... Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskkarré, denna Coppa erbjuder en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkrum genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga coppa kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skivas fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas.
Ursprung: Laissac, Aveyron
Vikt: 600g
Hållbarhet: 90 dagar...
...Granar avskurna i plattor utan kantning
Val som bekräftar närvaron av en partiell färgning av träet
Produktpresentation
Ekgranar från certifierade PEFC-franska skogar
Rensade och noggrant beskurna block
Granar sågade i plattor och sedan rekonstruerade till block
Trä i färskt tillstånd, torkat under tak för att förhindra sprickor eller torrt i torkrum
Lagring på profilerade torkade trästänger...
... täta kornstruktur kommer den polska eken att ha en begränsad aromatisk påverkan, med inslag av kryddor och peppar samt en strukturerande och livlig karaktär.
Idag erbjuder vi ekvirke:
Ursprung: Polen
Sort: Europeisk grön ek med fint korn
Dimensioner: På begäran
Torkning: 3 till 4 år i fri luft (på begäran kan vi torka dem i torkrum ner till en fuktighetsgrad av 8 %.)...
SODIMAV är ett företag som specialiserar sig på försäljning och installation av prefabricerade isoleringspaneler. Vi har en gedigen erfarenhet av isolering som vi utnyttjar till förmån för livsmedelsindustrin för att isolera deras byggnader; särskilt mejerier, lagringskällare, slakterier, charkuterier, köttskärning, torkrum, catering, lagring vid positiva och negativa temperaturer, samt rena rum...
Företaget MAS, beläget i Rouget i Cantal, är specialiserat på charkuterier, salami och traditionella konserver från Massif Central.
Företaget erbjuder produkter med enkla och autentiska recept. De erbjuder till exempel en lufttorkad skinka som mognar i upp till 24 månader i deras torkrum i Rouget och en handgjord ren fläskpaté.
Maison MAS är känt för kvaliteten och äktheten i sina produkter.
För din njutning låter Roger BODET, mäster charkuterist, dig upptäcka hela sin talang och sitt kunnande genom ett brett utbud av torra korvar. Formade i naturliga tarmar, placeras korvarna sedan i ett torkrum där de gradvis förs till en idealisk temperatur som gynnar utvecklingen av smaker och de ytliga blommor som är så karakteristiska för en bra torrkorv. Det är det steg där de får mest omvårdnad eftersom de sedan måste kylas ner i noggrant tidsbestämda steg. Sedan kommer tiden för mognad i torkrum under noggrant övervakade temperatur- och fuktighetsförhållanden under flera veckor.
...torkrum, balkong, terrass och trädgård.
För en lyckad semester med hela familjen eller alla vänner.
Äntligen utrymme i en stuga i fjällen.
Priserna varierar beroende på vecka under vinter och sommar. Semestercheckar är välkomna.
Välkommen till chalet Normalie
e-post normalie@free.fr
www.normalie.com...