Frankrike, Carpentras
Sedan 1985 har vi specialiserat oss på hantverksmässig tillverkning av skräddarsydda korvar, oavsett om de är av liten eller stor kaliber. Vi är stolta över att erbjuda produkter av 100% lokal och fransk kvalitet, erkända världen över och belönade med medaljer 2018 och 2023. Belägna i Carpentras, vid foten av Mont Ventoux, kombinerar vi tradition och excellens för att erbjuda er de bästa korvarna.
Portfölj (16)
Frankrike, Laissac
COTE2BOEUF, tillverkare av hantverkskorv i Aveyron, återger sitt nobelvärde till en fransk gastronomisk symbol: korven! Tillverkningen sker som förr med endast 3 ingredienser: kött utvalt från gårdar i Aveyron, salt från Guérande, Kampot-peppar IGP. Inga konserveringsmedel, inga färgämnen, inga nitriter! Endast 3 ingredienser som förr. Coppa, lonzo, torkad skinknöt, torkat Aubrac-nötkött, chorizo...
Portfölj (29)
Frankrike, Castelnaudary
...Torrkorv 100% hemlagad Ingredienser: Fläskkött, naturligt tarm, salt, peppar, dextros, stabiliseringsmedel E450, natriumdifosfat, antioxidant E316, natriumerytorbat, konserveringsmedel E252, kaliumnitrat, starterkulturer, LAKTOS. 27.80€/kg Produkt med minst 300g netto.
Portfölj (37)
Frankrike, Auros
...Laktosfri och glutenfri torrkorv. Naturligt tarm med en askblomma. Traditionellt hantverk, Hemlagad. Samma kött som för korven från Pyrenéerna med ännu mer smakrika aromer på grund av den smalare tarmen. Gör succé på mingel och middagar.
Portfölj (31)
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Montreuil Bellay
För din njutning låter Roger BODET, mäster charkuterist, dig upptäcka hela sin talang och sitt kunnande genom ett brett utbud av torra korvar. Formade i naturliga tarmar, placeras korvarna sedan i ett torkrum där de gradvis förs till en idealisk temperatur som gynnar utvecklingen av smaker och de ytliga blommor som är så karakteristiska för en bra torrkorv. Det är det steg där de får mest omvårdnad eftersom de sedan måste kylas ner i noggrant tidsbestämda steg. Sedan kommer tiden för mognad i torkrum under noggrant övervakade temperatur- och fuktighetsförhållanden under flera veckor.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play