... pannkakor. Det finns många möjligheter.
VILKA INGREDIENSER BEHÖVER DU?
250 ml kall vispgrädde
30 ml jordgubbspuré
30 g florsocker
40 g vanilj- eller jordgubbspudding (i pulverform)
VAD BEHÖVER DU?
En mixer
Handblender
En skål, helst i metall eller glas
En sil för florsockret.
VAD GÖR DU?
Sätt skålen i kylskåpet i 10 minuter innan användning
Lägg jordgubbarna i mixern eller använd handblendern
Lägg den kalla grädden, mosade jordgubbar, florsocker och pudding i den kalla skålen
Börja mixa på den lägsta inställningen
När du märker att grädden börjar tjockna lite...
... fuktabsorberande servett. Våra tråg har hermetisk (blind) förslutning, så att vätska inte kan läcka ut. En fuktabsorberande servett i ett tråg gör att en förpackad produkt - köttet självt eller köttfärs förblir färskt och torrt.
Vi tillverkar också nedre termoformande band med ett brett spektrum av driftstemperaturer - de används för fiskförpackning (färsk, saltad, rökt), för rökta köttprodukter och halvfabrikat (korv, delikatesser, frysta råvaror för biffar, fyllda kål, pannkakor och andra rätter).
Med oss har du de bästa förpackningslösningarna för dina produkter!
...Skapad 1/1/2006 (ex. Nestlé): frystapannkakor (söta eller salta) under eget varumärke eller privat varumärke (Belgien och export) livsmedelsingredienser (roller-torkning): barnmat (baser för spannmål och modersmjölksersättning, stärkelse) chokladdryck med spannmål, hälsodrycker spannmål för familjen, enteral nutrition, vuxennutrition Teknologi: hydrolys av spannmål, blandningar, fyllning.