Frankrike, Auros
Grundat 2002, är MAISON VOISINE ett familjeföretag. Vi är tillverkare och grossist av hantverksprodukter från Aquitaine. MAISON VOISINE grundades för att skapa ett verktyg för lokal och regional distribution med bra anpassad kylutrustning. Företaget erbjuder direktleveranser till våra kunder som slaktare, charkuterister och livsmedelsbutiker. Med rötter i flera generationer av uppfödare, slaktare ...
Portfölj (31)
Frankrike, Objat
...Presenterad i burkar kommer hel gåslever i 3 storlekar: 125, 180 och 300 g, med ursprung från sydvästra Frankrike.
Portfölj (7)
Frankrike, Auxerre
... perfekt omsluter densiteten och spänningen av de väl mogna tanninerna. Den friska och eleganta avslutningen har en anmärkningsvärd längd. Accord metvin grillad oxrevbensstek, viltstek med kantareller, gåslever i gryta, lammstek med kronärtskockor, tagliatelle med svamp och gåslever, tournedos med tryffelsmör. Vinification Lagring i nya fat för 50% av volymen som förvaras i ett klimatkontrollerat...
Portfölj (190)
Frankrike, Gennevilliers
...Den sammetslena texturen av sylt ger en sötma i munnen och den lätt syrliga tonen av baobabfrukten väcker smaklökarna. Denna blandning uppskattas särskilt som ett sött tillbehör (frukost, bakverk...) eller som ett salt alternativ (gåslever, ost...) Det är en traditionell hantverksproduktion skapad exklusivt för Seneafood. Seneafoods sylter är 100% naturliga, utan färgämnen eller konserveringsmedel i enlighet med gällande regler. Ingredienser: Baobabfrukt (bouye) 45%, socker 40%, pektin 15% Dominant smak: söt och sammetslen Textur: sylt med bitar...
Portfölj (9)
...Vi erbjuder utöver våra gåslever en bred variation av färdigrätter. Våra färdigrätter är varierande och representerar hantverket från vår region, sydvästra Frankrike. Att upptäcka: Alicuit, confiterad anka, solig höns, cassoulet med confiterade ankklor, hane i vin, salmis av duva...
Portfölj (4)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Hela tryffelgåslever, det Must! Kännare kommer att uppskatta den subtila smaken av gåslever och den förtrollande aromen av tryffel. Förpackning 130 g. För 2/3 personer. Finns också i förpackning om 200 g.
Portfölj (71)
Frankrike, Laguiole
...Vår specialitet i nästan 20 år har vår mästerhantverkare mognat sina gåslever i respekt för traditionen. Våra leverer tillverkas i Aveyron. Vi ger dem extrem omsorg för att glädja er året runt. Guldmedalj 2018 vid Concours Général Agricole i Paris...
Portfölj (2)
Frankrike, Rungis
... Bresse-fjäderfä, märkta kycklingar och gåslever. Utöver dessa specialiteter, som är gårdsfjäderfä och gåslever, omfattar sortimentet som erbjuds av Courtin Hervouet alla traditionella fjäderfä, bearbetade produkter baserade på fjäderfä, bulk- eller vakuumförpackade styckningsdelar, fransk och importerad vilt (hel och styckad), lamm och killingar...
Matchande produkter
Fågel Leverans - Rungis
Fågel Leverans - Rungis
Frankrike, Gourdon
La Maison GODARD är specialiserat på tillverkning av gåslever och lokala produkter från sydvästra Frankrike. Företaget erbjuder ett brett utbud av exceptionell gåslever, gåslever i duk, med fikon samt färdigrätter som anka confit eller cassoulet.
Frankrike, CASTELNAUDARY Cedex
I hjärtat av Languedoc och Catharlandet, i Castelnaudary, i Aude, tillverkar SODICAS CONSERVERIE under varumärket Audary det bästa av traditionell mat från sydvästra Frankrike för din njutning. Cassoulet, confiterade rätter, färdigrätter, patéer, skinkben, gåslever – alla dessa produkter väcker tankar om att leva gott och äta gott. Våra lokala produkter och våra traditionella recept blir allt mer uppskattade av konsumenterna.
