...Iberisk gris över 10 månader. Tira de Magro extraherad från revbenen på grisen, mellan ben och ben; och med fettinnehåll. Stycken mellan 100 och 150 g. Cirka. Tira de Carne Costilla av iberisk gris är ett speciellt snitt som erhålls från revbenen på den iberiska grisen som är över 10 månader gammal. Denna produkt utmärker sig för sin perfekta balans mellan magert kött och fettinnehåll, vilket ger...
Portfölj (15)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...{"Vinification:":"Vinifiering: Direktpressning, jäsning i temperaturreglerade tankar och sedan lagring i franska ekfat med bâtonnage på jästfällningen.","Encépagement:":"Druvor: Grenache Blanc - Grenache Gris","Sols:":"Jordar: Argilo-Calcaire, gamla vinrankor på de soliga terrasserna i Aspres-terroiren","Accords Mets et Vins:":"Mat- och vinparningar: Grillad tubot eller dorade, Comté, grönsaker...
Portfölj (8)
Spanien, Valencia
... HANTERA DITT EVENEMANG PÅ NÅGOT STÄLLE I SPANIEN MED ALLA GARANTIER FÖR FRAMGÅNG. VÅR KVALITET -PRIS FÖRHÅLLANDE ÄR OSLAGBART. VI ÄR PROFFS. med grovt salt och vitlöksolja. 2 timmars tillagning. -Kotletter och Michanas, kryddade med salt och peppar. GRIS: - Hela smågrisar, grillade eller på spett. Kryddade med saltlake, vin, citron och aromatiska örter. 4 timmars tillagning. •- Iberiska revben på grillen, kryddade med salt och peppar samt chimichurri. 3 timmars tillagning. -Grillad lår, fylld med bacon och kryddad med salt och peppar samt kryddor.
Portfölj (9)
Storbritannien, Henllan

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play