Italien, Imperia
...Klassisk sås från den medelhavstraditionen, smakrik och färsk. En äkta italiensk sås baserad på tomater, smakrika urkärnade Taggiasca-oliver, morötter, selleri, kapris, lök och basilika. All den italienska karaktären, i en kombination som speglar den mest passionerade av medelhavstraditioner. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten...
Portfölj (44)
Italien, San Pietro Clarenza
...En elegant smakrik blandning med intensiva aromer, perfekt att kombinera med kötträtter eller för att skapa utmärkta förrätter. Alla auberginer och övriga ingredienser väljs ut individuellt. INGREDIENSER: Färska auberginer (friterade separat i extra jungfruolja), färska röda paprikor (friterade separat), tomatpuré, kapris, färska morötter, lök, FÄRSK SELLERi, gröna oliver, PINJONÖTTER...
Portfölj (8)
Italien, Mortara
...Vid avslutad tillagning och bort från värmen, rör ner Risotto med Porcini med klarat smör, några flingor Castelmagno och färsk hackad persilja. Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), grönsaksbuljong i granulat (salt, stärkelse och maltodextriner från potatis, torkade grönsaker (morot, selleri, persilja), solrosolja, naturliga aromer, kryddor), rismjöl, porcini svamp* (Boletus Edulis och...
Portfölj (3)
Italien, Paterno'
...Kultivaren "Nocellara Etnea" representerar excellens, kronjuvelen i den etneiska olivproduktionen. Enligt en långvarig företags tradition väljs de gröna oliverna ut från träden, övervakas och så snart de är plockade, bearbetas de med skicklighet och beprövad erfarenhet. De omvandlas sedan, krossas konstfullt och först när det är rätt tidpunkt kryddas de med selleri och färsk mynta, lätt kryddade med oregano och chili och noggrant konserverade i extra jungfruolja.
Portfölj (9)
Populära länder för denna sökterm