• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • beredning av sås

Resultat för

Beredning av sås - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. GROUPE RIVIERE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med en stark lokal förankring i södra Frankrike, tänker Groupe Rivière ut och sammanställer, sedan 3 generationer, läckra och innovativa färdigrätter, utifrån traditionella, franska recept. Recepten har utvecklats utifrån naturliga ingredienser och utan färgmedel, utan konserveringsmedel och utan konstgjorda smakämnen. Genom sina märken visar Groupe Rivière sin hängivenhet att framställa produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar. Maison Rivière ställer traditionella, franska recept på köttbaserade färdigrätter från sydvästra Frankrike i ljuset. Mets de Provence bringar sol till matbordet med matlagningstillbehör, aperitifsmaktillsatser och beredda rätter och grönsaker med smakanor från Provence. Aroma One är specialisten på örtpuréer och kryddor på tub, för ett praktiskt och välsmakande kök. Solvia får smaklökarna och era 5 sinnen att resa utomlands med smaktillsatser, såser och ekologiska, beredda grönsaker. Våra åtaganden för kvalitetsprodukter: - Tillverkning i Frankrike - Kött och grönsaker från Frankrike - Recept som är clean label och näringsmässigt balanserade - Produktionsanläggningar med PME+-märkning (socialt ansvar) -Högpresterande produktionsverktyg och ackreditering enligt internationella normer (IFS, BRC, Bio)

  2. ROMANZINI SAS

    Frankrike

    Romanzini är en fransk specialist när det gäller beredning av konserverade sniglar och fyllda snäckor och sniglar. Sniglar är ett gemensamt intresse i familjen. Romanzini är en trofast anhängare av marina gastropoder sedan 1921: naturella sniglar, sniglar i sås, tillagade sniglar, snigelpajer, sniglar med smör och persilja, i formar, grodlår, kokta sniglar, recept på konserverade sniglar, frysta sniglar eller kylda sniglar.