... förbättrar även matsmältningsproblem. Vanliga användningar Blomman infunderas i krämer för att få smaken i eleganta desserter. Kamomilloljor används i skaldjursrätter på grund av sin syra och örtiga smak. Kamomill används också i alkoholhaltiga och icke-alkoholhaltiga cocktails. Den vanligaste användningen är att blanda kamomillpulver i en kopp varmt te. Man kan också strö pulvret över soppor och...
Portfölj (59)
...Våra FEMTORP®-produkter är bekvämlighetsanpassade dessertpulver för storkonsumenter, bagerier och cateringföretag. De finns i 10 varierande varianter som inte lämnar några önskemål ouppfyllda. Oavsett om det är fruktigt eller sött, rent eller som bas för kreativa recept med färska frukter, nötter, choklad – snabbare och enklare kan det inte bli: Med vår FEMTORP® Mousse och en liter kallt vatten kan du förverkliga alla dina idéer.
Portfölj (20)
Nederländerna, Rotterdam
...Söta och mjuka färska fikon, perfekta för gourmeträtter och desserter.
Portfölj (15)
Frankrike, Baie-Mahault
...Upptäck jordgubben, en läcker frukt med en strålande röd färg, känd för sin söta smak och lätta syra. Rik på antioxidanter och vitamin C, är jordgubben perfekt för att förgylla dina somriga desserter, smoothies, eller helt enkelt avnjutas som den är. Denna vårfrukt med sin doft är en verklig hälsosam och uppfriskande delikatess.
Portfölj (51)
Frankrike, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
...Klar att använda Tidsbesparing Ingen förlust Rätt dos Ingen oxidation i öppen luft I skalad eller oskalad version Användning: – I fruktbufféer eller som ingrediens för att göra salta sallader, desserter, fruktspett... – För kommuner, storkök eller industrin...
Portfölj (3)
Moldavien, Pitusca Calarasi
...Färska Sura Körsbär: Utmärkta för sylt, desserter och juicer.
Portfölj (16)
Slovakien, Košice
Välkommen till MILKYLAND, en framstående ledare inom livsmedelsdistributionsindustrin med ett decennium av expertis inom grossistverksamhet, import/export och effektiv logistikhantering. Vår kärnspecialisering ligger inom mejeriprodukter, särskilt ett brett utbud av ostar och alternativ berikade med vegetabiliska fetter. Vi erbjuder stolt ett urval av premiumostar som Mozzarella, Edam och Trappist...
Portfölj (64)
Sverige, Norrköping
...Sötpotatis är en mångsidig och näringsrik livsmedelskälla. De rostas vanligtvis, kokas och kan också användas i grytor, soppor och desserter. Sötpotatis är känd för sin söta och något nötaktiga smak.
Portfölj (6)
Turkiet, Ankara
...yoghurt, granola eller desserter och kakor i både syrlig och söt form. Fördelar med torkade persikor Persikan är känd som en medlem av familjen stenfrukter som aprikoser, plommon, nektariner och körsbär. Persika odlas vanligtvis i områden med varmt och tempererat klimat. Förutom att vara läckra har persikor många hälsofördelar. Tack vare vitaminerna i persikan stimulerar den matsmältningssystemet, stärker immunförsvaret och ger fördelar för ett friskt hjärta.
Portfölj (87)
Belgien, Rumst
... enkelt, perfekt för frysta drycker och desserter. De sex skarpa, rostfria stålbladen är designade specifikt för att krossa is och hårda frysta ingredienser, perfekt för att skapa släta frysta drycker, sorbeter eller andra kalla recept med minimal ansträngning. 5-Växlad Vridknapp med Pulsfunktion – Erbjuder precis kontroll för olika texturer, vilket gör att du kan anpassa blandning och malning...
Portfölj (228)
Turkiet, Bursa
... försämring av livsmedel, och skador på livsmedlens allmänna struktur kommer att minskas. Av denna anledning används olika lådor inom alla områden av livsmedelssektorn, takeaway-tjänster och kom-och-gå-tjänster. Dessertlådor är en av dem. Köp Dessertlåda Som Furkan Ofset producerar vi dessertlådor i strukturer som är lämpliga för de desserter du säljer och producerar. Vi hjälper dig att välja...
Portfölj (65)
... kontrollerad temperatur Lagring i tankar för att bevara all fräschör i frukten CÉPAGES 53 % Cabernet Sauvignon 37 % Merlot 10 % Cabernet Franc DÉGUSTATION Klädd i en vacker violett färg, avslöjar Château Talusson en blommig doft och noter av färska röda frukter. Smaken är mjuk, med en mild fruktighet som gör den tillgänglig redan nu. ACCORDS METS & VINS Château Talusson passar utmärkt med grillat kött, såsrätter eller fruktbaserade desserter. Servera mellan 16° och 18°C.
