Italien, Mason Vicentino
...Den roterande rackugnen är en konvektionsugn med tvångsventilation. Rotor är en bakugn som är placerad baktill för att minska de totala dimensionerna, brännaren och värmeväxlaren är placerade på baksidan. Dess mångsidiga natur gör den lämplig för produktion av flera typer av bröd och bakverk, både små och medelstora. Den balanserade tillförseln av varm luft, i kombination med rackets rotation och...
Portfölj (10)
Italien, Mazara Del Vallo
...Siciliansk cannolo är utan tvekan en av de mest kända, älskade och framför allt exporterade desserterna över hela världen. Som en symbol för öns konfektyrkonst är det en av de mest uppskattade specialiteterna inom siciliansk bakverk. Vaffeln av cannolo är krispig, insidan är en söt smekning för gommen berikad med kandiserad frukt, chokladbitar, vanilj och/eller kanelarom.
Portfölj (8)
Italien, Ferrara
... internationella marknaden. Dess historia är en upptrappning av initiativ som visar hur företaget har kunnat anpassa sig med stark innovationsförmåga till förändringar i smak, vanor och marknad, samt till den ständiga utvecklingen av nya teknologier inom bakningsprocesserna. I USA, där termen "bake-off" myntades, beskrev det en informell tävling med bakverk mellan vänner, kollegor och grannar; idag har betydelsen av "bake-off" utvidgats till den mer generella betydelsen av "tävling", "utmaning", vilket perfekt representerar vårt sätt att förstå den innovation vi för in i våra produkter.
Portfölj (8)
Italien, S. Giovanni La Punta
...VI ÄR PRODUCENTER AV: SICILIANSKA CANNOLI-SKAL, KARNEVALSKAKOR, TRADITIONELLA SICILIANSKA KAKOR, MARTORANA FRUKT - VI ÄR ÅTERFÖRSÄLJARE AV CAVALLARO RICOTTA (fryst sötad ricotta 100% får) - DISTRIBUTÖRER AV HALVFABRIKAT FÖR BAGERI (småkakor och pajskal av mördeg, cannoli med smördeg, osv.) - VI LEVERERAR ÖVER HELA ITALIEN OCH UTOMLANDS - TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ ERBJUDANDEN PÅ VÅRA PRODUKTER.
Portfölj (1)
Italien, Palagianello
...För förväntningar som möter behoven inom gastronomi, riktat mot bakverk, glass, bageri, choklad, inspirerat av kunskap för internationell utveckling. Det finns mer än 100 sorter av vaniljträd, men endast 3 stora ger aromatiska baljor. Pompona: mindre än 1% av världens produktion, deras aromer är inte särskilt populära för livsmedelsapplikationer. Förekommer i Mexiko, PNG, Costa Rica, Guyana...
Portfölj (9)
Italien, Ponte Di Piave
...Bageriet är specialiserat på att tillverka långvariga produkter tack vare en naturlig konserveringsmetod: kylan (-18°). Genom att använda moderna utrustningar och med hjälp av kylan, behåller våra bakverk sina egenskaper av färskhet och doft, som om de just hade bakats.
Italien, Roma
... fokuserar på inköp av konsumtionsprodukter, nischprodukter och/eller kvalitetsprodukter, spridda över hela landet och internationellt, såsom livsmedel, gastronomi, catering, charkuterier, bageri, frukt och grönsaker, charkuterier, mejeriprodukter, ägg, oljor och fetter, socker, choklad, konfektyr och bakverk, kaffe, te, kakao och kryddor, fisk, skaldjur och blötdjur, samt alla liknande...
Italien, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Rom) Bageri med vedeldad ugn som producerar hembakat bröd, Genzano-bröd, Lariano-bröd. Romersk pizza, vit och röd pizza, Velletrana-pizza och produktion av typiska bakverk från Castelli Romani. Från valet av de bästa blandningarna av durumvetemjöl, 00-mjöl och fullkornsmjöl föds våra underbara produkter. Varje morgon gräddas, enligt...
Vårt hantverksbageri producerar klassiska traditionella sicilianska bakverk som cannoli med ricotta och siciliansk cassata, bakverk med färsk ricotta, kräm, choklad, pistagebakverk, mandelmassa-bakverk, samt hantverksmässiga panettoni och påskduvor. En begränsad produktion av typiska sicilianska bakverk, tillgänglig från ett familjeägt sicilianskt bageri som tillverkar bakverken i sitt eget...
Italien, Montecchia di Crosara
Cesarin väljer och förvandlar frukt till ädla ingredienser för både industriell och hantverksmässig konfektyr för att få fram kandiserad frukt, kandiserade körsbär, fruktpuré, konfektyr för bageri, godisindustri, glass, bakverk, glass. Fruktpurén är den nya serien av färdiga produkter som erhålls genom bearbetning av nyplockad färsk frukt. Den är idealisk för tillverkning av sorbet, glass, mousse...
Italien, Andria
Mitt företag är ett apulisk bageri, så inne kan du hitta ett brett utbud av söta och salta bakverk samt en pizzeria.
Italien, Milano
... recept. Här vårdas den naturliga jästen med kärlek och man arbetar för att fortsätta erbjuda sina kunder något mer än bara en bra produkt, en bit av vår historia, våra traditioner och vår kultur. Vergani srl producerar panettoni, veneziane, colombe, chiacchiere, croissanter och olika typer av bakverk.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play