Frankrike, Pamiers
Företaget grundades 1984 vid förvärvet av ett litet lokalt charkuteri i Ariège. Under många år har familjen Commenges ansvarat för försäljningen av kvalitetsprodukter inom charkuteri. Och år 2000, vid övergången till det nya århundradet, med vår långa erfarenhet inom bearbetning av fläskkött, beslutade vi att själva bli tillverkare. Charkuteriet Commenges föddes. Idag är det den tredje...
Frankrike, L'étrat
...Företaget CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE är en av de största "producenterna av naturliga tarmar" i Frankrike. CHARLES FRERES producerar och distribuerar naturliga tarmar (får, gris, nötkött och häst) samt artificiella tarmar (kolagen, cellulosa, förstärkt cellulosa och plast). CHARLES FRÈRES är exklusiv distributör i Frankrike för varumärkena DEVRO (Tjeckien) för tarmar och kolagenfilmer, KALLE (Tyskland) för cellulosa tarmar, Faser, plast och överföringshöljen. Alla dessa produkter presenteras och förpackas för hantverkare och industriella aktörer inom charkuteri.
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE är ett företag som grundades 1963, beläget i Castres i departementet Tarn (81). Tack vare deras erfarenhet och kunnande har CHARCUTERIE ANTOINE alltid haft som mål att tillverka traditionell charkuteri. CHARCUTERIE ANTOINE kan tillverka alla charkuteriprodukter; från korv till salta produkter, inklusive skärprodukter, kokta produkter och till och med några konserver.
Specialist på försäljningsutrymmen och butiksinredning för livsmedelshandeln: Bageri, Konditori, Chokladbutik, Slaktare, Grill, Charkuteri - Catering.... MOSAIC Inredning erbjuder skräddarsydd inredning av högsta kvalitet. Se alla realiseringar av MOSAIC Inredning på webbplatsen www.mosaic-agencement.com...
Frankrike, Plaisance
...ETABLISSEMENTS G. BORIES är en charkuteri vars hantverk är både hantverksmässigt och regionalt. Kvaliteten på de grisar som bearbetas av Bories är definierad av en strikt "kravspecifikation". Vikt, ursprung, andel magert kött (AMK), inget lämnas åt slumpen. Företaget Bories har arbetat med samma leverantör i många år för att säkerställa en konstant kvalitet på sina leveranser. Efter slakt vid...
Frankrike, Capdenac Gare
Företaget AVEYRON BOYAUX är en korvfabrik. De tarmar som kommer från 98 % av lammkött samlas in från slakterier i södra Frankrike. De rengörs genom skrapning och salting, och kalibreras, tubas, mäts och saltes igen. De packas sedan och säljs till stora charkuteri-enheter i södra Frankrike.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play