Portfölj (96)
Frankrike, Arengosse
...- Naturligt Färgämne: Användning av ett naturligt färgämne för att bevara produktens äkthet. Användningstips: Blåbärssockret är perfekt för att lägga till en touch av friskhet till dina desserter, yoghurts, smoothies och andra söta rätter. Strö över dina smulor, kvarg eller använd det för att söta dina drycker för en fruktig och läcker ton. Produktinformation: - Vikt: 200g - Förpackning: Återförslutbar PET-burk för att bevara sockerets friskhet och smak. Referens: SUCRE00071B...
Portfölj (200)
... fermenterad mjölk och pepparmynta. Den kan också införlivas i salta rätter med kött. För att ge en mintig touch kan den användas i fyllningar eller köttbullar. Den kan även användas till en skål med färska jordgubbar eller med lätt rostade frukter. Den passar perfekt för att göra ett iranskt te. KARTONG: 9Kg...
Portfölj (45)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... släpps, lämnar gasen lösningen och bildar bubblor. Grädde chantilly smaksätts ofta med choklad, vanilj, socker, kaffe, apelsin, etc. Det är en populär topping för färska frukter och desserter, glass, tårtor, cupcakes, våfflor, milkshakes, varm choklad, pannkakor och puddingar. Den serveras också på kaffe och används som topping i våningstårtor.
Portfölj (241)
Italien, Capo D'orlando
... dessutom kalium, kalcium och fiber, alla viktiga näringsämnen för vår kropp. I KÖKET I köket kan Primizie-klementiner användas på många olika sätt. De kan ätas färska som snacks, användas för att göra juicer eller marmelader, eller läggas till sallader och rätter med kött eller fisk för en touch av sötma. De är också en utmärkt ingrediens för att förbereda bakverk och desserter. NUTRITIONELL INFORMATION När det gäller näringsvärden är Primizie-klementiner låga...
Portfölj (27)
Bulgarien, Veliko Tarnovo
... valet för att svalka sig. Det kan också serveras med olika desserter och frukter. Beroende på preferens kan smaken berikas genom att tillsätta garneringar som färska melonbitar eller myntablad. Förvaringstips: Produkten bör förvaras i eller under -18°C i frysen. Det rekommenderas att konsumera den inom kort tid efter att förpackningen har öppnats. Förpackning: Produkten presenteras i en hygienisk och hållbar plastförpackning. Nödvändig information såsom förvaringstips, produktinformation, vikt och produktnamn finns på förpackningen.
Portfölj (24)
Spanien, Madrid
...Blåbär är små frukter av mörkblå eller röd färg, kända för sin söta och något syrliga smak, samt för sina många hälsofördelar. De är rika på antioxidanter, särskilt antocyaniner, som hjälper till att bekämpa oxidativ stress och skydda kroppens celler. Blåbär är också en utmärkt källa till vitamin C, fiber och andra viktiga vitaminer och mineraler som främjar hjärt-kärlhälsa, förbättrar hjärnfunktionen och stöder immunsystemet. Tack vare sin mångsidighet kan de konsumeras färska, i juicer, desserter eller i salta recept, vilket ger en näringsrik och läcker touch.
Portfölj (16)
Tyskland, Dietenheim
... > Hållbarhet upp till 12 månader eller mer > Standardprogram > Egen utvecklingsavdelning i Dietenheim Användningsområden Steriliserad mat, barnmat, fruktsallader, desserter, djurfoder och annat. PP SKÅLAR - COMEDA® Tillverkade av polypropen (PP, mono-folie) > temperaturbeständiga från +2°C till +125°C (Homo PP) och -40°C till +125°C (Co-PP) > Tillagning i mikrovågsugn eller vattenbad > Standardprogram > Egen utvecklingsavdelning i Dietenheim Användningsområden Färdigrätter, snacks och sallader som är färska, kylda och frysta.
Portfölj (7)
Tyskland, Bad Bentheim
... vitaminerna A och C samt mineraler som magnesium och kalcium. Dessutom innehåller citronzest även kalium och beta-karoten. Både den gula och vita delen av citronzest används i detta pulver, vilket kan ge en bitter smak. Den höga vitamin C-halten i kombination med de närvarande flavonoiderna säkerställer att denna produkt är ett hälsosamt tillskott till varje måltid. Detta citronzestpulver kan tillsättas i många olika rätter som sallader, i desserter, i bakverk och i kötträtter. Denna färska krydda används också ofta i te.