Ungern, Szeged
Vi är en stor producent av anka- och gåslever (Foie gras) samt kött i Ungern. Ungersk Foie gras är en av de mest omtyckta produkterna världen över. Företagets ägare har arbetat inom denna bransch i mer än 25 år, och vi upprätthåller mycket höga kvalitetsstandarder vilket ger oss möjligheter att exportera över hela världen. Vår huvudsakliga profil är att odla, föda upp och producera den bästa kvaliteten av feta anka- och gåsprodukter. Vi producerar även smält fett och rökta produkter.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grundat 1993, är Maison Mayté en hantverksmässig charkuteributik från Baskien. Maison producerar ett brett utbud av torra charkuterier från Baskien: skinkor, korvar, torra korvar, platta eller rullade bukar (ventrèches), chorizos, torra lomos... Maison erbjuder också sina specialiteter baserade på anka (gåslever, bröst, confit, rillettes, gåsleverspaté), fläsk (baskisk paté, baskisk paté med...
Belgien, Anderlecht
La Maison Matthys förser både yrkesverksamma och privatpersoner med vilt och fjäderfä. De erbjuder ett brett utbud av produkter: alla typer av vilt, kyckling, kalkon, anka, kanin, pärlhöns, vaktel, certifierade fjäderfä, lamm, anka- och gåslever, irländskt nötkött och olika hantverksmässiga terriner. De presenterar också ett sortiment av halalprodukter.
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, även kallad Foie Gras Kuster, producerar anka- och gåslever. Domaine erbjuder lever utan tillsatser eller kemiska konserveringsmedel. Domen säljer också specialiteter med foie gras, patéer, rillettes, grattons, confit, gizzards, konfiterade specialiteter, torkad magret samt färdigrätter som cassoulet Périgourdin. Som förädlare av nötter och torkad frukt säljer domen även ekologiska gårds- och hantverksprodukter (valnötskräm, valnöts senap, fikon- och valnötsmarmelad, etc). Domaine de la Barbe garanterar hälsosamma, kvalitativa och smakrika produkter.
Belgien, Naninne
Specialist på färska kvalitetsprodukter i 30 år. Professionella produkter i ditt kök: grönsaker, frukter, kött, fisk, fågel, skaldjur, gåslever, ostar. Regelbundna leveranser av frukter och grönsaker av högsta färskhet från Rungis.
Frankrike, Carquefou
...terrin med confiterad fläskkind med bitar av gåslever och kantareller, terrin med kalvbräss och murklor. * Vit blodkorv i gammal stil med svamp, gåslever, lax, pilgrimsmusslor Vinterutbud: * Charkuterier i gammal stil: Toulousekorv * Halvsalt: skank, bröst, axel * Rökning i gammal stil: korv, skank, bröst, axel * Köttspecialiteter: rostbitar (Orloff, bacon, rökta, med plommon...) Sommarutbud: * Charkuterier i gammal stil: chipolatas, chipolatas med örter, merguez, brassekorv, färs, fyllning, grillchorizo, filé mignon...
Belgien, St-André
Produkter från trakten: ett stort utbud av hantverksmässiga syltar, gåslever, anka bröst, äppeljuice, honung, päron- och äppelsylt, sirap, jordgubb- eller hallonsås, vin och sprit... Fantastiska korgar med delikatesser för att glädja någon eller helt enkelt för att unna sig själv! För kycklingälskare, tveka inte att lägga din beställning på riktig gårdskyckling, vol-au-vent och kycklingbollar. Du hittar också många färdiga rätter och god hemlagad bolognesesås.
Belgien, Ottignies
Vi är producenter av bär (jordgubbar, hallon, björnbär, svartvinbär, röda vinbär), gröna sparrisar och fältchicor i Ottignies. Vi säljer uteslutande våra frukter och grönsaker direkt från gården. Vi erbjuder sylt, geléer, likörer, sirap och vinäger som vi själva har tillverkat. Vi har också produkter från andra producenter: gåslever från Ferme de la Tour, Verger de la Chise, sniglar från l’Ourchet, Lisane och Pipi d’abeille.
