Italien, Eboli
... (mozzarella, ricotta, scamorza); företaget har sedan riktat sig till allmänheten eftersom ytan möjliggör utveckling av ytterligare affärsområden: genom skapandet av matplatser, som betjänas både med restaurangverksamhet och servering, via bar/glassbar med fokus på hantverksprodukter. Företagets kärnverksamhet är produktionen av mozzarella, ricotta och scamorza.
Italien, Aidone
... idéer som fyllda caciotte, lagrade ostar eller helt enkelt mozzarella, som kännetecknas av äkthet, smak och hygienisk säkerhet. Företaget har funnits i mer än ett sekel. I enlighet med den mest kvalificerade traditionen väljer man den bästa mjölken från provinsen Enna och Sicilien, "utnyttjar" klimatfaktorn för den naturliga mognaden av de så kallade "historiska" mejeriprodukterna, som är allmänt spridda på den nationella och europeiska marknaden. VI PRODUCERAR DEN BÄSTA SICILIANSKA OSTEN.
Italien, Alberobello
Skäddarsydda saxlyftar med elektrisk eller luftdriven hydraulik, idealiska för ATEX-miljöer. Motordrivna band med aluminiumkonstruktion och PVC-band, elektriskt eller luftdrivet. PATENTERAD maskin för mejerier för att forma mozzarella-strimlor för stracciatella och burrata. Skräddarsydda maskiner, även enligt projekt, 100% anpassningsbara. Inga minimiorder. Solida konstruktioner, byggda för att...
Portfölj (3)
Italien, Taviano
...Mozzarella Regjnella, ett ungt företag från Salento, har sina rötter i ett decennium av erfarenhet inom branschen och i hantverket av sin produktion, kombinerat med de senaste hygienstandarderna. Varumärket "Regjnella" föddes med målet att bli en ikon för kvalitet utan kompromisser. Tack vare ett omfattande och effektivt försäljningsnät garanterar Mozzarella Regjnella leverans med egna medel och med flera leveranser varje vecka i hela Salento.
Italien, Bellizzi
Vårt företag producerar mozzarella di Bufala Campana D.o.p. Eftersom vi är en hel kedja kontrollerar vi allt från utfodringen av bufflarna till omvandlingen av mjölken till mozzarella. Vårt mål är att förbättra oss dag för dag och garantera den bästa kvaliteten för våra kunder. Vår produktivitet är mycket hög, och vi kan producera cirka 50 kvintal produkter per dag.
Italien, Sonnino
... buffelmozzarella Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Anläggning i Berlin Den tredje anläggningen, den senaste i ordningen, invigdes 2002 och ligger i Berlin, Tyskland: här produceras ekologisk komjölksmozzarella och ricotta samt vanlig komjölksmozzarella och ricotta.
...I loc. Isca dell'Abate i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, en mejeri som verkar på nationell och internationell nivå. Produktionen är varierad och helt baserad på lokala produkter, och de säljer bocconcini av buffelost, ciliegine av buffelost, mozzarella, flätad mozzarella, buffelostar, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, rökt caciocavallo, mozzarella di bufala campana och mjölk. Distributionen av egna mejeriprodukter ger kunderna garantin att köpa genuina produkter med kontrollerat ursprung.
Italien, Truccazzano
... och delikatessbutiker, grönsaksskärare och mozzarella-skärare, kålskärare, för hotell, restauranger och kantiner. Rundningsmaskiner och delare för bagerier och pizzerior. Vårt företag monterar som standard på alla skivmaskiner i produktion ett blad i rostfritt stål med 58-59 HRC i hårdhet, ytan har en behandling som vi har patenterat som garanterar perfekt överensstämmelse för kontakt med livsmedel, non-stick för utmärkta resultat med charkuterier, kött och ost. Vi kan garantera bladet i stål i 6 år mot rost och korrosion.
Italien, Zafferana Etnea
... distributionsplattformar gör att vi kan leverera till tusentals försäljningsställen i Italien och runt om i världen, som i Japan, USA, Frankrike, Belgien, Schweiz, Tyskland och andra. Zappalà har ett brett och diversifierat utbud av mejeriprodukter för detaljhandel, GDO och HORECA-försäljning: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONEOST (Pecorino, Caciotta, Provola, draget ost). Zappalà kan frysa, portionera (i...
Italien, Busto Arsizio
La Castellanza spa sysslar med produktion och distribution av mejeriprodukter och ostar, inklusive mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren get och många andra läckerheter, alltid med enbart färsk mjölk. En av våra specialiteter är getostar, som har en överlägsen digestibilitet jämfört med andra ostar. Vi producerar också smör och mascarpone av högsta kvalitet.
