... köket. Den används ofta tillsammans med fisk eller kyckling. Den passar också bra med rostade grönsaker eller i grönsakspuréer. Du kan lägga några fänkålsfrön i dina blandade sallader. Den vilda fänkålen kan också användas i curryrätter eller som infusion. Några fänkålsfrön kan även placeras på färsk getost för att ge nya aromer. Säck: 20 kg...
Portfölj (45)
Frankrike, Lyon
234km
Frankrike, Saint-Etienne
193km
...Hela Kycklingfilén Hsm 2.5kg - Kött och Fisk Vikt: 2.5 KG Förvaring: +2°C / +6°C...
Portfölj (187)
Frankrike, Descartes
202km
... uteslutande av färsk fisk. Ekologisk rökt lax Vi är certifierade av Ecocert sedan 2004 för färsk laxfilé, hel och skivad ekologisk rökt lax samt för hel och handskivad rökt lax. Från skotsk, irländsk eller norsk lax. Dillmarinerad lax Denna lax marineras långsamt vid 0°/C, där vi tillsätter finhackad dill.
Portfölj (1)
Frankrike, Malataverne
244km
... passar perfekt med den marinerade ansjoviskfilén i olivolja. Om du har ett recept som främst använder dessa ingredienser, kan du utan tvekan lägga till ansjovis och lyckas varje gång: - Grön eller svart oliv - Tomat (färsk, krossad, körsbärstomat...) - Kapris - Grillad paprika - Zucchini - Potatis - Mozzarella- och fetaost - Hårdkokt ägg, majonnäs eller omelett - Vitlöksklyftor.
Portfölj (188)
Frankrike, Parnac
104km
...Delikatess och färskhet av frukten. En klänning av en ros som strävar efter lila bilder som uttrycker en blandning av färskhet från röda frukter, mjukhet från äpple och päron samt syrlighet från röda vinbär i en fet och rund kontext. Servera: färsk, 8 -10°C. Rekommenderad rätt: Som aperitif med en knäck, grillat kött, fisk, asiatisk mat. Idealisk på sommaren med sallader av frukter och säsongens grönsaker.
Portfölj (4)
Frankrike, Cournonterrale
247km
...Köksolja med oliv picholine & rosmarin Oleisys® Flacon bijoux 200 ML - Köksoljan med oliv picholine & rosmarin från Oleisys, En kulinarisk beredning med naturliga aromer av rosmarin, För att upptäcka de dolda rikedomarna i sin trädgård kompletterar OLEISYS sitt sortiment med en kulinarisk beredning med naturliga aromer av rosmarin. En exceptionell olja som erhålls genom kallpressning av ekologiska Picholine-oliver från Languedoc (98%) och tillsatt med färsk rosmarin som produceras lokalt (2%). En kulinarisk beredning som perfekt kommer att lyfta grillrätter och fisk.
Portfölj (10)
Frankrike, Rungis Cedex
103km
... leverantör av fisk till fiskhandlare men också specialist på fina skaldjur i Rungis och erbjuder ett brett utbud av färsk fisk avsedd för fiskhandlare och restauranger. Försäljning av havsprodukter endast på marknaden för skaldjur i Rungis, ingen leverans. MAS ligger i hjärtat av M.I.N. i Rungis i skaldjurspaviljongen och har reserverade områden för försäljning. Beställningar tas emot mellan 18:00 och 20:30 endast via telefon på 01 46 87 55 42. Du kan kontakta oss via fax på 01 46 87 20 02 eller via e-post på masfish@free.fr.
Frankrike, Rungis Cedex
103km
... fint urval av fisk med försäljning av färska havsprodukter som odlad havsabborre eller odlad dorade samt försäljning av kammusslor. Detta är bara en försmak av vad vi kan erbjuda er. Ni kan kontakta oss direkt via telefon, uteslutande för ett snabbt svar på 01 46 87 62 17 eller via fax på 01 46 87 63 60 för mer information om våra permanenta leveranser av färsk fisk.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play