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grundad 1982, samlar kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE idag 80 producenter. I syfte att bevara sitt hantverk, lokala traditioner och värdera kvaliteten på sina produkter, har uppfödarna engagerat sig i Label Rouge-initiativet sedan 1999. Alla djur föds upp utomhus och utfodras med majs i gemensamma hagar. De är minst 104 dagar gamla när de kommer in i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE producerar gåslever, gizzards, confit, bröstfiléer, manchons, rillettes, terriner och gåspaté.
Frankrike, Cahors
... från regionen med tryfflar, gåslever, kantareller över hela Frankrike. Tryfflarna skördas mellan november och mars och köps "i jorden" på marknaderna. Alla tryfflar genomgår tre successiva sorteringar innan de säljs som färska tryfflar eller konserverade tryfflar. Maison erbjuder Svart tryffel från vintern, andra arter av tryffel som Italiensk vit tryffel – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, sommarvit tryffel, kinesisk tryffel, så kallad Bourgogne-tryffel, Lorraine-tryffel, färsk tryffel, svart tryffel från vintern, konserverade tryfflar.
Frankrike, Frespech
Det familjeägda företaget SOULEILLES FOIE GRAS producerar gåslever från generation till generation. En traditionell uppfödning, en hälsosam kost, en respektfull utfodring av djuren och en unik hantverksteknik gör att företaget kan producera produkter av hög kvalitet. Förutom gåslever erbjuder företaget sina kunder terriner, patéer, gåsleverkrämer, bröstfiléer, korvar, grattons, gizzards, andebröst, andertournedos, andkorvar, andkotletter, etc. Det marknadsför även läckra rätter.
Frankrike, Bazas
AQUITAINE SELECTION är ett franskt produktions- och handelsföretag för fågelprodukter. Vi levererar färsk och fryst fågel samt fågeldelar till industrin och grossistledet över hela Europa. AQUITAINE SELECTION är ett familjeföretag som specialiserar sig på feta fåglar, såsom anka och gås. Företaget producerar och marknadsför gåslever, anka filéer, anka bröst, anka vingar, anka magar, etc. Alla...
Frankrike, Les Aldudes
Företaget PIERRE OTEIZA producerar regionala livsmedel. Vi erbjuder skinkor, bukspott, bröstfiléer, korvar, chorizo, garbures, soppor, gåslever, rillettes, patéer, konserver, cassoulet, ostar och vin. Vi distribuerar våra produkter i Frankrike och för export.
...I hjärtat av den höga pyrenéerna, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generationer bevarat den gamla hantverkstraditionen från vår familj, i TOURNAY, en gammal bastide från 1300-talet. AUTENTICITET: gåslever, konserver, av gås och anka som är noggrant utvalda. TRADITION: kök som redan avnjöts 1870 på domen La Lande. KVALITET: gaskons kök, tillagat för er, hantverksmässigt och handkonserverat.
Frankrike, St Astier
Artisan konservör i Périgord, fru Mudry, utvecklar recept som är helt typiska för Périgord, i enlighet med traditionerna som hon har lärt sig under sina trettio års erfarenhet av att tillverka konserver, både kokta och halvkokta, med anka- och gåslever, samt produkter som konfiterade manchons, rillettes etc. Hon har belönats med medaljer 12 gånger på 4 år i olika tävlingar, såsom den allmänna...
Italien, Palmanova
PRODUKTION OCH BEARBETNING AV GÅSLEVER - KAVIAR - LAX...
Frankrike, Saint-Quentin
... från de industriella produkter som flödar i hyllorna i stora butiker. En ansvarsfull och medborgerlig insats till tjänst för våra smaklökar. Upptäck våra gåslever från Aisne, de färdiga rätterna från Nord (carbonnade), terriner och fiskrillettes från Bretagne, rillettes från Picardie, den svarta tryffeln från Périgord och alla franska viner. Låt oss inte glömma kryddorna, tryffelmustard, salt från Guérande, oljor och vinäger, balsamvinäger och olivolja samt sylt av färska frukter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play