Italien, Battiapaglia
La Casearia Faiello Srl är ett företag som ägnar sig åt försäljning, under eget varumärke, av mejeriprodukter av hög kvalitet typiska för områdena Campania och Apulien, med huvudkontor i Battipaglia (SA). Ett rikt utbud av hantverksprodukter inom Mozzarella di Bufala, Burrata Pugliese och Caciocavalli Affinati, vars produktion, förpackning och logistikdistribution i grossistledet sköts på de...
Italien, Gambasca
... Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola och mycket mer. Vår kunskap om marknaderna och förmågan att identifiera och tolka kundernas behov gör att vi kan ge råd till kunden och hjälpa dem att växa och få kunskap om produkterna, presentationen, skärningen, förvaringen och kombinationerna. Vi når hela Piemonte och Ligurien med vår kyltransportflotta och har en organisatorisk struktur för internationella leveranser.
Italien, San Fermo Della Battaglia
... - frysning förlänger livslängden på produkter som - som mozzarella - snabbt försämras på grund av mjölksyrabakterier, kylkedjan säkerställer att produkternas integritet och perfekta bevarande kan garanteras även i upp till tolv månader. Välbefinnande, hälsa och respekt för naturen - företaget är certifierat för produktion av ekologisk mozzarella.
Italien, Sant Antonio Abate
... italienska produkterna, med noggrant utvalda kvaliteter och konkurrenskraftiga priser: Konserverade baljväxter och grönsaker, olivolja och fröolja, industriell pasta (spaghetti, penne, pennette... pasta draget genom brons, gnocchi, lasagne), mozzarella av fiordilatte och buffel, rostat kaffe, hela bönor eller malet, Lavazza och Nespresso-kompatibla kapslar eller pods och många typer av såser / tillbehör / aptitretare. Allt i olika format för detaljhandel och catering.
... vackraste och mest orörda områdena i Italien, hem till "Medelhavsdieten", som länge har varit upptagen på Unescos lista över immateriellt kulturarv. Företagets styrka bygger på användningen av traditionella metoder, en djupgående kunskap om djurhållning och att alla faser av produktionscykeln genomförs på företaget. Bland produkterna kan vi nämna buffelmozzarella, mozzarella med myrten, ricotta, getost ricotta, caciocavallo och yoghurt.
Italien, Castel Maggiore
Vår mission är att introducera och främja de bästa italienska livsmedels- och vinprodukterna i världen, genom att erbjuda högkvalitativa produkter till yrkesverksamma inom distribution, grossist, detaljhandel, catering, restaurang och hotellverksamhet. Kontakta oss för att begära vårt urval av: -Prosecco -Vin -Olivolja -Balsamvinäger -Mortadella -Charkuterier -Ostar -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Italien, Rimini
...rotisserier, take away. Styrkan hos FAMA INDUSTRIE ligger i att erbjuda kunderna olika typer av maskiner, diversifierade utifrån användning - köttkvarnar, rivare, skivmaskiner, tomatpasserare, grönsakskärare, mozzarella-skärmaskiner - i olika storlekar och kapaciteter.
Italien, Gioia Del Colle
...Laboratorieanalys: centrifug, analysator för fetter och proteiner, provrör, snabba tester, antibiotikatester, termometrar, kryoskop, butyrometrar, pH-mätare; basisk kemi: hypoklorit, flytande natron, i pärlor och flingor, salpetersyra; tillsatser: citronsyra, trisodium, mjölksyra, rökarom; djurmjölk, växtmjölk, chimosin 100%, mjölksyrabakterier för mozzarella, för ostar, för första salting olika...
Italien, Pozzuoli
... studie av blandningen och inköp av utmärkta råvaror, vilket är hemligheten bakom ett utmärkt resultat. Kaffet, som vi napolitanare tolkar det, lever sina första år av framgång, idag en symbol för excellens i världen tillsammans med andra typiska produkter som pizza, mozzarella, etc. Varumärket Caffè Neapolitan är länken till nya italienska och utländska gränser.
Italien, Bolzano
PERI SRL är den italienska filialen av Bayerische Milchindustrie eG, en ledande producent i Bayern av mejeriprodukter, såsom konventionella och ekologiska pulverprodukter för industrin, färska produkter för detaljhandeln och grossistmarknaden, såsom smör, ostar och ostbitar, mozzarella och UHT-produkter, såsom gräddfil, vispgrädde, kaffekräm och mjölk. Alla produkter från PERI SRL tillverkas med...
