Frankrike, Rabastens De Bigorre
Om ni är återförsäljare, delikatessbutiker, GMS, grossister? Tveka inte att kontakta oss. Med mer än ett sekel av erfarenhet och en unik kompetens, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av terriner baserade på fläskkött och den enda vars räckvidd är nationell och internationell. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött från en välrenommerad...
Portfölj (27)
Frankrike, La Fouillade
... utomhus för att främja deras välmående. Hos oss är grisuppfödning och öltillverkning i perfekt symbios. Restprodukter från bryggprocessen används som foder för våra djur, medan grisarna bidrar till att producera kvalitetskompost för att berika våra jordbruksmarker. Att smaka på vårt ekologiska fläskkött är en upplevelse som ingen lämnas oberörd av. Våra öler BEL’ AVEY är resultatet av vårt engagemang...
Portfölj (11)
Frankrike, Pamiers
Företaget grundades 1984 vid förvärvet av ett litet lokalt charkuteri i Ariège. Under många år har familjen Commenges ansvarat för försäljningen av kvalitetsprodukter inom charkuteri. Och år 2000, vid övergången till det nya århundradet, med vår långa erfarenhet inom bearbetning av fläskkött, beslutade vi att själva bli tillverkare. Charkuteriet Commenges föddes. Idag är det den tredje...
Frankrike, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE är ett företag som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av fläskkött. FIPSO är det enda franska slakteriet som exporterar fläskkött till USA och Kina. Produkterna från FIPSO har många certifieringar. Vissa produkter från produktionen är identifierade: IGP fläskkött från sydvästra Frankrike, IGP Bayonne-skinka, röd etikett för gårdsuppfött fläskkött som uppfött på bete och GMO-fri kedja.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...limousinkött, limousinkalv, franskt fläskkött, lamm, häst och fågel från Challans. Menyn och rätterna förändras i takt med säsongerna. Cateringverksamheten samarbetar med lokala producenter och förbereder traditionella rätter baserade på färska produkter. Du kan välja mellan flera köttpaket (nötkött, kalv, fläsk, fågel och blandat), buffé (grönsaker, sallader, tabbouleh, pâté/rillette, charkuteriblandning, tillbehör, flera köttalternativ och ostbricka), flera varma rätter, grillat och tillbehör.
Frankrike, Flamanville
...Återupptäck smaken av gårdsprodukter med "producenternas hus" i Flamanville i Manche. Direktförsäljning på gården gör det möjligt att köpa lokala produkter direkt på platsen för produktionen. Vi erbjuder nötkött, fläskkött, kalvkött, fjäderfä, grönsaker, mejeriprodukter och ciderprodukter. Upptäck och boka våra gårdsprodukter på vår webbplats och besök butiken i Flamanville för att kunna njuta av dem!
Frankrike, Nogent Sur Oise
... chorizo Made in France en specialitet baserad på fläskkött som kombineras med kryddor enligt ett unikt recept som har gjort vår chorizo känd. Våra produkter: Torkad skinka, Chorizo hals, Chorizostickor, Chorizo PP D32 stick, Skivad chorizo, Chorizo kuber, Chorizo bitar, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Skivad chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55, Skivad chorizo D55, Coppa...
Skapat för 60 år sedan, är GROUPE ALTITUDE beläget i Aurillac en kooperativ jordbruksföretag. Gruppen samlar producenter av mjölk och kött (nötkött, fårkött, fläskkött). Den utvecklar också tre andra verksamhetsområden: agro-distribution, genetik och jordbruksutveckling. Målet med GROUPE ALTITUDE är att ge sina medlemmar möjligheter att producera, bearbeta och marknadsföra produkterna från sina...
Frankrike, Amancy
Maison Alpin La Salaison familjeföretag Maison Alpin tillverkar och distribuerar produkter från Savojen sedan över 30 år i Amancy i Haute-Savoie. Försäljning online av: hantverksmässigt rökta charkuterier, torra korvar, korvar, diots, torra skinkor och högkvalitativt fläskkött online. Hos Maison Alpin vill vi att den verkliga smaken av den savojiska själen ska avslöjas i varje tugga. Inte mer...
Frankrike, Pont-Aven
...Terre & Paille presenterar sin gård i Bossulan i Pont Aven i Bretagne. Det är en familjeverksamhet som har funnits i många generationer. För närvarande erbjuder Terre & Paille direktförsäljning av fläskkött och charkuterier från gården. Detta val har gjorts för att komma närmare konsumenterna, ha en direktkontakt med dem och därigenom bättre kunna möta deras behov. Grisar som föds upp på halm och utfodras med en GMO-fri kost (kost baserad på spannmålsproduktion från Terre & Paille) garanterar produktionen av ett bra, hälsosamt kött av exceptionell kvalitet, hos Terre & Paille.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Producent av andouillettes för stormarknader, RHD, restaurangverksamhet utanför hemmet, grossister, inköpscentraler. Tillverkare av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel och andouillettes Champenoises av rent fläskkött. Andouiller av landet 100% fläskkött förpackade i vakuum. Andouiller La Saumuroise 100% fläskkött förpackade i vakuum. Tillverkare av gammaldags vit blodpudding, extra magra korvar förpackade i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny förpackade i vakuum. Producent av charkuterier för stormarknader, RHD...
Frankrike, Saint-Brice-En-Cogles
... anläggning är identifierad med hälsomärket: FR 35 -257-002 CE ABERA är engagerade i grossist- och detaljhandel av fläskkött, carcasser och fläskstyckningar. Vi erbjuder professionell service och säkerställer flexibla leveransvillkor för kött och attraktiva priser. På ABERA arbetar vi hårt för våra kunder och vi söker ständigt nya lösningar. Med vår pragmatiska mentalitet, många års erfarenhet och...
Portfölj (5)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play