Polen, Brzozów
... till koppar, fosfor, magnesium och B-vitaminer. Fett 3,4 g - 5% Inklusive mättade fettsyror 0 g - 0% Kolhydrater 70 g - 27% Inklusive socker 18 g - 20% Protein 7 g - 14% Fiber 16 g Salt 0,03 g < 1% *RWS - Referensvärde för näringsintag <strong>Använd</strong> eftersom den liknande strukturen av kastanjemjöl framgångsrikt kan ersätta vetemjöl. Det fungerar bland annat för: brödbakning, bakning av kakor, tillverkning av dumplings, pannkakor och olika typer av tårtor, samt att tjockna soppor eller såser.
Portfölj (781)
Spanien, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Söt bageri. Glutenfria chokladkakor. Chokladkakor i bulk. Chokladstickkakor. Innehåller inga konserveringsmedel. Ursprungsland för maten: Sicilien (Italien)...
Portfölj (6)
Italien, AVERSA
...Traditionell amerikansk bakverk, baserat på ost, ägg och socker, med en botten av kex. Den glutenfria Cheesecake i portionsstorlek är tillverkad med ingredienser av högsta kvalitet, vilket garanterar en slät textur och en rik och omslutande smak. Den krispiga botten av glutenfria kex passar perfekt med mjukheten hos ostkrämen, vilket erbjuder en oförglömlig sensorisk upplevelse, perfekt för den som söker en oemotståndlig dessert i praktisk format.
Portfölj (6)
Sudem Pastacılık är ett företag baserat i Antalya/Turkiet som sedan 2006 producerar de högsta kvalitetsprodukterna och exporterar sina produkter till Europa och andra länder. Vi tillverkar hantverksmässiga bakverk och tårtspecialiteter med hjälp av traditionella bakrecept och högkvalitativa ingredienser. Bland våra specialiteter finns Brödblandningar, Kak- och Tårtbatter, Vispmedel, Pulvertårtfyll...
Portfölj (194)
Italien, Forlì
... för att göra müslin eller den vita yoghurten mer spännande. Många vet inte att linfrön kan ersätta ägg; det räcker med att blanda en matsked malda linfrön med tre matskedar vatten. Den resulterande blandningen kan ersätta ett ägg i kakor eller tårtor. Linfrön kan användas i köket både hela och malda för att underlätta absorptionen av näringsämnen. Krossade eller malda blir de lättare att ta upp av vår kropp. De är också naturligt glutenfria.
Portfölj (50)
Turkiet, Ankara
... jordbruksregler och har tillverkats i vår anläggning som följer internationella produktionsstandarder för ekologisk livsmedelsproduktion.","Konsumtion":"Dr.Gluten ekologiska majsflingor kan ätas direkt som ett snacks, blandas med mjölk, honung, sirap eller frukostmüsli och avnjutas som mellanmål med granola. Dessutom kan de tillsättas i bakverk som kakor och tårtor för att göra maten mer smaklig och hälsosam."}...
Portfölj (10)
...Ett hälsosamt snacks som du kan ge dina barn med gott samvete, med den perfekta harmonin av ekologisk äppeljuicekoncentrat och ekologiska cornflakes. Dr. Gluten ekologiska cornflakes kan ätas direkt som ett snacks eller blandas med mjölk, honung, melass, frukostmüsli och granola som ett snacks. Det kan också läggas till bakverk som tårtor och bakelser för att göra dem mer läckra och hälsosamma.
Portfölj (2)
Tyskland, Niederkrüchten
...Kvalitet: konventionell, ekologisk Ursprung: Österrike Användning: Bakning, desserter Egenskaper: Sesamfrömjöl är i stort sett smakneutralt och passar utmärkt för att förbereda kakor, tårtor och söta bröd – det ger den färdiga produkten en lätt nötaktig smak. Det glutenfria mjölet erbjuder många fördelar, såsom en låg andel kolhydrater och en hög andel högkvalitativt protein samt fiber. Förutom dessa positiva egenskaper förser mjölet vår kropp med viktiga mineraler som järn, magnesium och zink.
