiserad på charkuterier från Auvergne. Produkter från Laborie tillverkas hantverksmässigt, de är autentiska och smakrika. Köttet har franskt ursprung och flera av Labories produkter är medaljbelönta. La Maison erbjuder ett brett utbud av traditionella charkuterier som inkluderar: torra skinkor från Auvergne, torra korvar, torra korvar, bröst, burkar, konserver, presentlådor, etc.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play