Italien, Palagonia
...Ingredienser: Gröna oliver 65%, solrosolja 35%, ströbröd, mald svartpeppar, basilika. Observera: tolerans för kärnor och bitar av dem upp till 5%. Behållare av: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfölj (55)
Italien, San Vito Dei Normanni
... kunskapen hos lantbrukshänder som vet hur man återger smaken av läckra grönsaker i en burk, alltid färska och bearbetade inom 24 timmar efter skörd. Vi har privilegiet att betjäna viktiga företag inom branschen, och erbjuder dem endast kvalitetsprodukter, vars smak låter er återuppleva de gamla recept som har förts vidare från generation till generation. Vi finns på Viale Italia i San Vito dei Normanni (BR).
Italien, Diano San Pietro
Frantoio består av 3 flaskningslinjer och bearbetar cirka 7200 kvintal av oliver av sorten Taggiasca, vilket motsvarar en produktion av cirka 1600 kvintal extra jungfruolja. Cirka 30% av de bearbetade Taggiasca-oliverna på vår produktionsanläggning kommer från våra cirka 30 hektar olivlund (motsvarande 9 000 gamla träd) som vi äger exklusivt. Utöver produktionen av Taggiasca-oliver med egna...
Italien, Senigallia
...Produktion och försäljning av röda och vita viner IGT och DOC typiska för regionen Marche, med druvor som kommer uteslutande från egna vingårdar i området Senigallia (AN). Produktion och försäljning av extra jungfruolivolja med olika smaker, med oliver som kommer uteslutande från egna olivlundar belägna i Senigallia och bearbetade i egen olivpress. Företaget Mazzola har antagit ett frivilligt spårbarhetssystem och har därför erhållit CSQA-certifiering för spårbarhet av sin extra jungfruolivolja i enlighet med standarden "UNI EN ISO 22005:2008" angående spårbarhet inom livsmedelskedjor.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play