Portfölj (93)
... härliga vibbar, vilket gör oss till en av de bästa platserna att arbeta på. Vår frukostmeny inkluderar sallader, smoothie-skålar, färska juicer och en läcker fusionmeny med specialrätter som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter brunch och tårtor är du på rätt plats. Vi använder färska och ekologiska ingredienser och lagar alla våra rätter på plats. Vegetariska och glutenfria alternativ finns alltid i vår restaurang. EatMyTrip - Brunch & Bakery Barcelona ligger i centrala Barcelona nära tunnelbanestationer som Girona, Diagonal, Passeig de Gràcia, Urquinaona, Arc de Triumph.
Spanien, La Pobla De Vallbona
... samma friterare som produkter som innehåller det. Så den hantverksmässiga tillverkningen av en efterrätt, som normalt redan hamnar i skymundan, försvinner för en celiakiker och begränsas i bästa fall till en trist glass. Healthy Cakes S.L. är ett bageri som fokuserar på glutenfria produkter beläget i Valenciaområdet. Vi har ett brett utbud av glutenfria tårtor och bakverk, lämpliga för celiakiker och icke-celiakiker. Tårtorna och bakverken är tillverkade hantverksmässigt och med högkvalitativa råvaror. Kom och upptäck våra läckra bakverk vid dina familje- och företagsfiranden.
Spanien, Barcelona
Gula Sana är en glutenfri lokal belägen i staden Barcelona, tänkt för alla som har celiaki så att de kan njuta av glutenfria delikatesser, både söta och salta. I detta glutenfria café hittar du kvalitetsprodukter som är färska och helt lämpliga för celiaker. Vi erbjuder glutenfria frukostar, brunch, luncher, tapas och bakverk som glutenfria och laktosfria tårtor, kakor, cookies eller muffins. Dessutom har vi också ett brett utbud som är lämpligt för diabetiker eller personer med andra allergier mot allergener som laktos, nötter eller ägg.
Spanien, Granada
Tillverkning av skräddarsydda tårtor i Granada. Speciella tårtor för evenemang som bröllop, kommunioner, dop, födelsedagar, jubileer, invigningar, etc. Tårtor av alla typer, former, färger och smaker. Tårtor med fondant, dekorerade, skräddarsydda, tematiska, glutenfria, i storlekar anpassade efter gäster. De mest originella tårtorna hittar du på Lussocake Granada. Begär information och offert. Vi lyssnar på dina förslag och ger råd enligt de modernaste teknikerna för tårttillverkning. Vi använder de senaste trenderna inom tårtor.
... erbjuds Vi producerar inte bara grab & go-snacks utan även frysta produkter för +4 och miljöer som till exempel sockerfria cheesecakes, glutenfria brownies, sockerfria kakor, tårtor, sallader, etc... Vi distribuerar glutenfria, veganska och proteinrika produkter på över 800 försäljningsställen. Erfarenhet/Kunder/Projekt 6 års erfarenhet inom fryst bageri och glutenfria & sockerfria produkter. Våra...
Frankrike, Bidart
Några smulor av galenskap... Recepten för kakor och tårtor från Maison Miettes är glutenfria. Vi använder mjöler som ris och majs som ger kakorna en oöverträffad krispighet. Smaken är kärnan i vår strävan och vi sätter vår expertis i dess tjänst. När du njuter av en tårta uppskattar du först krispigheten, sedan doften: rundheten av den rostade hasselnöten, sötman av vanilj, fräschören av citron. Den lilla touchen av havssalt lämnar dig med ett oförglömligt minne i munnen.
Slovenien, Koper-Capodistria
... gjorda uteslutande av frukt, är glutenfria och 100% veganska. Våra montrar är alltid fulla av desserter. Vi gör färska tårtor och mono-portions tårtor dagligen. Vi tar också hand om veganer, de som följer LCHF-dieten, metaboliter och andra som har speciella kostbehov. Desserterna är gjorda av riktig choklad, ägg, smör, nötter, mjöl, keso, frukt och så vidare. På så sätt uttrycker vi respekt för...
Portfölj (3)
Italien, Casale Sul Sile
... bakverk i små flaskor, dekorationer av alla slag, kandiserad frukt, ljus för tårtor, samt en serie av högkvalitativa bakverksblandningar, glutenfria, laktosfria, utan konserveringsmedel, utan hydrerade fetter, utan GMO. Den berömda serien av Medelhavssalt, som omfattar hela 8 varianter med olika smaksättningar, och serien från linjen "Tentazioni", 100% Siciliansk Oregano, Gold Selection...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play