Portfölj (549)
...vilket säkerställer optimal prestanda i olika kulinariska tillämpningar. Förpackad i olika format som flaska på 1/2 liter, 1 liter, gallon på 3,78 liter, och bag in box på 5, 10, och 20 liter, samt behållare på 1.000 liter, anpassar sig denna produkt efter behoven hos alla företag. Dess mångsidighet och användarvänlighet gör den till en viktig ingrediens i förberedelsen av en mängd olika rätter, från såser till desserter, samtidigt som den alltid behåller kvaliteten och smaken av färska ägg.
Portfölj (15)
Tyskland, Bonn
... passar i fruktsallader, smoothies, desserter och fruktsorbet: - Fruktbowl och smoothies: Kombineras med mango, banan eller bär. - Sallader: Harmoniserar med avokado och ruccola. - Sorbet: Purerat fruktkött passar som sorbet eller topping. - Juicer och cocktails: Frisk som ingrediens i smoothies och cocktails. 7. Handelsvolym i EU: Efterfrågan på Pitahayas växer stadigt i EU, särskilt i Tyskland...
Portfölj (5)
Frankrike, Bordeaux
...JEM EXPORT:s färska produkter är noggrant utvalda för att garantera en exceptionell kvalitet för våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av färska produkter såsom kött, smör, grädde, mjölk, ägg, yoghurt, desserter och ostar. Varje produkt väljs för sin färskhet och smak, vilket säkerställer total tillfredsställelse för våra kunder. Våra färska produkter är idealiska för stormarknader, importörer...
Portfölj (6)
Turkiet, Beylikdüzü
...Vår filosofi om hantverk, kombinerad med arv och expertis, inspirerar bagarnas kreativitet att producera en mängd olika desserter och godsaker från samma bakverksblandning med konsekventa resultat. PMF Cake Mix är enkel att förbereda och ger utmärkt volym, form, färg och fin mjuk textur. Nu ligger det i dina händer att göra fantastiska tårtor som behåller sin fuktighet och förblir färska och mjuka under lång tid. Nu kan du göra frysta tårtor med vår nya frysa-tina-stabila PMF Sponge Cake Mix!
Portfölj (9)
...Färsk Ost Egenskaper: pastöriserad ost av komjölk med mjuk och äkta textur. Idealisk för sallader och desserter.
Portfölj (21)
Frankrike, Pissy-Pôville
...Äppelcidern, en uppfinning från Québec, kan ha en alkoholhalt på 7° till 13°. Den framställs genom kyla och avger dofter av färska eller kokta äpplen, karamell, konfiterad frukt, kryddor och honung. Denna likörartade produkt är en balans mellan syra och socker samt en lätt bitterhet. Den passar perfekt till dina foie gras, ostar med rå mjölk eller blåmögel samt dina desserter.
Portfölj (5)
Frankrike, Mandelieu
...Balsamkräm är en produkt älskad av kockar och gastronomientusiaster. Dess unika, sammetslena konsistens och dess både syrliga och söta smak ger en särpräglad och oersättlig smak. Balsamkrämen François Roméo är oöverträffad för att förhöja grillat kött, grönsaker, förrätter och ost. Den är också fantastisk där du minst anar det: på desserter som pannacotta, på färska frukter och glöm inte glassen. Nettovikt: 0,250 KG Kapacitet: 25 CL...
Portfölj (45)
...Den samma frukten som vi använder för vår färska Dragon Fruit (Pitahaya) produkt används och torkas. Denna process gör att Pitahaya behåller sin smak och inre färg, men förändrar texturen och förvandlar den en gång saftiga färska frukten till ett krispigt snacks. Pitahayas torkas efter att de har skalats och skurits. Sedan är de förpackade pitahayas redo för försäljning. De kan användas i såser och desserter, eller kan användas på egen hand som ett utmärkt snacks.
Portfölj (9)
Slovenien, Krmelj
... med färska bär och grädde, eller används som bas för dekadenta desserter, lyfter dessa chokladfettuccine-strängar dina söta skapelser till en helt ny nivå. Njut av den utsökta smaken och mångsidigheten hos chokladfettuccine, tillverkad av speltmjöl med en kakao-infusion, och låt din sötsug glädjas åt den harmoniska kombinationen av pasta och choklad. Dessutom, precis som alla våra produkter, är de...
Portfölj (31)
Frankrike, Paris
...dulcis, och bitter mandel, Prunus amygdalus var. amara, där den senare anses vara giftig på grund av sitt innehåll av cyanvätesyra. Det är en oljefrö, vilket innebär att den är rik på lipider och den kallas ofta "torkad oljefrö". Om mandeln plockas innan den är mogen, är dess skal fortfarande grönt, den berömda mandelgröna. Således har gröna och färska mandlar ett mjukt och mjölkigt fruktkött med en delikat smak. I Frankrike skördas de i juni och juli. När mandeln är helt mogen blir den torr och den skördas. Ean13:3701511707330 Referens: MandelBioHackadFrankrike1...
Portfölj (133)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play