Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. är ett agroalimentärt företag som startade sin verksamhet år 1986, som en fortsättning på ett integrerat projekt som omfattar hela kedjan från produktion av svin, slakteri, styckningssal, till omvandling av produkterna. Filosofin bakom detta projekt kom från fyra partners med idén att skapa mervärde till svinproduktionen och samtidigt skapa arbetstillfällen som skulle hj...
Portfölj (34)
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...Extra magert fläskkött...
Portfölj (28)
Spanien, Monroyo (teruel)
Vi är tillverkare av skinkor och charkprodukter i provinsen Teruel, och har producerat hantverksmässigt sedan våra början 1898. Vi följer en strikt tillverkningsprocess där den slutliga kvaliteten är av största vikt, för att uppnå en högdifferencierad produkt. För detta baserar vi oss på en noggrann urval av råvaror och en rigorös tillverkningsmetod där vi kombinerar vår traditionella kunskap om t...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Tillverkad av det mest utvalda magra köttet från våra iberiska exemplar, presenterar vår "Naturliga" ekollonutfodrade Iberico Chorizo ​​en intensiv orange-röd färg som är mjuk vid beröring och har en medelhård konsistens med en intensiv arom där paprikan som används i tillverkningen framhävs på ett subtilt sätt. Med en intensiv och genomträngande smak från det iberiska fläskkött som vi använder i tillverkningen, erövrar vår Chorizo ​​de mest krävande gommarna. Nu, skivad i blisterformat, perfekt som en gåva. SKU:245003 Fraktvikt:0.2 kg...
Portfölj (55)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Embutido i hela eller halvor tillverkat med utvalt iberiskt fläskkött, marinerat med naturliga kryddor, salt, vitlök och oregano. Med en delikat smak och karakteristisk arom. Med en minimal mognad på 4-5 månader, med delikat smak och karakteristisk arom. Tillverkningsprocess: Utvalt, malet, knådat, stoppat och mognat. Ingredienser: Iberiskt ekfläskkött, salt, socker, naturliga kryddor...
Portfölj (43)
Spanien, Malaga
...En blandning av kött, fläskkött och nötkött, långsamt stuvad med örter och grönsaker och alltid i en läcker béchamelsås, täckt med brödsmulor. KATEGORI: Kroketter...
Portfölj (29)
...Iberisk fläskkarré. Vi serverar den färsk eller fryst. Vakuumförpackad i 0,5 eller 1 kg format eller i bulk. Certifierat iberiskt fläskkött enligt den iberiska kvalitetsstandarden.
Portfölj (7)
Spanien, Quart
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Hantverksmässig tillverkning av produkter som: El Botillo del Bierzo, kryddiga och söta chorizos, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, lagrad skinka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, rökt Lacón, bacon, bräserad Lacón (Gourmetprodukt) bland annat... Vi erbjuder också färskt fläskkött som: kotletter, oxfiléer, revben, bacon, Lacón, färsk skinka, färsk knoge, och självklart salta och färska produkter som: öron, svans, rygg, svinhuvud, snok, svinben.
Portfölj (4)
Spanien, Murcia
- Leverantör av fryst fläskkött, inälvor och organ från gris, hjärta, diafragma, hjärtan, tungor, lever, njure, lunga, mage. - Leverantör av iberiskt fläskkött, sidfläsk, bacon, loin ribs, spare ribs. - Leverantör av naturligt tarm. - Frysta fläskinälvor, lever, hjärtan, tungor, mage, nätfett, lunga, njure, diafragma, ryggfett. - Leverantör av fryst iberiskt fläskkött, ryggfett, loin ribs, spare ...
Matchande produkter
Suggskinn
Suggskinn
Portfölj (1)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
SEDAN 1983 Produkter från Cárnicos BRISA, S.L. är ett familjeföretag beläget i Guijuelo, med över 35 års erfarenhet av att tillverka iberiska produkter av högsta kvalitet. Deras början går tillbaka till mars 1983, i en liten fabrik på cirka tusen kvadratmeter i centrum av Guijuelo. Platsen där de första anläggningarna byggdes var en gammal foie gras-fabrik som hette BRISA, därav namnet på varumär...
Spanien, Madrid
Compañía La Iberica är ett företag som är dedikerat till produktion och försäljning av iberisk fläskkött i olika förpackningsformat, beroende på kundens behov. Vi är leverantörer av iberisk fläskkött, skinka, iberisk axel, iberisk länd, samt olika sorters lufttorkade viltköttprodukter, bland andra egna lufttorkade produkter. Att arbeta med den bästa råvaran och ha en personal med stor erfarenhet i...
Portfölj (3)
Spanien, Guijuelo
FISAN är ett familjeföretag med en lång historia (grundat 1920, ett hundraårigt företag) som specialiserar sig på en hantverksmässig produktion av stjärnprodukten från den spanska gastronomin, Iberico Bellota-skinkan. Vi tillverkar också många andra produkter från Iberico-grisen, såsom Embutidos (Chorizo, Lomo...) och frysta styckdelar (Pluma, Secreto, Presa...). Vi erbjuder flera format för att a...
