Italien, Capo D'orlando
... dessutom kalium, kalcium och fiber, alla viktiga näringsämnen för vår kropp. I KÖKET I köket kan Primizie-klementiner användas på många olika sätt. De kan ätas färska som snacks, användas för att göra juicer eller marmelader, eller läggas till sallader och rätter med kött eller fisk för en touch av sötma. De är också en utmärkt ingrediens för att förbereda bakverk och desserter. NUTRITIONELL INFORMATION När det gäller näringsvärden är Primizie-klementiner låga...
Portfölj (27)
...Ingredienser: Honung, vit tryffel (Tuber borchii Vitt. - ursprung Italien) 2,5%, vit tryffel (Tuber magnatum Pico - ursprung Italien) 1%, arom. Ideal att kombinera med färska/medelålders ostar och lardo eller för att förbereda desserter.
Portfölj (10)
Italien, Palagonia
... livsmedel, från fisk till skaldjur, från sallader till fruktiga desserter, samt för att göra glass och friska drycker. Citron används även för terapeutiska ändamål i kampen mot cancer och reumatism. En enda citron innehåller 35% av det dagliga behovet av vitamin C. Mycket troligt har denna frukt asiatiska ursprung, kanske indiska; den introducerades för cirka tusen år sedan i Medelhavet av araberna. För närvarande är Sicilien en av de mest produktiva regionerna för citroner. Produkten finns tillgänglig nästan hela året.
Portfölj (55)
Italien, Firenze
...Ingredienser: Honung, vit tryffel (Tuber borchii Vitt. - ursprung Italien) 2,5%, vit tryffel (Tuber magnatum Pico - ursprung Italien) 1%, arom. Ideal att kombinera med färska/medelålders ostar och lardo eller för att förbereda desserter.
Portfölj (9)
Italien, Borgolavezzaro
...PIZZABOTTNAR, DESSERTER, BRÖD och PASTA. Vi är alltid i ständig tillväxt och utveckling, därför har vi utökat vårt sortiment med ekologiska, veganska och laktosfria livsmedel. Vi arbetar med typer: rumstemperatur, färska och frysta. Vi släpper främst produkter med PRIVAT MÄRKE (förutom för sortimentet GLUTENFRIA). Den höga produktionskapaciteten, punktligheten i leveranserna och kvaliteten på produkterna gör Elisa Food till en pålitlig partner.
Italien, Paternó
Alisicily är ett hantverkslaboratorium som sysslar med produktion av ett brett utbud av sicilianska specialiteter, inklusive söta och salta bakverk, desserter, enportionsrätter, halvfabrikat, färska och frysta pizzor, arancini och andra läckerheter typiska för det sicilianska köket. Vår verksamhet fokuserar på att skapa produkter av hög kvalitet, tillverkade med utvalda ingredienser och enligt...
Andra produkter
Mandelpasta i olika smaker
mandelpasta
Portfölj (1)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play