...Fänkålfrön är en unik krydda som klassificeras som en baljväxt, känd för sin något bittra smak och starka arom. Dessa frön är en stapelvara i indisk matlagning och utgör en del av den femkryddiga bengaliska blandningen. I Fjärran Östern används fänkål som en inläggningskrydda, medan den i sin torra form används sparsamt på grund av sin överväldigande arom och smak. Malen fänkål kan tillsättas i falafel, kikärtsrätter och potatismos. Trots sin söta doft av lönnsirap när den bryggs som te, är fänkål ganska bitter och bör användas med försiktighet.
Portfölj (59)
Frankrike, Seignosse
... lönnarna samexisterar med andra trädarter, för en harmonisk och balanserad skog, certifierad ekologisk. Ekologisk lönnsirap produceras i mitten av mars och slutet av april. Vifranc Farms höga kvalitetsstandarder återspeglas i denna exceptionella sirap, genom särskilt krävande metoder för att arbeta med lönnträden och producera lönnsirapen: - Två sorter av lönn används för att få denna sirap, sockerlönn och platt lönn. - Så snart saven har skördats, lagras den i rostfria ståltankar för att mogna i 24 timmar.
Portfölj (9)
Nederländerna, Amsterdam
...Lönnsirap är en sirap som vanligtvis görs av xylemsaft från sockerlönn, röd lönn eller svart lönn, även om den också kan göras från andra lönnarter. I kalla klimat lagrar dessa träd stärkelse i sina stammar och rötter före vintern; stärkelsen omvandlas sedan till socker som stiger i saften i slutet av vintern och tidigt på våren. Lönnar tappas genom att borra hål i sina stammar och samla saften...
Portfölj (115)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play