Portfölj (10)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Vi är ett familjeföretag som tillverkar och säljer iberiska produkter av högsta kvalitet från vår egen uppfödning, där vi kontrollerar alla processer från början. Vi producerar skinkor, paletter, ländstycken, charkuterier och alla typer av produkter från iberisk gris. Vi kännetecknas av tradition, omsorg och engagemang i varje steg av tillverkningen av den slutliga produkten. Vi har flera gårda...
Portfölj (2)
Spanien, Alhama De Murcia
...För tillverkning av hamburgare av nötkött, fläskkött, fågel eller blandat, har vi ett stort utbud av förberedelser där vi också hittar olika smaker som BBQ, kebab, fina örter... Alla våra produkter tillverkas med råvaror av hög kvalitet, vilket garanterar en exceptionell smak i varje tugga. Våga prova våra läckra alternativ av hamburgare och njut av en unik kulinarisk upplevelse!
Portfölj (7)
Spanien, Sant Andreu De La Barca
Magrott är ett företag som säljer iberisk, duroc och vit gris i grossistled. Som pionjärer inom grossistförsäljning av iberisk gris i Katalonien, efter mer än 20 år av att konsolidera vår erfarenhet inom denna typ av produkt, kan vi idag erbjuda en exceptionell kundservice som täcker alla deras behov och vi strävar efter att ge dem den bästa möjliga servicen. Vår verksamhet fokuserar på grossistfö...
Portfölj (1)
Spanien, Guijuelo
Företaget Black Pork Sociedad Limitada ägnar sig åt att exportera 100% iberisk skinka av ekollon både i hela skinkor och i skivor. IBERISK SKINKA 100% AV EKOLLON / PATA NEGRA Individuell förpackning om 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spanien) Hållbarhet: 12 månader från produktionsdatum 40 enheter per låda (varje låda har en genomsnittlig vikt av 6,55 kilo) Minimiorder: 50 lådor (2.00...
Portfölj (2)
Spanien, Aracena
...Framstycke av 100% iberisk fläskkött, utfodrat med spannmål, betesmarker och ekollon under montanera-perioden.
Portfölj (3)
Spanien, Santiago De Compostela
...Intensiv rubinblå färg. Torr, men med fantastiska fruktsmaker. Aningar av björnbär, plommon och hallon. Lila blommiga noter mot toppen av glaset, avrundade med rika kryddor på grund av sin ekfatlagring. Passar perfekt till alla typer av kött; särskilt stekar, rostbiff eller oxfilé; kyckling; fårkött och fläskkött.
Portfölj (9)
Spanien, Lanjarón (granada)
...-nasal). Smaken är söt, med lätta syrliga och salta inslag. Den har låg viskositet och en något hög fuktighet. Det är viktigt att notera att även om avokado är en växt som odlas i Amerika, finns det stora odlingsområden längs den tropiska kusten i Granada. Denna typ av honung passar mycket bra till rätter med urvattnad torsk, stekt lamm som sedan kokas med en blandning av örter, ugnsbakad fläskkött eller med glass och ostar, särskilt getostar som inte är för starka, som färska, mjuka eller till och med halvlagrade.
Portfölj (6)
Spanien, Cijuelas (granada)
...Hembakade Konserver Artiskockor Paprikasallad med karamelliserad lök Stekt paprika Fläskkött i olivolja Sofrito Våra hembakade konserver är tillverkade av förstklassiga utvalda produkter och genomgår en process för att förhindra mikrobiologisk och enzymatisk nedbrytning, så att de kan konsumeras senare utan att riskera hälsan, och självklart bevara livsmedlets kvalitet.
Portfölj (9)
Spanien, Sant Feliu De Guixols-Girona
Vi erbjuder högsta kvalitet till överkomliga priser för alla. Detta är vår filosofi och vi arbetar dagligen för att kunna erbjuda er färska och kvalitetsprodukter. Vi arbetar med ett stort utbud av kött, från Ternera de Girona till importerade köttsorter, som Kobe- eller Nebraska-kalvar. Sedan 1982, och med högsta professionalism, erbjuder vi en personlig och pålitlig service, med ett team av mer än 25 slaktare till ert förfogande. Vi arbetar med ett stort utbud av kött: nötkött, fläskkött, lamm och fågel.
Spanien, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Stort urval av kött Alla av högsta kvalitet och som har genomgått strikta hälsokontroller, certifierade av EU. Hemleverans till industrier. Vi erbjuder eget kött av: - Lammkött. - Unglamm och lammkotletter. - Nötkött, kid, fläskkött. - Spädgris, varierat charkuteri. Köttgrossist. Kyllager och styckningslokal. Charkuteri-fabrik. Distribution till hotell, restauranger, skolor och institutioner.
Spanien, Riudellots De La Selva-Girona
Slakteri och svinbearbetningsrum. Vi marknadsför fläskkött både på den nationella och internationella marknaden. Vi exporterar globalt.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play