Italien, San Cesario Sul Panaro
Almac är ett ledande företag inom design och tillverkning av maskiner, anläggningar och automation för industrin av smältost (t.ex. mozzarella och provolone) och representerar en föredragen partner för de främsta livsmedelsgrupperna i Italien och utomlands. Almac har, i samarbete med högt kvalificerade yrkesverksamma, utvecklat ett företagsledningssystem som nyligen certifierats av DNV ITALIA, i enlighet med den internationella standarden UNI EN ISO 9001-2008.
... filter utan kant för rökning av mozzarella. Produkterna tillverkas i alla typer av rostfritt stål, AISI 304-316-316L-310-314, kolstål, aluminium, mässing, koppar och plastmaterial som PVC. Inom stängselsektorn är vi specialiserade på sportfält, jordbruksfastigheter, bostäder, vägar och motorvägar. Alla våra produkter kan tillverkas med specialmått på begäran.
Italien, Montecatini Terme
... produkter, hitta ingredienser och lösningar för livsmedelsindustrin, anpassa produktion av private label, samt få rådgivning om implementering av mejeriproduktionsanläggningar (mozzarella, ostar), såser och pasta samt livsmedelsteknologi.
Italien, Corleto Perticara
... som mozzarella, burrata och arrosticini från Abruzzo. Detta eftersom vi vill garantera en viss säkerhet, kvalitet och färskhet för slutkonsumenten. Vi sysslar också med att exportera livsmedelsprodukter utomlands genom kontakter med olika lokala leverantörer.
En familj med gamla traditioner inom produktionen av mozzarella, som under många år har sökt efter en unik produkt, en explosion av oförglömlig smak med färgen av renhet. En lång historia där vi med uppoffringar och passion har drivit denna underbara passion för att skapa denna söta pärla. Och det är ett nöje att se hur ni varje dag stöttar oss och ger oss ny kraft för att alltid kunna förbättra oss.
Italien, Barletta
Företaget BI.ROBOTECH grundades år 2000 av den starka erfarenheten och kapaciteten hos ingenjör Tommaso Bufi inom design och automatisering av innovativa maskiner inom olika sektorer: trä, maskiner för produktion av bakverk, maskiner för buteljering av olika vätskor (olja, vin, bläck, parfymer, tvål), maskiner för formning av flätor och knutar av mozzarella, ända fram till konstruktionen av den...
Italien, Sicignano Degli Alburni
... (PODOLICA är en nötkreatursras som kännetecknas av en grå päls, med en tendens till mörkgrått på nacken, och i Italien uppföds den främst i de inre södra områdena som Abruzzo, Basilicata, Kalabrien, Kampanien, Molise och Apulien), snarare än MOZZARELLE DEL CILENTO (den berömda mozzarella från Battipaglia) eller PASTA LUCANA som Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli och många andra typer, SOTTOLI, SOPPRESSATE, STAGIONERADE KORVBITAR och många andra läckerheter... TERRA MIA gör inget annat än att söka efter dessa underverk och föra dem till ditt bord.
Italien, Agropoli
... kvaliteten på ostar och mozzarella, och utesluter all möjlig kontaminering av odlingen av grönsaker, vete för pasta och andra sålda produkter. Efter produktionsfasen följer företaget även fraktfasen, ända till kundens destination, och säkerställer att kylkedjan respekteras. Inte för inte är mottot för 100% Italia "från jord till bord".
Italien, Cassino
ett italienskt företag som sysslar med distribution av vissa av de mest framstående produkterna inom den italienska livsmedelssektorn De huvudsakliga produkter som erbjuds kunderna är: mozzarella, buffelost DOP, komjölks- och fårostar, extra jungfruolivolja 100% made in Italy, pasta, tomatsås, konserver ..... och andra livsmedelsprodukter Företaget söker kunder och partners som också kan vara livsmedelsdistributörer.
TRASUD är ett företag specialiserat på transport och distribution av lättfördärvliga livsmedel, särskilt mozzarella. Det handlar om en specifik och dedikerad transporttjänst med direktservice. Det betyder att du har en enda ansvarig, att dina produkter, pallar osv. lastas på ett fordon som transporterar dem till den nya destinationen utan att de tas bort eller hanteras, vilket upprätthåller kvaliteten och färskheten hos de transporterade varorna. Tjänsten bygger på kontinuitet och punktlighet, vilket många mejeriföretag har förlitat sig på i många år.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play