Italien, Giuliano
...Pan di spagna, blandning av pastöriserade ägg, strösocker, mjöl "0", amerikanskt mjöl, vatten, kakao 22/24%, aromer. FARCITURA: Färsk grädde, mascarponepulver (33%), pastöriserad äggula, socker. BAGNA: Vatten, socker, kaffesmak 70°, frystorkat kaffe. Förvaring vid -18° Produkt som ska tinas.
Portfölj (129)
...Färsk ost med ett hölje av pasta filata som omsluter ett krämigt hjärta av grädde och stracciatella. Mjuk men elastisk och smakrik. Finns både i 100 % buffelmjölk och 100 % komjölk, beroende på smak och behov.
Italien, Radicofani
...Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk och grädde. Produkten framställs genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80 °C och förpackas sedan i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utsökta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på förpackningen ca 2,00 kg.
Portfölj (48)
Italien, Noci
...Stracciatella är en typisk ostspecialitet från Puglia, bestående av mjuka handdragna strimlor av filadost och grädde; denna specialitet kan användas för att konsumeras färsk eller som tillbehör till sallader, pastarätter eller gourmetpizzor utan behov av att kryddas, tack vare sin extremt mjölkiga smak.
Portfölj (10)
...Burrata, en ost med draget deg, produceras i Puglia, särskilt i staden Andria. Denna handgjorda degpåse som innehåller ett hjärta av Stracciatella är idag en av de bästa specialiteterna från Puglia. Ingredienser: Mjölk, grädde, salt, tryffel (3%) – eller gorgonzola, löpe, utan konserveringsmedel. Typer och Format HÅLLBARHET: 15 DAGAR Kod: BURRATP.
Portfölj (10)
Italien, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata och handgjord mozzata tillgänglig i: Nodini, Treccia med vikt även på kundens begäran. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Helt handgjord, pasta filata innehåller ett delikat hjärta av stracciatella och grädde. Ricotta av hög kvalitet gjord på enbart komjölk. Trevligt rik och krämig, särskilt lämplig för användning i matlagning. Mascarpone: Färsk, baserad på enbart grädde från komjölk, utan konserveringsmedel.
Portfölj (7)
Italien, Caltanissetta
... sträcker sig tillbaka till 1980, lyckas vi tillfredsställa smaklökarna hos dem som vill prova nya smaker och de som inte vill, med ingredienser och kombinationer som ger en perfekt balans på paletten. För att producera vår glass använder vi endast utvalda naturliga ingredienser som: färsk mjölk från Sicilien, färsk grädde, strösocker, pistagenötter och mandlar från Sicilien, italienska hasselnötter...
Italien, Jesi
... Trilobata och Pistacchio di Bronte. Vi använder inte billiga hydrerade vegetabiliska fetter utan endast färsk grädde. För att hjälpa miljön försöker vi köpa råvaror från företag med korta avstånd: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Våra skedar, liksom många av behållarna (koppar, etc.), är tillverkade av återvunnet material och är helt biologiskt nedbrytbara.
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... som garanterar absolut hygienisk säkerhet och bevarar smaken och egenskaperna hos färsk frukt över tid. Våra homogeniserade flytande blandningar, bestående av mjölk, socker och grädde i noggrant avvägda proportioner, är lämpliga för glass med användning av maskin för soft-ice. Vi har också en specifik produktlinje med pulver baserade på gelifierings- och emulgeringsmedel för varm eller kall...
Sciascia Caffè i Rom är en historisk institution som grundades 1919 i stadsdelen Prati. Idag, precis som då, kommer ni redan vid ingången att överväldigas av de förtrollande dofterna som sprids från de olika färskrostade blandningarna, som kan köpas både som hela bönor och malda för alla typer av hushållsmaskiner, med leverans över hela världen. Bland de många erbjudandena finns rent kaffe eller serverat i en blomma av mörk choklad, även med färsk grädde, den utmärkta stora cappuccinon, den mörka chokladen som tillverkas av Sciascia Caffè, juicer av ekologisk frukt, apelsinjuicer och mycket mer.
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mjölken från Rom: ett företag specialiserat på produktion och bearbetning av färsk mjölk i Rom, färsk mjölk med hög digestibilitet, UHT-mjölk, yoghurt, grädde, smör, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mjölk- och chokladpudding, mjölk av hög kvalitet.
Italien, Bologna
Granarolo är den största italienska producenten av färsk mjölk. Gruppens verksamhet är indelad i tre huvudområden: mjölk och grädde; yoghurt och mejeriprodukter, samt andra produkter (t.ex. dessert, smör, ägg, béchamel). Med förvärvet av Yomo-gruppen har portföljen av verksamheter sett en betydande ökning inom yoghurtområdet, och med förvärvet av Lat Bri öppnas ytterligare viktiga utvecklingsmöjligheter inom mejeriprodukter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play