Frankrike, Nice
MAVANY är ett arv av hantverk inom vaniljsektorn i tre generationer. Vi utbildar de producerande bönderna i goda metoder för vaniljodling för att säkerställa en kvalitetsprodukt. Den vanilj vi tillhandahåller samlas direkt in från de producerande bönderna. Processen för beredning och förädling kontrolleras från insamling till förpackning för att säkerställa pålitliga produkter som uppfyller...
Portfölj (3)
Frankrike, Villiers-Le-Bel
Som specialist på manuell och automatiserad beredning av vätskeprover hjälper Gilson dagligen forskare genom att erbjuda pålitliga, flexibla och innovativa lösningar för hantering och rening av vätskeprover inom områdena livsvetenskap, genomik, proteomik, klinisk biologi samt läkemedels-, livsmedels- och miljökemi.
Frankrike, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini är den franska specialisten på beredning av sniglar i konservburkar, snigelskal och fyllda sniglar... Snigeln är en familjeangelägenhet. Romanzini har varit trogen till gastropoder sedan 1921: sniglar i sin egen saft, sniglar i sås, tillagade snigelrätter, snigeltartletter, persiljesmör, musslor, grodor, sniglar i sin egen saft, recept på konserverade sniglar, frysta sniglar eller kylda...
Frankrike, Wissous Cedex
Företaget VARACHAUX grundades 1968. Det är ett SME som specialiserar sig på livsmedelsintermediärer (PAI) baserade på kött. Vi får våra råvaror från slakterier och styckningsanläggningar i Frankrike och Europa, och vi marknadsför våra produkter till industrin för färdigrätter och storkök. Vår verksamhet består av industriell beredning av råa och tillagade köttprodukter för livsmedelsindustrin för...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play