Italien, Novoli
...Det handlar om sniglar av arten Helix Aperta med sin typiska vita lock. Det är en mycket eftertraktad snigel och anses vara en läckerhet i hela Apulien, samt en ingrediens i många typiska rätter. En av de vanligaste variationerna är följande: sniglarna tvättas, locket tas bort och de får ligga i blöt i vatten. I en kastrull fräser man rikligt med skivad lök i extra jungfruolivolja; därefter...
Portfölj (71)
Italien, Canelli
... genom ett 0,35-µm-filterpatron. Inga ytterligare formatutrustningar krävs: Formatbytet sker genom några få enkla justeringar. Maskinerna är helt tillverkade av rostfritt stål AISI 304 och plastmaterial som uppfyller relevanta riktlinjer. De levererade maskinerna är lämpliga för användning i fyllnings- eller förpackningslinjer för livsmedel. Produktion: 800 flaskor/timme för 4 positioner - 1500 flaskor/timme för 6 positioner.
Portfölj (111)
Italien, Verona
... 369 miljoner ton plast, vilket motsvarar 53 kg för varje invånare på planeten. Av den totala mängden plast som produceras återvinns eller förbränns endast strax över 20%, medan det mesta hamnar i havet. Idag finns det över 150 miljoner ton plast i haven, vilket orsakar en och en halv miljon dödsfall i djurvärlden, inklusive fiskar, fåglar, valar och sköldpaddor. Framsteg i detta system kommer att leda till att vi har mer plast än fisk i våra hav år 2050. Denna plast når också oss, eftersom i genomsnitt.
Portfölj (52)
Italien, Carbonara Al Ticino
... Grönsaks- och kryddsmaker Smakerna, som finns i flytande form, vatten eller liposolubla, i pulver och pasta, använder de avancerade teknologier som P.A. Aromatics har utvecklat under de senaste åren för att tillfredsställa marknadstrender.
Portfölj (8)
Italien, Salerno
...Gastronomisk beredning typisk för vårt område. Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, calamari, kokta i vatten och aromatiserade. Förpackade i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer. Förpackade i vakuumförpackning (i varierande proportioner) Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, salt, naturliga aromer, antioxidant...
Portfölj (8)
Italien, Ripalimosani
... INLEDA TVÄTTEN OCH FRAMFÖRANDE AV PRODUKTEN. ÖVERFLÖDET TILLÅTER UTSLÄPP AV ÖVERSKOTT VATTEN. PRODUKTEN, SOM SKÖLJS MED REGNET SOM GENERERAS AV SPRUTDYSORNA SOM FÅR VATTEN FRÅN NÄTET OCH SOM ÄR PLACERADE I SLUTET AV BASEN, GÅR UPP PÅ TRANSPORTBAND (PET-PPS-PP) UTRUSTAT MED LÄMPLIGA HANTVERKARE OCH FALLER I SPECIFIKA INSAMLINGSBEHÅLLARE, PÅ ETT TRANSPORT- ELLER SORTERINGSBAND. DEN KONTINUERLIGA BEHANDLINGS CYKELN MÖJLIGGÖR ATT NY PRODUKT KAN INFÖRAS ATT TVÄTTAS ALLT EFTERSOM DEN SOM REDAN BEHANDLAS FRAMÅT GÅR.
Portfölj (9)
Italien, Bigolino Di Valdobbiadene
... från vattnet, avrinning av överflödigt vatten och den efterföljande bearbetningen och/eller sorteringen av produkten. En fotocell ser till att transportbandet automatiskt stannar när produkten når slutet av banan. Karet är dessutom utrustat med: anslutning för vatteninlopp med slangkoppling ø30, avlopp för "översvämning", ventil på 1 ½” för totalavlopp och två lock för att möjliggöra borttagning av sediment från botten.
Portfölj (10)
Italien, Trento
... garanterar omedelbar löslighet, för en unik och oförändrad smak. Idealisk för utmärkta buljonger, att även tillsätta i soppor eller såser. För att få en angenäm ekologisk buljong helt vegetabilisk, lös upp 4g av Granulat Vegetale Bio Bauer (1 tesked) i 250ml vatten och koka i ett par minuter. Produkten kan tillsättas i maten (soppor, grönsakssoppor, såser, köttfärssås, kött, fisk, risotto, ägg osv.) under tillagningen.
Portfölj (9)
Italien, Forlì
... tillagningsmetod, men den är fortfarande rik på fibrer, mineraler och vitaminer. Ingen blötläggning behövs: det räcker att skölja den under rinnande vatten för att ta bort eventuella rester och koka den i vatten (förhållande: en del spannmål till två delar vatten) i cirka 30-40 minuter. När tillagningen är klar rekommenderas det att vänta tio minuter innan den kryddas, så att den absorberar vattnet ordentligt. Den kan också ångas eller rostas. Den kan användas som huvudingrediens i sallader, som tillbehör eller för att förbereda smakrika rätter med fisk eller grönsaker.
Portfölj (50)
Italien, Cinto Caomaggiore
... eftersom det är motståndskraftigt mot vatten, oljor och fetter. Vi producerar olika typer av vaxat papper (livsmedelsparaffinlaminerade papper): tillgängliga i olika vikter beroende på kundens användning (stormarknader, fiskhandlare, slaktare, delikatessbutiker och gourmetrestauranger). Vi kan erbjuda anpassade format och tryck i flera färger.
Portfölj (9)
Italien, Palagonia
... livsmedel, från fisk till skaldjur, från sallader till fruktiga desserter, samt för att göra glass och friska drycker. Citron används även för terapeutiska ändamål i kampen mot cancer och reumatism. En enda citron innehåller 35% av det dagliga behovet av vitamin C. Mycket troligt har denna frukt asiatiska ursprung, kanske indiska; den introducerades för cirka tusen år sedan i Medelhavet av araberna. För närvarande är Sicilien en av de mest produktiva regionerna för citroner. Produkten finns tillgänglig nästan hela året.
Portfölj (55)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play