Italien, Formigine
...Quinoa är en ettårig örtartad växt som härstammar från de andinska regionerna i Sydamerika, särskilt utbredd i Bolivia, Peru och Ecuador. Dess vetenskapliga namn är Chenopodium quinoa. Även om den ofta betraktas som ett spannmål, är quinoa tekniskt sett ett frö och kallas vanligtvis för ett "pseudo-spannmål" på grund av sina näringsmässiga egenskaper som liknar traditionella spannmål.
Portfölj (58)
Italien, Forlì
... mättnadskänsla. Teffmjöl reglerar blodsockernivåerna och tillhandahåller viktiga B-vitaminer, järn, magnesium och zink för kroppens funktioner. Mångsidig i köket, möjliggör den att förbereda bröd, kakor, småkakor, pannkakor och mycket mer, tack vare sin lätta konsistens och milda smak. Upptäck det ekologiska och glutenfria alternativet för läckra och näringsrika rätter med Teffmjöl BIO Glutenfritt.
Portfölj (50)
Italien, Riesi
... produkter av hög kvalitet, efterfrågad av en internationell marknad. Företaget är en av de mest kända och erkända aktörerna på Sicilien för försäljning och bearbetning av både konventionella och ekologiska mandlar, vilket garanterar att produkten är helt naturlig. Agri Cereal Mandorle är ett insamlingscenter för mandlar, bearbetning och försäljning. Företaget är specialiserat på mandlar med skal, skalade mandlar och derivat som skalade mandlar, mandelmjöl, skivade mandlar och mandelgryn.
Portfölj (6)
Italien, San Martino Di Lupari
Cerealveneta har verkat i över tjugofem år inom livsmedelssektorn och producerar mjöl och halvfabrikat av fullkorn, ekologiska och glutenfria produkter, som framställs genom att bearbeta spannmål, baljväxter, speciella frön, mindre frön, kli och groddar. Cerealveneta tillämpar en speciell termisk behandling av råvarorna för stabilisering och rostning, följt av kryomaldning eller kryomikronisering...
Italien, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKTION på uppdrag (private label) av ekologiska söta och salta produkter, ett produktionsföretag som tillhandahåller de största varumärkena inom ekologiskt, med över 30 typer av ekologiska produkter: energibars med spannmål, frön och nötter, chokladbars med spannmål, pulverblandningar (kakaopudding och vanilj, varm choklad, kakmixar), förpackning av rörsocker, etc. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italien, Soriano Nel Cimino
...valnötspasta, samma sak gäller för spannmål och mjöl. Vi började på sextiotalet i provinsen Viterbo, nästan 60 km från Rom i distriktet Soriano nel Cimino, ett område som används i stor utsträckning för hasselnotsproduktion. I denna kända region äger vi mer än 100 hektar hasselnötsträd. År 1996 ingick vi ett partnerskap med Cooperative Ecolazio, som samlar mer än 200 av områdets bönder. Alla råvaror som...
Italien, Sandrigo
CaXa är ett företag specialiserat på grossistförsörjning av torkade baljväxter, spannmål och pseudospannmål, både ekologiska och konventionella. Utöver detta erbjuder CaXa konsulttjänster och medling inom livsmedelssektorn. Företaget grundades 2011 och har en betydande erfarenhet inom baljväxtsektorn, tack vare de olika medlemmarna i personalen som har arbetat inom detta område i nästan tjugo...
Italien, Cerreto D'esi
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...
Italien, Belforte Del Chienti
VARFÖR VÄLJA VÅR PASTA? Enkelt, för att vi är ett helt italienskt företag, ungt och passionerat för att producera pasta och naturliga, ekologiska och glutenfria livsmedel. Vi kontrollerar noggrant hela kedjan från sådd, till skörd och fram till bearbetningen av vår färdiga produkt. Mjölet som används i produktionen av vår ekologiska pasta kommer från gamla fröer av italienska spannmål som odlas i...
Italien, Calenzano
Biostock, ett företag inom Probios-gruppen som grundades 2003, är ledande inom erbjudandet av ekologiska råvaror. Företaget erbjuder ett brett utbud av bulkingredienser i olika format, utvalda och certifierade, såsom spannmål och kryddor, baljväxter och frön, mjöl och stärkelse, oljor, kryddor och gastronomiska produkter. Företaget har glutenfria råvaror, varav några finns med i AIC:s handbok...
... stenmalda mjöler, färsk och torr ekologisk pasta - Förädlad i vårt BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - små kikärtor från Chianti - små varierade linser - emmer och pärlbygg - rostad bygg på ved - skalad hirs - mjöl av spannmål och baljväxter malda på sten - flingor av spannmål - toskanska soppor - Turistboende: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våra 2 gårdar i Siena: Podere Cartaio och Podere Poggio al Sole - Turistboende i Florens: Villa Panzano. Direktförsäljning i företagets försäljningsställe, Podere Le Casacce - För våra gäster: måltider med våra ekologiska produkter.
Italien, Medicina
Producenter av ekologisk och konventionell couscous, tillverkad uteslutande av raffinerade eller fullkornsmjöl från spannmål (durumvete, majs, ris, bovete, kamut, spelt, korn, hirs) och baljväxtmjöl (kikärtor och linser), samt quinoa, i recept med enstaka eller blandade ingredienser. Certifierade ekologiska producenter av CCPB, vi har även BRC- och IFS-certifiering utfärdad av TÜV. Förpackningar: Big Bag på 1 ton, papperspåsar på 20 och 5 kg, eller cellofanpåsar på 250 g, 500 g, 1 kg - på begäran, även med etikett som tillhandahålls av kunden.
...AGRITURISMO BIOLOGICO CA' DE FRA' I SESTOLA (MODENA), Produktion, Försäljning och Ekologisk Restaurang. Produktion och Försäljning online av ekologiska produkter från vår egen produktion: honung, konserver, marmelader, nektar, ren juice, mejeriprodukter, kött, spannmål och mjöl.
Italien, Zafferana Etnea
Företaget, som grundades 1950 av Giuseppe Russo, är specialiserat på försäljning av olika typer av livsmedelsmjöl (finmalet semolina, dubbel noll, fullkorn, soja, 5 spannmål, mjöl för arabiskt bröd, ekologiska mjöl och glutenfria mjöl) och livsmedelsprodukter (svamp, tomatpuré, sesam och förbättringsmedel). Exklusiv distributör av de bästa nationella och lokala mjölen. Idag drivs företaget, med...
Italien, Cavriago
..." kan erbjuda en exklusiv tjänst för produktanpassning, samtidigt som de behåller sin karaktäristiska godhet och den gamla traditionen av bearbetning. "Forno di Campagna" följer noggrant och med omsorg sökandet efter de bästa mjölsorterna av spelt, Kamut® och alla andra spannmål som används, de olika bearbetningsfaserna fram till brödbakningen, och idag kan de stoltsera med ett brett sortiment av...
Italien, San Lorenzo In Campo
Produktion av ekologiska spannmål och baljväxter. Produktion av enkorn, tvåkorn och spelt. Produktion av ekologiskt och fullkornsmjöl. Produktion av pärlade spannmål. Produktion av förkokt spelt. Produktion av flingor. Produktion av puffade spannmål. Produktion av färdigrätter med hållbarhet utanför kylskåp i ett år.
Italien, Altamura
Produktion, urval och grossistförsäljning av ekologiska baljväxter och spannmål: kikärtor, ärtor, linser, spelt, havre, korn, vete från italiensk produktion.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play