Italien, Fidenza
244km
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
Italien, Viterbo
80km
...Kokt salami tillverkad av de finaste utvalda nationella köttsorterna, smaksatt med Aleatico-vin från vår region, Tuscia. Den avger en delikat doft, särskilt lämplig med focaccia eller friterad pizza.
Portfölj (7)
Italien, Parma
208km
...Felino, bland de tusen italienska salami, är den sötaste, gjord med lite salt, hela pepparkorn och lagrad i Parma-skinkans dal. Endast från tunga italienska grisar, med början från "trito di banco" (magert kött, utan senor och med ett lager fett), först malet till medelgrovt, sedan blandat med kryddblandningen (salt, peppar, lite vitt vin), låtit vila, stoppat i "culare"-tarmen, som traditionen föreskriver, vilket håller salamin alltid mjuk. Efter två, tre månader är här skivan skuren på tvären, med en fyllig, rund arom, med den speciella smaken av lycka.
Portfölj (10)
...Det härstammar från det latinska Cibusculum, vilket betyder värdefull mat, och har en historia som går tillbaka till den romerska imperiet. Det är en mjuk, söt och smakrik salami, idealisk att bre på bröd och njuta av i aptitretare, snacks och picknick.
Portfölj (1)
Italien, Barberino Di Mugello
121km
Agrifood Toscana är ett dynamiskt företag som verkar inom den toskanska livsmedelssektorn, däribland produkterna med varumärket Agriqualità från Amiata och Val di Paglia, som är resultatet av en produktionskedja som skapades 2005 och som har fått certifieringsgodkännande från Region Toscana. Särskilt de certifierade produkterna har varit avsedda för direkt marknadsföring i försäljningsställen med ...
Portfölj (7)
Italien, Siena
64km
...Antipasto av skivade charkuterier från den toskanska traditionen med hantverksmässig prosciutto crudo, Chianti-salami och capocollo.
Matchande produkter
Hus-antipasto
Antipasto av huset
Portfölj (2)
Italien, Marciano Della Chiana
58km
KingoFood säljer italienska produkter av högsta kvalitet och excellens. Charkuterier som Finocchiona IGP, kött av högsta kvalitet smaksatt med salt, peppar, vitlök och vild fänkål. Eller pecorino, lagrad i grotta, med en kraftfull smak. Och vin: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. Leveranstider och metoder för frakt av varor är en mycket viktig faktor. Vi har valt specifika fr...
Portfölj (10)
Italien, Guidonia
150km
...Typisk kalabresisk salami av rent svin, grovt malet, blandat med tillsats av salt och naturliga aromer samt kvalitetspeppar, inslaget och lagrat i naturligt tarm i cirka 45 dagar. Vikt på cirka 300 g i naturligt tarm. Förpackning: A.T.M. - S.V Utan konserveringsmedel Utan gluten Utan laktos Utan färgämnen...
Italien, Firenze
95km
...Nduja di Spilinga i Burk Nduja di Spilinga är en kryddig, bredbar salami som har sina rötter i Kalabrien, närmare bestämt i Spilinga, ett område beläget mellan foten av Monte Poro och Capo Vaticano. Och det är i denna pittoreska plats som denna produkt tillverkas, noggrant följande de gamla lokala traditionerna. Nduja förbereds med noggrant utvalda köttstycken och den bästa lokala chilin. Efter...
Portfölj (1)
Italien, Modena
190km
...TAGLIERINE PER WÜRSTEL INOTEC INOTEC MODELL WT 99 S – AUTOMATISK PORTIONSKAPARE: WT 99 S är lämplig för separering av produkter som würstel, salami eller mortadellina med naturligt, kollagen eller 'syntetiskt' hölje upp till en kaliber av ca 55 mm. Den kan separera produkten med en hastighet av upp till 1,8 m per sekund.
Italien, Castelnuovo Rangone
186km
...Skivad charkuterier i tray Vikt per enskild tray: 100 g Produktion: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinka, rå skinka, Milano salami, ungersk salami, coppa, mortadella och bresaola.
Italien, Langhirano
209km
... Langhirano.\nHela processen gör det möjligt att erbjuda marknaden en produkt med hög kvalitetsstandard.\nAlla salami från Monica & Grossi är fria från allergener, GMO och kan avnjutas av celiakikonsumenter.\nPå marknaden presenteras salamin med olika varumärken som identifierar produkttypen under varumärket Monica & Grossi.
