Frankrike, Avançon
Tyskland, Bad Bentheim
...Sinapis alba: Den skarpa smaken av senap uppstår först när vissa enzymer omvandlar glukosinolater (senapsglykosider) vid tillverkningen av senap. Detta kräver också närvaron av vatten. För att förbereda en enkel senapsvariant räcker senapsfrön, vinäger, salt och eventuellt örter efter smak. Socker är ingen nödvändig ingrediens och kan ersättas med honung om du önskar en sötare senap (se även honungsenap). Till skillnad från peppar är de skarpa ämnena i senap flyktiga och stimulerar även nässlemhinnan. Skärpan i senap är också mer flyktig än den i röd peppar.
Portfölj (549)
Spanien, Sevilla
...- Likörer, såsom anisgrädde, gin med inslag av kanel och björnbär, whiskygrädde, körsbärslikör, körsbär i sin grädde, - Teer med stevia, flytande stevia och bladstevia, - Oliver, olivpatéer, - Ekologisk honung utan tillsatser eller konserveringsmedel, - Honungskakor med honung direkt för konsumtion, - Honung i keramikkrukor och även i industriellt format för företag, - Pollen, kunglig gelé, honungsenap...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play