Portfölj (3)
Italien, Reggio Emilia
204km
... lagringstider som varierar från 36 månader till 80 månader. Traditionell balsamvinäger från Modena IGP, lagrad i träfat i 12 - 24 upp till 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimi lagringstider på 24 månader, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Förkokta: Cotechino, Zampone, kokt salami, även smaksatt med tryffel - Truffle, ciccioli. DOC...
Portfölj (10)
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
114km
... produkter, med en unik och oföränderlig smak, i full respekt för den ursprungliga bondetraditionen och för dem som utför sitt arbete med passion och hängivenhet. Prosciutto, salami, korv, capocolli, finocchiona, pancetta, får- och komjölksostar är bara några av de många livsmedelsspecialiteter som företaget producerar. Lär dig att ta hand om dig själv och återupptäck smakerna från förr i en hälsosam och naturlig livsstil, där de mest autentiska och känslosamma stunderna blandas med doften av minnen och tradition.
Italien, Castelnuovo Rangone
185km
Vemac är ett ledande företag inom design och konstruktion av automatiska linjer för bearbetning av färskt, kokt och lagrat kött. Från maskiner för automatisk avlastning av kött till fryssystem, från automatiska lastlinjer för salami till sorteringssystem för skinka, kan Vemac tillgodose alla behov av hantering, automation och robotik för köttindustrin. Dessutom garanterar de sina kunder en snabb och omfattande teknisk support.
Italien, Cerreto D'esi
140km
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...
Italien, Monsummano Terme
116km
Företag specialiserat på grossistförsäljning av livsmedelsspecialiteter från Made in Italy och specialiteter från Made in Tuscany. Företaget har varit verksamt inom utomhusservering sedan 1974 och kännetecknas av nischprodukter av hög kvalitet. Utbudet sträcker sig från toskanska pecorinoostar och andra ostar till skinkor, salami och alla andra typer av livsmedelsspecialiteter. Ett litet men...
Italien, Guastalla
230km
I Guastalla, mellan Reggio Emilia och Parma, förenar ett familjeägt företag de två bästa traditionerna i Emilia Romagna, den kulinariska konsten och ingenjörskunnandet. Bertazzoni är arvtagare till regionens gastronomiska arv, produkter som parmaskinka, salami och mortadella, Parmigiano Reggiano och balsamvinäger. Av denna anledning använder de som älskar att laga mat Bertazzonis kök och spisar, byggda med passion och kompetens av köksexperter.
Italien, Ginestreto-Pesaro
155km
Mångfalden av läckerheter som erbjuds kunderna inkluderar lonza, lonzini, korvar, salami och skinkor med olika smakprofiler, värdefulla specialiteter som kommer från utvalda griskött och skickligt kryddas av våra erfarna hantverkare. Den minimi garanterade mognadstiden för varje charkprodukt och det ideala klimatet där denna fullbordas gör varje produkt extremt smakrik och välsmakande...
Italien, Modena
198km
Prog. och Prod. hydrauliska komponenter Växelpumpar och motorer Monoblock- och modulära distributörer Fjärrstyrda hydrauliska och pneumatiska kontroller...
Italien, Ginestra Fiorentina
91km
Salumificio Lombardi har specialiserat sig sedan 1923 på produktion av typiska toskanska charkuterier, specifikt färsk korv, toskansk salami, toskansk finocchiona, kryddig salami och toskansk pancetta; företaget visar sin förmåga att anpassa sig till nya marknader genom att marknadsföra charkuterier av olika slag och i olika format för att tillfredsställa alla nuvarande och framtida krav från...
Italien, TRESANA
186km
...FÖRETAGET PRODUCERAR FÄRSKA KORVAR (KORVAR, BITAR, LUGANEGA) OCH LAGRAD KÖTT MED ENDAST ITALIENSKA KÖTT AV HÖG KVALITET, UTAN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOS, FÄRGSTOFF, ANVÄNDANDE AV RECEPT SOM ÖVERLÄMNATS FRÅN VÅRA FARFÖRÄLDRAR OCH I RESPEKT FÖR TRADITIONEN I LUNIGIANA. DE HUVUDSAKLIGA KORVARNA SOM PRODUCERAS ÄR: VÅR LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILÉ, LUNIGIANA BRESAOLA (PACKAD MED FÄRSKT KÖTT) OCH FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Italien, Lugo
174km
JURIDISKT KONTOR...
Italien, Reggio Nell'emilia
210km
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play